Uusi Testamentti mangana.

Home Forums Manga Mangasarjat Uusi Testamentti mangana.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #51503
  blurr
  Member

  en tiedä että onko tällaista keskustelua jo, mutta mitä mieltä olette asiasta? onko joku lukenut? 😛

  #51550
  Antti-setä
  Participant

  Jos Meinaant Manga-Messiasta, olen selaillut. Ei näytä hullummalta. Manga-Raamattu oli sekin ihan kiva, mutta ei ollut erityisen mangamainen…

  #51764
  Engaru
  Participant

  Luettu on, ihan hyvä oli.

  #67627
  eerol
  Participant

  rippilahjaksi sain molemmat ja kyllähän nämä lukee, kun muuta uutta ei ollut. Kaverin kanssa oli hauska äännellä Messiaksen kommenteja. Ei kyllä niin hyviä, että itse ostaisin. Mutta suosittelen jos raamattua haluaa lukea, mutta ei ole mikään lukutoukka.

  #68672
  Hant
  Participant

  Jännä idis, manga messiaasta näin mainoksen animeconissa ja sain ilmasta karkkia niiltä mutta en kuitenkaan ostanut. Ihan mielenkiintosta varmaan olis kuitenkin kun olen itsekin luterilainen papereissa niin tiedän jotain raamatusta mutta en kuitenkaan kehuttavasti. Voisi lukea mielenkiinnosta, tosin sitä mielenkiintoa ei varmaan lähiaikoina tule löytymään.
  Mutta hei, vaikuttaako sarjiksen ymmärtämiseen se että jos ei tiedä oikein noista jutuista? Vai pysyykö siinä silti kärryillä?
  (Jos joku sen lukenut kertoisi?)

  #69293

  Mutti käski siskon ostaan mulle sen Manga Raamatun…Vaikka en oo ennen lukenu ja ees oikeen kunnol seurannu uskonnon tunnil niin tajuun siit sentään jotain… Siinä on välil aika huvittavii kohtii et jaksaa pysyy mangan peräs. Piirrostyyli ei oo hirveen mahtavaa mut asiat on selitetty selvästi. Vielä siinä on luettavaa! =D

  #229477

  hm täytyy tästä lukaista

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.