Uusi luokkalainen

Home Forums Sekalaista Muut Uusi luokkalainen

 • This topic has 12 voices and 11 replies.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #97464
  RynoW
  Member

  Okei…. Eli siis jos, teil on tullu uus luokkalainen ala-asteelle… esim… Ni onks se poika? tyttö? kiinnostava? millanen? ärsyttävä?

  Oon kuudennel luokalla ja meille tuli hetki sit Poika se on ärsyttävä töllää keske tunni koko aja ja pöpöpöpöpö pöpipöpipöpipöpipöpi pölpötää koko tunnin mee luoka jerelle…. olis kiva ehkä olla vapaalla ajalla ihan kaveriks sen kaa, mutta se on ärsyttävä rasva letti joka istuu koulussa mun vieressä.Ja ei voi olla hiljaa vaikka pyydän…
  Ottakaa kantaa johonkin, omaan osaan teille kuuluneille.

  Tiiän et kaikki on omanlaisia, kaikkea ei silti voi sietää.

  #97468
  !plue!
  Member

  No, mä en oo ala-asteella, mut meille EHKÄ tulee uus tyttö luokalle. Se kävi tänään tututumassa ja olii hirmu kiwa tyyppi :3 Hyvä kun tyttöjä tulee tänne meijän pikku kylään lissää!!

  #97543
  Saso
  Member

  Kun olis ala-asteella, luokkaamme tuli uusi poika Bulgariasta. Luokallamme oli jo ykkösestä asti jo Bulgarialainen tyttö, mutta hän on hirmu kiva ja osaa suomea yhtä hyvin, kuin me suomalaiset. Mutta se poika oli vuotta vanhempi kuin me muut. Hän haisi tupakalle ja hänellä kasvoi jo viikset. Monesti hiplaili ohimennen tyttöjä. Eikä hän osaa vieläkään kunnolla suomea. Hän ei ole/ollut mukava. Hän vain nauroi eikä puhunut ikinä kenellekkään mitään. Nyt yläasteella, hänellä on kavereita, muttei hän puhu heille juuri ollenkaan.

  #97606
  Inu-Mimi
  Member

  Meidän luokalle tuli neljännellä tai viidennellä luokalla eräs brasilialaispoika, vielä minun luokalleni. Se oli valtava juttu kun koko koulussa ei ollut kuin kolmisenkymmentä oppilasta. Osasi jotenkin hiihtää ja luistella kuin mikäkin pro vaikka ei ollut edes koskaan nähnyt lunta ja järjesti aina kaikenlaisia kohtauksia. Kiikkumalla aivan kuusien latvoihin tai eksymällä metsään tai juomalla luokkaretkellä pullollisen tabascoa luokkaretkellä. Siitä pojasta saatiin monet naurut, sääli että muutti Rovaniemelle kasiluokan alussa.

  #97662
  Johanna-chan
  Member

  Oon kutosella, ja kutosen puol välis joulun jälkee meiän luokalle tuli 2 poikaa Kouvolasta. Se toinen on iha kauhee perverssi!! mÄ vihaan sitä, ja se sanoo mua kravatti-pelleks ja mun kamuu postareitten keräilijäks. Se homoilee iha julkisesti yms.
  Sitte se toinen poika on vähä ujo, ja iha ok..

  Seiska luokalle vaihan kouluu, nii mulle tulee kokonaan uus luokka 😀

  #97669
  Ni-chan
  Member

  Ala-asteella ei tullut koko kouluun yhtään "uutta" oppilasta koko aikana mitä siellä olin. No, tämä paikka onkin niin korvessa ettei tänne kukaan löydä, saatika muuta.

  Yläasteella, 7. luokalla meidän luokalle tuli uusi tyttö. KAMALA PISSIS. Luuli olevansa maailman napa, käytti kamalia heruvaatteita, if you know what I mean (Joo, "kaikki saa valita millaisia vaatteita käyttää" mutta SILTI), luuli olevansa kaikkien poikien ihannetyttö, poltti tupakkaa ja oli niin mahdottoman kova tyyppi, metelöi tunnilla ihan järjettömästi, kiusasi kaikkia (mukaanlukien meikäläisen pikkuveljeä, siitä hyvästä se **tch olisi saanut kyllä saada selkäänsä T^T)… Tuskattoman ärsyttävä tyyppi.
  Toinen tyttö tuli kun olin 9. luokalla. Kotoisin Ruotsista, ei osannut oikeastaan Suomea, erään luokkalaiseni serkku. Ihan ok tyyppi vaikutti olevan, kunnes ystävystyi edellämainitun kanssa ja alkoi käyttäytyä samalla tavalla.

  Eli ei ole hirveän mukavia ihmisiä uutena meidän luokalle tullut. -_-”

  #97675
  narusaku12
  Member

  Johanna-chan wrote:

  Oon kutosella, ja kutosen puol välis joulun jälkee meiän luokalle tuli 2 poikaa Kouvolasta. Se toinen on iha kauhee perverssi!! mÄ vihaan sitä, ja se sanoo mua kravatti-pelleks ja mun kamuu postareitten keräilijäks. Se homoilee iha julkisesti yms.
  Sitte se toinen poika on vähä ujo, ja iha ok..

  Seiska luokalle vaihan kouluu, nii mulle tulee kokonaan uus luokka 😀

  Johanna-chaaan! Sä puhut asiaa! Paitsi Mr. Idiot haukkuu mua postimerkkien kerälijäks eikä postareitten… D= Mut kouluu et kyllä vaiha! Saat kyllä kärsiä tän koulun mun kanssa loppuun asti!

  #97680
  Shoe
  Member

  No joo, minun luokalleni tuli vitosluokan aikana poika, joka taisi tulla Rovaniemeltä. Todella mukava poika vielä nykyäänkin, juttelemme, vaikkemme ole mitään ihmeellistä. Hän on suosittu näin yläasteella, eikä ihme, hän on tosi mukava.

  #97689
  Kawamaru
  Participant

  7. luokalla luokkaamme ilmestyi uusi ihminen, vaihdellut kouluja aika tiuhaan tahtiin. Hän ei millään tuntunut saavan uusia ystäviä täällä, meidän tuppukylämme väki kun on niin turhamaista sakkia eikä kelpuuta mieluusti ketään uutta tyyppiä porukkaansa.

  Pari viikkoa taisin ehtiä tuskailemaan aloillani, kun yritin aina hivuttautua tämän uuden ihmisen lähettyville ja saada jotain puheenaihetta aikaiseksi, vaan kun en uskaltanut. Pelkäsin hieman hänen reaktiotaan, mutta kun en halunnut hänen jäävän yksin. Eräällä kotitaloustunnilla sitten meidän pöytäryhmästämme kaksi muuta oppilasta olivat pois ja minä ja tämä uusi ihminen jouduimme tekemään ruuan kahteen pekkaan. Tänä päivänä me uskaltauduimme puhumaan toisillemme.

  Nykytilanne: hän on ainoa ystäväni lukiossa. Hänen ansiostaan katson nykypäivänä Narutoa. Hän on valistanut minua coneista. Hän oli koko yläasteenkin ajan ainoa luokkakaverini. Että näin. Nähtävästi kannatti yrittää puhua, vaikka siihen se kaksi viikkoa menikin. ^^

  #97698
  Dents
  Participant

  Meille tuli vitosella kaksi uutta. Ensiksi tuli yksi tyttö, joka onkin tosi mukava. Hän pääsi nopeesti muiden kanssa juttuun.

  Sitten toinen, tyttö myös. Hän lähti kyllä heti kutosella, mutta ei häneen kukaan oikein tutustunut.

  Ja toiselta luokalta tuli kasa oppilaita kutosella. Mutta tässä joululoman jälkeen tuli Viljami, joka on muuten OK, hiukan näsäviisas vain.

  #97702
  Nanakin
  Member

  Johanna-chan wrote:

  Se homoilee iha julkisesti yms.

  Jotenkin vähän outo lause.

  Onhan niitä uusia tyyppejä tullut, seiskalla tuli yks virolainen tyttö, joka oli aika lailla eristäytynyt muusta luokasta. Tuppas jäämään kiinni kuolemankääryleistä, ja käytti melkosen voimakasta hajuvettä. Siinä kaikki mitä siitä jäi mieleen, se jossain kohtaa rupes käymään aina harvemmin ja harvemmin koulussa, ja lopulta sitä ei näkynyt enää ollenkaan.

  Kasin alussa tuli kaksikin oppilasta, tyttö ja poika. Tyttö oli vähän erikoinen, julisti homopornoa oikeinkin ihanaksi, ja pukeutui aika jännästi. Se sitten lähti parin ekan kuukauden aikana jonnekin toiseen kouluun. Poika on vieläkin luokalla, ja se on kyllä ehdottomasti näistä uusista tyypeistä paras. Tuppaahan se vähän köllittämään, mutta saa siitä aina välillä hyvät naurut. "Ope, ope, mua sattuu ihan kauheesti. Mä sain äsken sähköiskun."

  Niin ja joo, yks oppilas muutti pois viime kesänä, ja tuli nyt sitten takasin tähän kouluun parin ekan viikon kouluviikon aikana.

  #98041
  Chiibi
  Member

  Ei ole koskaan tullut uusia tyyppejä meidän luokalle ja toivottavasti ei tulisi ainakaan poikaa. Liittyisi heti muiden poikien joukkoon haukkumaan minua, niinhän siinä aina käy, mutta tyttö saisi tulla. Semmoinen mukava "ernu" jonka kanssa olisi paljon yhteistä puhuttavaa, olisi aivan ihanaa : ).

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.