Uusia jutsuja Narutoon :3

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Uusia jutsuja Narutoon :3

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #96929
  Kuroii
  Member

  Tässä saatte keksiä omia jutsuja Narytöön : D

  Tämä oli jossakin unessani.. ^^” Siis eka jutsu jonka keksin, eli siis tämä: Vähän kuin Kuchiyose no jutsu, mutta tämä onkin Muumi no jutsu! Kutsutaan siis tappajamuumit apuun : D (Kuroii ja kuroiin unet, köh..)

  Tätä en ole itse keksinyt, N.fi:n impromangassa tämä oli, joten en varasta kunniaa. :’D Jutsu siis oli Banaaninkuori no jutsu, jossa vastustaja liukastuu banaaninkuoreen : D

  Eikun keksimään omia jutsuja! :}

  #96996
  Dents
  Participant

  Tabasco no Jutsu Käyttäjä yksinkertaisesti ottaa tabascopullon kauniiseen käteen ja kaataa sitä vastustaja-polon kurkkuun.

  SupaJutsu, Penalty Shot! Eli tämä on maskuliinisuuden huipentuman, Kete Rahkosen salaperäinen tekniikka. Ei tarkempaa tietoa kun se, että käteen kiedottu vyö on tärkeässä osassa.

  Parsa no Jutsu Otetaan parsa ja tukehdutetaan vihollinen sillä.

  Faijanhakkuu no Jutsu. Eli uhataan hakata vastustajan faija. Jos vastustaja ei tästä luovuta, jatketaan Parsa no Jutsulla tai lentopotkulla vihollisen faijaa päin.

  TorttuJutsu, Suu makiaksi. Läpsäytetään nopea ja voimakas litsari vihollisen huulille.

  Heimlichin manööveri Tartutaan vihuun kiinni ja vedetään sen jalkaa kivuliaasti ylös.

  EDIT//

  Vennamo no Jutsu Kutsutaan Vennamon veikko paikalle.

  Bruttokansantuote no jutsu Heitetään vihollista kaikella, mikä kelpaa bruttokansantuotteeksi. Varitaatio on SupaBruttokansantuote no jutsu, jossa tehdään bruttokansantuotteet lattialle ansaksi.

  Kuumoduuli no jutsu Kutsutaan kuumoduuli ja isketään vihu sinne.

  TEJPOL no Jutsu Kerrotaan raaka totuus tunnustamalla ja ennustamalla, ja viedään vielä viimeisetkin toivon rippeet.

  #97020
  Rock Neko
  Member

  Dents wrote:

  Faijanhakkuu no Jutsu. Eli uhataan hakata vastustajan faija. Jos vastustaja ei tästä luovuta, jatketaan Parsa no Jutsulla tai lentopotkulla vihollisen faijaa päin.

  Jatkoa tälle. (mikäli Dents sallii :3) Olen huomannut että yleensä pahiksetkin muuttuvat jotenkin kun loukataan heidän äitiään! Joten: Äidinloukkaus no Jutsu Huudellaan vastustajan äidistä hävyttömyyksiä niin kauan kuin vastustaja ei enää kestä ja pakenee paikalta. Tässä tosin voi käydä myös niin, ettei jutsun käyttäjä itse kestä loukata toisten äitejä…

  #97037
  Dents
  Participant

  Sallinhan mie.

  Haarapotku no Jutsu Toimii vain miehiin. Voimakas potku nivusiin. Lamauttaa, satuttaa ja kunnon potkusta sen miehen suku päättyy siihen.

  Laukku no Jutsu Isketään vihua käsilaukulla.

  #108641
  Hell95
  Participant

  RAAMEN NO JUTSU eli yksinkertaisesti voit kutsua raaman lautasen paikalle kun on nälkä! 🙂 mutta jutsu on hyvin hankala ja vaarallinen koska jos käyttää liikaa chakraa voi ruuasta tulla liian kuuma ja silloin palaa kieli! Vähintäänkin Anbu tason jutsu! xP Ja salainen se on siksi että raamenkojut menestyisivät!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.