Video-kisa

Home Forums Sekalaista Muut Video-kisa

 • This topic has 7 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #76880
  Nanakin
  Member

  Ideana olisi ilmoittaa omaksi ehdokkaaksi hyvä video. Osallistujia otetaan viisi, jottei kisa veny tuskaisen pitkäksi, ja jotta kilpailijoilla säilyy se into hakea uusia videoita. Puolueettomana tuomarina toimin minä, tai jos halukkaita löytyy, niin luovutan viran ilomielin jollekulle muulle.

  Eli, laitat nimesi alla olevaan listaan, ja kun kaikki viisi kisailijaa on saatu kasaan, laitat viestiin videosi ja mahdolliset perustelut. Joka kierroksella putoaa yksi kilpailija, ja jatkoon päässeet valitsevat uuden videon, jolla he sitten kilpailevat. Eli lähes sama idea kuin Kuva-kisassa, paitsi etten anna mitään aihetta. Täten kilpailijat saavat vapaammat kädet. Vaikka tämä onkin hieman mangaan suuntautunut foorumi, niin ei silti laiteta pelkkiä AMV:eitä, sillä niille on jo oma ketjunsa. Videoita voi laittaa ihan Youtubesta, sillä muualta ei pahemmin löydy laatuvideoita. (Sanan laatu laajimmassa mahdollisessa merkityksessä) Mitään Badger, Badger, Badger -videoita en jaksaisi katsella, joten välttäkää niitä. Jos joku haluaa ryhtyä tuomaroimaan, niin ilmoita nyt ihmeessä.

  Video voi olla:
  – Biisi, jossa kuitenkin joku ihan järkevä video, Video-kisasta kun on kyse. Tosin videon menestys riippuu hyvin pitkälti siitä, mitä mieltä tuomari on biisistä, joten kannattaa miettiä tarkkaan tätä vaihtoehtoa.
  – Jokin hauska kohtaus esim. telkkarisarjasta.
  – Joku Ismo-kohtaus tai muu vastaava, sillä niitä löytyy ainakin Youtubesta satamäärin. Kannattaa kuitenkin miettiä kuinka yksi lausahdus tai vastaava tulee menestymään kun haetaan hyvää videota, joten hyvän maun rajoissa nämä.
  – Kaikista vastalauseista huolimatta AMV. Videossa saisi kuitenkin olla jokin humoristinen idea. Niin kuin vaikka "Mulla on mopo" tai "Simo!" Tosin edellämainitut ovat huonoja ideoita, koska molemmat on hinkattu puhki jo useampaan kertaan.
  -Jokin muuten vaan hauska video. Näitä pitäisi myös löytyä.

  Videon ei kannata olla:
  – Jakso jostakin animesta.
  – AMV (siis joku aivan perus mättö + musa -AMV), sillä kuten jo aiemmin totesin, niille on jo oma ketjunsa. (Tietty ei ole kiellettyä laittaa moista, tuleepa vaan vähän tylsää jos kaikki 14 videota on jotain mättö-AMV:eitä.)
  – Mikään flash Riemurasiasta, sillä niin vakaasti kuin itseään loputtomiin jankkaava kuva saattaakin vaikuttaa videolta, se ei ole sellainen.
  – Biisi ilman mitään kunnollista videota.
  – Mikään slideshow.
  – Tai muuten vaan huono video.

  The list:

  1. alex
  2. Fieri
  3. Dark_Ice
  4. ChocolateMonster
  5.

  Pahoittelen, jos jotakuta alkaa pikkuhiljaa jyrsimään nämä turhat aiheet, joissa ei ole pienintä hiventäkään keskustelusta. Pidin tätä kuitenkin parempana ideana kuin vaikka Kirja-peli.

  #76888
  Anonymous
  Member

  Voisihan sitä koittaa. Tuntuu kyllä, että tipun ensimmäisenä.
  1. alex
  2.
  3.
  4.
  5.

  #76889

  Pidättehän mielessä, että linkitys tekijänoikeuksia rikkovaan materiaaliin ei ole kivaa. Valitkaa videonne lähteitä silmälläpitäen, kiitos.

  #76900
  Fieri
  Member

  Voisinn~

  1. alex
  2.Fieri
  3.
  4.
  5.

  #76964
  Dark_ice
  Member

  1. alex
  2.Fieri
  3. Dark_ice
  4.
  5.

  Arvaan, että tipun heti. : D

  #76996

  1. alex
  2.Fieri
  3. Dark_ice
  4. Chocolatemonster
  5.

  Kuullosti kivalta~

  #114187
  Dents
  Participant

  Röyhkeästi nostan ketjun esiin, ja uskoisin saavani luvan tuomaroida seuraavaa kisaa.

  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.

  #114197
  Nanakin
  Member

  Joo ihan rauhassa.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.