Värvätään: Manga-agentteja ympäri Suomea

Home Forums Sekalaista Muut Värvätään: Manga-agentteja ympäri Suomea

 • This topic has 27 voices and 34 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • Author
  Posts
 • #116053
  Antti-setä
  Participant

  Olemme selvittämässä Suomen kaupunkien ja kylien mangatarjontaa. R-kioskit ja markettien lehtihyllyt kyllä tiedämme ja Helsingin keskustan liikkeet ovat tuttuja, mutta muusta tarjonnasta ei ole kunnon tietoa… Siispä julistetaan täten käynnistyneeksi mangamyyjien etsintäoperaatio. Jos tahdot avittaa meitä saamaan tietoa ja kenties vähitellen parantamaan mangatarjontaa Suomessa, voit ryhtyä manga-agentiksi ja tehdä näin:

  1. Selvitä, missä päin kotikaupunkiasi tai kylääsi myydään mangaa. Olemme siis kiinnostuneita kirjakaupoista, divareista ja erikoisliikkeistä, emme niinkään kioskeista ja marketeista.

  2. Käy yhdessä tai useammassa liikkeessä katsomassa, minkä verran mangaa löytyy hyllystä. Onko tarjolla useita sarjoja ja osia vai muutama pokkari sitä sun tätä? Jos jaksat kirjoittaa muistiin, hienoa!

  3. Jaa tietosi tässä ketjussa. Mitä tarkempaa infoa, sen parempi. Kaupan nimi on välttämätön tieto!

  4. Jos tahdot lähettää liitetiedostona listan, valokuvia tai lahjuksia (Muista pakata konvehdit hyvin, etteivät litisty!), niitä voi laittaa sivun alanurkassa olevaan meikäläisen osoitteeseen.

  5. Kaikkien kelpo tietoa toimittaneiden kesken arvotaan erä mangapokkareita. Parhaat agentit eli täsmällisimpiä tietoja toimittaneet palkitaan joka tapauksessa, ilman arvontaa.

  #116057
  an&ri
  Member

  Ilmaiset mangapokkarit kelpaa aina, joten voisin jotain ehkä sanoa Kuopion mangapaikoista.

  Urumi:
  paikan tarjonta lienee suhteellisen hyvin tiedossa? Netistä ainakin löytynee myytävät. Hyvin on sarjojen vanhempiakin osia ;D
  Kirja- ja lehtilinna:
  Antikvariaatti on kyseessä, joten aika paljon käytettyjä pokkareita, valikoima ei ole kovin suuri, tunnetuimpia sarjoja suomeksi ja englanniksi. Suurin osa sarjoista on näitä vanhempia (siis suomeen aiemmin tulleita).
  Puijon divari:
  Varsin mukava valikoima suomenkielistä mangaa. Hyvin moni suomeksi julkaistu sarja löytyy, vaikka ei ehkä ihan kaikki. Englanniksikin saattoi olla muutama pokkari.
  Suomalainen kirjakauppa:
  valikoima on ihan onnettoman pieni. Ehkä pari pokkaria Bleachia ja Hokuto mangaa ja jotain muuta sarjaa.
  Halpa-kirja:
  Ranmaa suomeksi ja englanniksi, Hellsingiä, jonkin verran manhwaa, Hiroshiman poikaa, etc. Ulkoa on vaikea muistaa.

  Käyn vielä katselemassa tarkemmin mitä sarjoja oli tarjolla~

  #116074
  Banzai
  Member

  Joo, meikä ryhtyy ( tai ainakin yrittää.. ) tähän !

  1. Divari Regina, Martinlaaksossa sijaitsee ( Vantaalla ) Hyvä valikoima Suomenkielistä mangaa. Jotain enkunkielistäkin löytyy, mutta enimmäkseen Suomenkielistä. Ja hyvä kuntosia pokkareita ovat. Sijaitsee lähellä kotiani.
  2. Myyrmannin Divari, todella paljon Suomenkielistä mangaa, etenkin Ranmaa, Yugiohia ja Ravea. Hyvät valikoimat etenkin Egmontin ja Sangatsun mangaa. Myös englanninkielistä löytyy paljon. Vakio divarini!
  3. Suomalainen kirjakauppa, löytyy Todella kehnosti mangaa! Bleachin ensimmäinen osa,Vampire hunter D ja sitten jokunen GUNNM. Suomalaisesta löytyy vain noita mangan piirto-oppaita ja jotain random pokkareita joissa hinta liian korkealla.

  Menen joku päivä merkkaamaan ylös mitä sarjoja löytyy, ainakin yritän. Sitten laitan ne tänne. ?..

  #116077
  Kawamaru
  Participant

  Tornio

  R-kioski & Citymarket: Se perusmateriaali, eli mitä mangasarjoja Suomesta yleisesti ottaen löytyy. Ei erikoisuuksia, ei siis englanninkielistä mangaa tms.
  Suomalainen Kirjakauppa (Rajalla): kaksi kappaletta Bleach 2. -mangapokkaria.

  #116078
  Dents
  Participant

  Muokkaan tähän viestiin sitten kun olen saanut enempi ilmoteltua.

  Voisin jotain yrittää tässä sanoa, mutta aika laihaksi nämä jäävät. Nyt on vain tosin yksi Helsingin mesta mielessä, kun yhen Savonlinnan divarin nimi on päässyt unohtumaan.

  Malmissahan on tämä Suomalainen Kirjakauppa, jonka mangatarjonta on yksinkertaisesti aika kehnoa. Muutama Bleach ja Naruto taisi olla, ja jotain randommangaa, muttei oikein mitään muuta. Sama juttu myös Savonlinnan Suomalaisen Kirjakaupan kanssa, aika samaa huttua oli kun käväsin siellä. En sitten yhtään osaa sanoa tästä Savonlinnan divarin nimestä, siellä oli aivan sairaan hyvät mangatarjonnat (Suomessa jo ilmestynyttä, hyväkuntoista mangaa ja jopa Cowboy Beboppia), saattaa olla Wanha Pöllö.

  Hesan Fantsun tarjonta on enkunkielistä janoaville hyvä, siellä on kolme hyllynsivullista mangoja aakkosjärjestyksessä, ja tiskiltä saa kysyä jos ei löydy siltikään. Huono puoli on tosin suomimangojen vähyys, MÄRiä ja Vagabondia olen siellä nähnyt, Kekkaishiita myös.

  #116080
  Devilman
  Member

  Hämeenlinnan markettien ja kioskien ulkopuolisessa mangatarjonnassa olisi paranneltavaa, mutta voisi huonomminkin olla. Optellin Suomalaisesta löytää Bleachin alkupään osia, Fruits Basketin jonkin osan olen myös nähnyt, samoin ehkä pari kirjaa Narutoa ja sitten hyllyssä on myös komeillut yksi osa englanninkielistä Yagyu Ninja Scrollsia. Vampire Hunter D:täkin on jossain välissä ollut. Kaupan lehtipisteestä saa Hellsingiä, Fruits Basketia (tosin nehän ovat jo molemmat loppuneet) sekä Yotsuban ja Nanan uudet osat ilmestyvät myös siihen. Alelaarissa, tai oikeammin -hyllyssä, on muutama kirja Maameren tarinat -cinemangaa ja Ragnarökiä. Kauppakeskus Linnan Infossa on ainakin ollut tarjouksessa Gunnmia, Black Lagoonia, Yotsubaa, Yu-Gi-Oh:ia ja Narutoa.

  Divari Poppa Joesta kannattaa siis ennemmin katsoa. Vanhoja osia löytää eniten Ranmasta, Inuyashasta ja Conanista. Oh! My Goddessiakin löytyy, Akiraa, FMA:ta ja vähän kaikkea sekalaista. Ruotsiksi on tarjolla Rebirth-manhwaa ja jonkun enkkupokkarinkin olen joskus nähnyt, mutta ne ovat yhtä harvassa kuin Suomalaisessa.

  Kirpputoreilta voi aina joskus jotain löytää, mutta niiden valikoima on lähinnä samaa kuin divarissakin.

  #116083
  Blackbeard
  Participant

  Pistetään ulkomuistista sitten Tampereen tarjonta, saatan vielä tarkentaa valikoimaa myöhemmin.

  Fantasiapelit:
  Lienee aika hyvin tiedossa tämä yritys. Myymälässä on kaksi leveää hyllyllistä mangaa englanniksi, ja sellainen pyörivä teline jossa on suomenkielisiä Ivrean julkaisua (Vagabond, Kekkaishi). Sarjoja on laajalta, tosin lähinnä kysynnän mukaan, eli pääosin shonenia, ja muutama tunneituin ja arvostetuin seinen/shoujo. Niin, ja jonkin verran yaoita. Sarjoista löytyy oikeastaan kaikki mitä suurimmat amerikkalaiset kustanjat (Viz, DelRey, Yenpress, Tokyopop yms.) ulos pukkaavat. Kutakin osaa on yleensä yksi kappale hyllyssä, ja jos etsittävä osa/tai sarja sattuu olemaan loppu, sitä saa yleensä kätevästi tilattua.

  Suomalainenkirja kauppa:
  Keskustorin lieppeillä olevassa Hämeenkadun liikkeessä oli ennen enemmän tarjontaa englanniksi. Nykysin siellä on kaksi hyvin ahtaasti vastakkain aseteltua pientä matalaa hyllyä, joista löytyy lähinnä Sangatsun, Punaisen jättiläisen ja Egmontin sarjoja. Sarjoja on tosin aika vähän, mitä muistelisin, niin FMA, Bleach, Vampire Hunter D, Hellsing ja siinä se sitten taisi olla. Muutama englannin kielinen pokkari, mieleenmuistuu ainakin Gundam Seed. Lisäksi joitakin piirrustusoppaita, ja yleisesti mangaa käsitteleviä opuksia samoissa hyllyissä. Lisäksi liikkeestä löytyy lehtipiste, josta en ole kuitenkaan koskaan bongannut OP:ta.

  Koskikeskusen ja Hämeenkadun toisenpään myymälöiden tarjontaa en muista yhtä hyvin. Kummassakin kuitenkin huomattavasti pienempi, lähes olematon mangatarjonta.

  Akateeminen kirjakauppa: Korkea ja leveä hyllyllinen mangaa, niin suomeksi kuin englanniksi. Lattian tasolla olevat alimmat hyllyt ovat täynnää pölyttynyttä Sangatsu mangaa (FMA, OP), ylempänä on englannin kielisiä julkaisuja. Ei omasta mielestäni hirveän vaikuttava valikoima, mutta muihin kirjakauppoihin verrattuna paras. Myös muutama sarja, joita en muista Fantasiapeleissä olevan tarjolla (Bo-Bobo Bobobob, tai miten menikään), mutta lähinnä muutaman erillisen pokkarin verran. Suurimman osan sarjoista kuitenkin löytää sitten Fanttsusta, ja vielä muutaman euron halvemmalla.

  Makedonia: Sarjakuviin erikoistunut divari, mangapuolella lähinnä suomenkielisiä sarjoja alkuperäishintaa, eli hitusen kirjakauppoja halvemmalla.

  Lukulaari: Tämä on varsinainen aarreaitta. Antikvariaatti, joka on varsin pidetty muidenkin kuin mangaharrastajien piireissä. Tarjonta tietysti heittelee, mutta täältä on tullut tehtyä sellaisia löytöjä, että on omalla asteikoilla Tampereen paras. Ensinnäkin paikka on täyteen ahdettu. Heti ovesta sisään asutessa vasemmalla on hyllyllinen mangaa suomeksi, ja animea. Paljon niitä pienemmän menekin suomijulkaisua tyyliin Vagabond ja Nausicaä. Mutta myös niitä suomeksi julkaistuja Tokyopopin pseudomanga roskia, joita kukaan ei varmaan lue. Jalkojen juuressa on pahvilaatikoita, joissa on sitten kasoitta massasarjoja (Naruto) ja vanhoja Anime-lehtiä. Alakerrassa on englannin tai muun kielinen tarjonta, joka vaihtelee aika lailla. Vaikka pohjalla siellä onkin ne samat pölyiset Battle Angel Alitat, Ravet ja Dragonballit, joita kukaan ei tunnu kelpuuttavan. Alun perin mangalla varattu alue oli pieni, mutta on nykyisin se on levinnyt jo hyllylle, jonka reunassa lukee "Ruotsinkielinen kaunokirjallisuus". Aika usein tänne ilmestyy kokonaisuudessaan sarjoja, joista on ilmoitettu tulossa olevan suomenkielinen versio. Mutta myös paljon muuta, lähinnä niitä suurten kustantamojen sarjoja, mutta toisinaan aarteita, kuten Kodanshan "Bilingual Great Teacher Onizuka 1", Akiran amerikanpainoks (isot sivut ja täysvärit), ranskankielistä Astroboyta 70-luvulta yms.

  Sitten en muista nyt kaupan nimeä, koska löysin sen aivan hiljattain. Ale-kirjakauppa tai jotain sen tyylistä. Ilmeisesti ostaa jotain ylimäärävarastoja. Yläkerrassa paljon huonosti kaupaksi mennyttä suomimangaa, varmaan jokaista osaa Conania, GUNNMia, Hiroshiman poikaa yms. Päämääräisesti tuntui olevan pitkälti Egmontin tuotteita.

  #116092
  Nanakin
  Member

  BB:ltä tuli jo melko tyhjentävä vastaus Tampereen divareista ja kirjakaupoista, mutta jos nyt jotain yrittäisin siihen lisätä.

  Lukulaari
  Lukulaari tosiaan on aivan loistava paikka. Sieltä löytyy tosiaan melko hyvä valikoima suomenkielistä mangaa heti ovesta sisään astuessa. Hyvä paikka etsiä niitä puuttuvia osia joita niin kovasti kaipaa, hinnatkin on parisen euroa pienemmät kuin uutena ostettaessa. Jos puuttuisi jotain suomalaista mangaa hyllystä niin lähtisin varmaan ensimmäisenä sieltä etsimään. Tosin valikoima vaihtelee melko rankasti, kuten BB jo mainitsikin. Yleensä käyn katsastamassa sen alakerran enkkumangavalikoiman heti ekana, kun ei ainakaan näillä näkymin pahemmin ole suomennettua mangaa joka jaksaisi kiinnostaa. Samat valtavat määrät enkku-Inuyashaa ja Rave Masteria siellä nököttää mutta välillä joku on roudannut sinne vanhoja mangojansa, ja ainakin YuYu Hakushon ensimmäisiä osia ja Rebornia on löytynyt sen viitisen euroa halvemmalla kuin Fantasiapeleistä. Eli hintaan 3 euroa. YuYu Hakushot taisivat olla itseasiassa 4 euroa. Yläkerran suomenkielisistä en kovin varmaksi osaa sanoa, mutta ainakin Conania löytyy aina niistä alennuspahvilaatikoista. Ja Narutoa löytyy nyt ainakin satunnaisia osia. Lukulaariin voi viedä vanhoja mangojansa, ja niistä saa jonkun näköisen hyvityksen. Joskus vein Aku Ankan taskukirjat joita oli tullut osteltua, ja kyllä niistä vähän päälle satanen tuli. Mutta niitä taisi ollakin melko paljon.

  Lukulaarin osoite:
  Puutarhakatu 23
  33210 Tampere

  Makedonia
  Makedoniasta nyt enää sen verran, että esimerkillisesti siellä on mangat kääritty muovikelmuun, jolla ei välttämättä ole niin suurtakaan merkitystä kun ne kuitenkin revitään heti pois kun päästää kaupasta pois, mutta ainakin itseäni se kovasti miellytti. Tosin edelleenkään ei oikein jaksa Suomen mangatarjonta aivan huikeasti kiinnostaa, mutta se on kanssa hyvä paikka metsästää suomennettujen sarjojen puuttuvia osia. Ainakin Sangatsun shonenvalikoimaa löytyy hinnalla 5,50, eli Dragonball, One Piece ja Naruto, Bleach 6,00.

  Makedonian nettisivut ovat yllättävänkin asialliset. Sieltä löytyy yksityiskohtainen lista kaikista talon mangoista kuntoluokituksineen ja hintoineen.

  Osoite:
  Verkatehtaankatu 11
  33100 Tampere

  Antikva
  Antikva niminen divari siinä Hämeenpuiston liepeillä myy enimmäkseen Egmontin mangoja muutaman euron kalliimmalla kuin ne löytää tavallisesti marketista. Eli ei kauhean otollinen paikka tehdä mangaostoksia.

  Fantasiapelit
  Fantasiapelit nyt taitaa melko monelle olla tuttu, Tampereen myymälässä on mukava henkilökunta ja laaja valikoima englanninkielistä mangaa. Yleensä jos ei löydy laakista mangaa jota olen siellä etsimässä niin pistän tilausta menemään. Hinnat nyt ovat mitä ovat, mutta eipä sitä englanninkielistä taida saada paljon halvemmalla mistään muualtakaan. Siitä Fantasiapelit on ihan näppärä, että jos joku ei millään keksi mitä antaisi joulu/synttäri-lahjaksi niin aina voi antaa Fantasiapelien lahjakortin. Nytkin tuossa odottelee 20 euron lahjakortti käyttämistään.

  Osoite:
  Kuninkaankatu 5, 33210 Tampere

  Fantasiapelien nettisivuilta saa pientä osviittaa valikoimasta, mutta yksittäisen myymälän valikoimaan nähden se voi heittää pahastikin. Ainakaan Bakumania en ole vielä nähnyt siellä, vaikka nettisivujen mukaan pitäisi olla kaksikin jo. Tosin en olekaan käynyt siellä vähään aikaan.

  Tavalliset kirjakaupat
  Akateemisesta tai Suomalaisesta harvoin lähden mitään etsimään, yleensä uutta suomalaista löytyy, ja One Piece ainakin tulee Akateemiseen pari päivää aiemmin kuin R-Kioskille, mutta siitä hyvästä joutuukin sitten maksamaan pari euroa enemmän. Taitaa muukin manga olla pikkasen kalliimpaa kuin muualla. Akateemisesta joskus tilailin puuttuvia One Piecejä, ja ne tuli kyllä todella kätevästi sinne, mutta välillä niidenkin hinnat oli euron tai puoli kalliimpi kuin yleensä. Sieltä saa yleensä myös melko paikkansapitävää tietoa uusien pokkarien ilmestymisestä, vaikkei nekään nyt tietty täydellisesti voi pitää paikkaansa. Mutta kassatyöntekijät aina mielellään tarkistavat että milloin se ja se on heille tulossa. Muista kirjakaupoista ei edes löydy pahemmin mangaa, ehkä muutamia pokkareita Conania hyvällä tuurilla.

  Parempia paikkoja kuin Fantasiapelit ja Lukulaari ei ole vielä tullut vastaan. Yleensä kirjakauppojen mangavalikoima on mitäänsanomaton ja ylihintainen, Makedonia nyt on loistava paikka etsiä suomenkielistä mangaa, jos sellaisesta on kiinnostunut. Black Lagoonia voisi joskus käydä sieltä hakemassa, näyttäisi olevan uusin pokkari vain 3 euroa.

  #116124
  Cloud_
  Member

  Seinäjoen alueella tietysti älyttömän paljon kaikkia marketteja ynnä muita, mutta koska niitä ei tarvinnut listata, keskityn sitten Fantasialinnaan.

  Fantasialinna on kuten Fantasiapelit, oma pikku yrityksensä vain.
  Siellä on monen eri ryhmän mangoja, enimmäkseen siis englanninkielisiä, suomenkielistäkin mangaa löytyy. Englanninkielisistä sarjoista tunnetuimmat (HxH, Gintama, One Piece, DB, Naruto, Reborn, Death Note ym.) tietenkin löytyvät, lisäksi on paaaljon tuntemattomampia.. Fantasialinnan kotisivuilta löytyy melko tarkat listat kaupan myymästä mangasta.

  Sarjoja on enemmän kuin sivulla mainitaan, ja lisää tulee kysynnän mukaan. Eli sinne tilataan uusiakin sarjoja jos vain yksikin ihminen sitä pyytää. (mangan lisäksi myydään toki oheistuotteita ja kaikkea muuta!) Nytkin koko pieni putiikki on täynnä mangaa, isoja hyllyjä on muistaakseni kolme, jotka siis molemmin puolin täynnä mangaa. Lisäksi yksi pienempi hylly jossa on käytettyä mangaa..

  Fantasialinna
  Vapaudentie 51
  60100 Seinäjoki
  (puh. 0405616338)

  Aiemmin oli myös Aapelin kellari, joka myi melkoisen paljon ns. vanhaa mangaa, eli käytettyjä. Nykyään liikettä ei ilmeisesti ole, joten luulisi sen mangamäärän siirtyneen kirpputoreille tai antikvariaatteihin. Divareista en ole ainuttakaan mangaa löytänyt. Mutta raportoin sitten uudelleen jos löytyy lisää liikkeitä jotka myyvät mangaa..

  Edit; aivan, Suomalainen myy todella niukasti mangaa mutta myy kuitenkin. Eli muutama kappale Bleachia sieltä löytyy, eipä oikeastaan muuta. Info ei myy sitäkään vähää.

  #116189
  SlamDunk
  Member

  Tikkurilan Suomalaisesta Kirjakaupasta ei löytynyt kuin ehkä tuurilla 15 eri mangakirjaa. 2 Dragonball Z elokuvapokkaria, FMA:n uusin numero, kaksi uusinta Narutoa, pari Hopeanuolta, Ragnarök 10 ja ehkä kaksi Egmontin sarjaa. Eli tosi niukasti.

  Tikkuraitti 18
  01300 VANTAA

  Itäkeskuksen Akateemisessa Kirjakaupassa ei ollut mikään erityisen hyvä valikoima. Mitään Sangatsun sarjaa ei löytynyt ja siellä oli n. 7 eri sarjaa, joista suurin osa oli Egmontin sarjoja ja pari oli englanninkielisiä. Huono valikoima.

  Itä Helsingin antikvariaatissa ei ollut yhtäkään mangapokkaria. Paikka on kylläkin vain n. 40 neliömetriä suuri, mutta silti. Oli siellä paljon Aku Ankan taskukirjoja ja Lucky Lukeja, mutta mangaa ei ollut missään.

  Hansasilta 4
  00930 Helsinki

  Tikkurilan kirjakaupassa eli KiPassa, joka on aikamoisen suosittu varsinkin Tikkurilan lukiolaisten keskuudessa (n. 1100 oppilasta), koska se on halvempi, kuin SK, ei ole yhtäkään mangasarjaa, ei niin mitään. Sekin on kylläkin melko pieni paikka (n. 75 neliötä), mutta silti. Se on sääli. Aku Ankkoja sielläkin on, mutta ei mangaa.

  TIKKURILAN KIRJAKAUPPA
  Vantaa
  Asematie 1
  01300 VANTAA

  Ja vielä mistään ei ole löytynyt One Piece Color Walk 1:stä. Pitää varmaan sitten raahautua taas Tammen omaan kirjakauppaan Korkeavuorenkadulle.

  #116197
  Antti-setä
  Participant

  Kiitokset tähänastisista tiedoista! Lisää kaivataan yhä. Kuis esim. ne pienemmät paikkakunnat? Mistä riihimäkeläinen (vai riihimäkinen?) hommaa mangansa? Entä Rovaniemen reiska/reiskatar? Mikä on Savonlinnan, Porin, Lohjan, Kajaanin, Kokkolan ja Sottungan mangatarjonta!? Antaa tulla vaan. Doomo arigatoo gozaimasu!

  SlamDunk wrote:

  Ja vielä mistään ei ole löytynyt One Piece Color Walk 1:stä. Pitää varmaan sitten raahautua taas Tammen omaan kirjakauppaan Korkeavuorenkadulle.

  Kyllä kirjakauppa tilaa kysyttäessä, mitä todennäköisimmin. Toinen vaihtoehto on käyttää hyväksi nettikauppamme alennusmyyntiä.

  #116201
  Sakata-Kun
  Member

  Riihimäen mangatarjontaa siis! (pari päivää sitten kävin jo oikeastaan katsomassa nämä ja piti tänne kirjoittaa, mutta liian laiska) Eli!

  Divari Valtakatu 3:ssa Riihimäellä. Paikalla ei siis ole mitään erityistä nimeä. Siellä on vain kyltti jossa lukee divari. Erittäin pieni paikka. Ei myy juuri oikeastaan mangaa. Ostaa ja myy lähinnä jäämistöjä ja kuolinpesiä, joten manga tarjonta on olematon.

  Uusi Kirjakauppa. Sijaitsee Riihimäen Hämeenkadulla keskustassa. Suurempi kuin edellinen, mutta myy lähinnä askartelu tarvikkeita ja kirjoja. Yksi yksinäinen Aku Ankan taskukirja oli ainoa sarjakuva koko liikkeessä, jonka löysin.

  Riihimäen Antikva. Sijaitsee Hämeenkatu 24-26:ssa toisessa kerroksessa. Täällä Riihimäen suurin mangavalikoima tällä hetkellä. Täältä löytyy lähinnä suomimangaa (yhden englanninkielisen Inuyashan bongasin).Aika paljon Conaneita, Ranman½:a, Pari OP uusinta painosta, Hellsingiä, Hirviöprinsessa Himeä ja nyt viime aikoina sinne tullutta Akiraa. Paljon muutakin on (tai oli. Who knows), mutta ne on lähinnä random osia erittäin random sarjoista.

  Info Kirjakauppa. Sijaitsee kauppakeskus Atomissa. Kaikista paikoista suurin ja avarin. Manga tarjontaa taas harmillisesti ei ole. Länsimäinen sarjakuva on ihan hyvin edustettuna mutta mangaa ei löydy.

  Ja sitten vikana Riihimäen Suomalainen. Tarjonta samaa luokkaa mitä edellä on mainittu (ellei huonompi) Ja koska niitä mangoja oli vähän niin otin ne kaikki ylös. Hokuto manga 4, Full Metal Alchemist 5 (eng), Full Metal Panic 4 (eng) ja Vampire Hunter D 2-3. Eli ei paljoa ole.

  Eli tämmöistä näyttäisi olevan Riihimäellä mangatarjonta markettien ulkopuolella. Ei mitään hirveän kehuttavaa. Tietenkin minä olen saattanut missata, joissain paikoissa mangoja, mutta silloin ne on oikeasti piiloitettu johonkin pimeään nurkkaan kaikkien ulottumattomiin.

  #116216
  Lisko
  Member

  Jokelan mangatarjonta rajoittuu pelkkiin marketteihin ja ärrään, joten kirjoitan melko läheltä löytyvistä paikoista. Ulkomuistista kirjoitan joten sattaa olla putteellista tietoa.

  Divari, osto- ja myyntiliike
  Mangaa on vähän, todella mini hylly yhdellä seinällä. Eniten löytyy One Piecen suomijulkaisuja, noin 1/3 sarjasta. Toiseksi eniten on muistaakseni Salapoliisi Coaneita n. 6 kpl. Raveja on ihan muutama kappale alkupäästä, ehkä 3 kpl. Yksittäisiä osia eri sarjoista löytyy myös, mutta kaikki "tuntemattomampia" sarjoja suomessa. Yllätykseksi löytyy myös Vizin julkaisemia manga lehtiä. Pieniä lehtiä jossa suunnilleen 2 lukua yhtä sarjaa. Näitä oli vähän (4 kpl), mutta sarjoja lehdissä oli ainakin 3×3 Eyes ja Ranma ½.

  Hämeenkatu 44, 05820 HYVINKÄÄ

  Suomalaisetkirjakaupat
  – Hyvinkäällä on todella vähän mangaa. Asumanga Daioh 4, ruotsin kielinen Inuyasha (olisiko ollut osa 24), viitisen kappaletta Yu-gi-oh!:ia ja englanninkielinen "All new best of manga".

  Hämeenkatu 12, 05800 HYVINKÄÄ

  -Järvenpäässä(kään) ei ole hääppöistä manga valikoimaa enään. Ennen oli täydet setit Narutoa, Trinity Bloodia, Tokyo Mew Mewiä ja Fullmetal Alchemistia myynnisä useilla numeroilla. Nykyään ei ole enään, tai ne on piilotettu todella hyvin… Nykyään hyllyssä seisoao manga raamattu, 2 kpl Gunmmia, 2 kpl Dragon Ballia, yksi Vampire Hunter D ja kaksi ensimmäistä Bleachia (mahdollisesti jotain muita yksittäisiä joita en muista).

  Prisma-keskus
  Rantakatu 5, 04400 JÄRVENPÄÄ

  Antikvariaatti Kersa
  Manga tarjonnaltaan ehdottomasti paras. Iso leveä hylly hylly täynnä mangaa, sisältäen (melkein) kaikkia suomalaisia julkaisuja. Täysiä settejä, ja monia osia samaa numeroa. Joissakin sarjoissa on toki vajanaisuutta (kuten suom. Yugioheissa). Englanninkielisiä sarjoja löytyy suht laajasti, mutta kaikkia vain parin sekanaisen osan verran. Poikkeuksena Ranma ½ ja Yugioh enkkujulaisuina.

  PL38 (Aleksintori,Torikatu 1), 04201 Kerava

  #116217
  Dents
  Participant

  Noniin, nyt sain vihdoinkin selville. Savonlinnassa, elokuvateatteri Olavin kanssa samassa hökötyksessä sijaitsee Savonlinnan Antikvariaatti JM. Löytyy siis paljon mangaa, useita suomimangoja samaan hintaan kuin kioskilta ja hyväkuntoisina, mm. Bleachia löytyy useita kappaleita, ja on siellä myös Dramaconia, Cowboy Beboppia yms, yaoinnälkäisillekkin löytyy jotain. Eli siis ihan laadukas mesta sekä mangaa etsiville että vanhojen kirjojen ja sarjisten ystäville.

  Olavinkatu 51, 57100 SAVONLINNA puh. 050 60 206

  #116230
  Banzai
  Member

  Listaisin viellä Lohjan mangatarjontaa jota on tullut vastaan :

  Lohjan antikvariaaninen kirjakauppa Ky:
  Todella niukasti mangaa. Ranma 1 ja 14, enkunkielinen Ranma 5, Inuyasha 24 ja Dragonball 30. Ostin sieltä taannoin One piece 19 ja Dragonball 39. Eli aikas kehnosti löytyy tuolta. En tiedä onko siellä edes enään noinkaan paljoa, siitä on jokunen aika kun viimeksi tuolla kävin. Muuta sarjakuvaa löytyy aika roimasti. Harmi kun ei juuri mangaa.

  Nahkurinkatu 10, 08100 LOHJA

  Suomalainen kirjakauppa:
  Pari GUNNM 1- kirjaa, mangan piirto-oppaita, Bleach 1-6 ja 7, Fullmetal alchemist 26. Siihen se sitten jääkin. Kuten edellisessä viestissä sanoinkin, hyvin kehnosti mangaa.

  Laurinkatu 48
  08100 LOHJA

  Info kirjakauppa:
  Etsiskelin hyllyistä mangaa, jokusen aikaa. Tuloksena löysin vain yhden hikisen Yugioh kirjan, jonka tuntui lojuneen tuolla jonkin aikaa. Hintakin oli aika kaamea. Olin pettynyt, luulin että tuolta löytyisi edes vähän enemmän, mutta en paljoa odottanutkaan. Noh, sainhan tuolta sentään Copic kyniä.

  Suurlohjankatu 9-13
  08100 Lohja

  Tässä on ainakin oma Lohjalta löytynyt manga.. Ei kovin kummonen lista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.