Vocaloid

Home Forums Sekalaista Musiikki Vocaloid

 • This topic has 31 voices and 40 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
 • Author
  Posts
 • #57290
  Fieri
  Member

  Ei vielä tästä aihetta? O_o Outoa.

  Elikkäs Vocaloidit ovat Puhesyntetisaattori "robotteja", eli laulavia henkilöitä. Heidän äänet on tehty 100 prosenttisesti vain tietokoneilla, ja minusta ne on hienoja.. Lemppareita on Miku ja Kaito ja lempparimusia Mikun The world is mine ja Gackpoidin ja Kaiton Seven weeks war. Minusta se on mahtava keksintö. No tulipa tynkä selitys…

  #57340
  Inu-Mimi
  Member

  En nyt sanoisi että 100% tietokoneella tehtyjä, koska kaikillahan on oma "alkuperäisäänensä" eli se tyyppi joka lausui kaikki äänteet aasta ööhön ja joista sitten koottiin se äänipankki. Uusimmalle antaa äänensä Nakajima Megumi (näytteli Macross Frontierissa Ranka Leetä, eli Rankaloid). Tässä Kaiton ja Naoto Fuugan, alkuperäisäänen, duetto. Ihana biisi muutenkin.

  Mutta siis. Rakastan niitä. Joskus kuluu parikin tuntia kun etsin Vocaloidiin liittyviä videoita ja original-biisejä ympäri youtubea ja niconicoa. Suosikkini ovat samat ku sulla, Kaito ja Miku, mutta Kaito hiukkasen enemmän vaikka ääni onkin vocaloidykkösmäisesti epätasaisempi. Muistan kun tästä oli puhetta vanhalla foorumilla ja sanoin pitäväni enemmän Mikusta koska Len ja Rin ovat jo liian ihmismäisiä. Entäpä Luka nyt? Ei mitään kehitystä vastaan mutta pidän siitä vähän metallisesta kaiusta vanhempien mallien äänissä. Lempibiisejä ovat… argh tämä on vaikeaa. Kaitolta pitää mainita Cantarella ja Yami no Ou (ja Eksentrinen Suomi. sain aivoverenvuotoa kun kuulin.) Mikun biiseistä parhaat on ehdottomasti PoPiPo, Triple Baka (Kasane Teton kanssa) ja Black ★ Rock Shooter (aina pitää olla tähti mukana.) Yleisistä Vocaloid-kappaleista (joissa laulaa siis useampi) parhaita on Human Sacrifice Alice and Dark Woods Circus. Ja joo. Onhan niitä suomenkielisiäkin tullut kuunneltua, Kaito laulamassa Ievan polkkaa~ ja Mikun Maamme. Niitä on yllättävän paljon. Mutta suomen ja japanin lausuminen on aika samanlaisia.
  Ostin myös vähän aikaa sitten pitkään himoamani Kaito-nendoroidin. Katselee tällä hetkellä maailmaa bassokaiuttimen päältä. Aivan ylihinnoiteltu mutta mitäpä en tekisi faniuden tähden.

  #57341
  Tiger Claw
  Member

  Tykkäänhän minä. Vocaloideista, siis. Kuulin ensimmäisen Vocaloid-biisin (Hatsune Mikun Ievan Polkan) viime vuoden lokakuussa ja siitä asti olen ollut kiinnostunut. En tiedä vielä läheskään kaikkea, mutta opin koko ajan lisää. Suosikki-Vocaloidini ovat (tässä järjestyksessä) Kaito, Gackpoid ja Hatsune Miku. Eivät muutkaan Vocaloidit kehnoja ole. Suosikkibiisini ovat Human Sacrifice Alice, Kaiton ja Gackpoidin Seven Weeks War, Hatsune Mikun Ievan Polkka ja Kagamine Rinin Daughter of Evil. Dark Woods Circus on myös hyvä, mutta ehkä vähän liian kammottava minun makuuni. Suunnittelen tekeväni AMV:n siitä biisistä (ja animena EI ole One Piece niin kuin yleensä, vaan tällä kertaa Kuroshitsuji /D). Jossain conissa voisin cossata jotain Vocaloidia… Ehkäpä Meikoa tai Lukaa.

  #57399
  Fieri
  Member

  Itse löysin vasta toissapäivänä Vocaloidit, kun Tiger Claw pisti ’Arvostele biisi’ ropiciin SWW: n (KIITOSSS~<3) ja jäin koukkuun. O_O<3 Itelläni on Ekana Kaito, toisena Hatsune Miku ja kolmantena joko Gackpoid tai Rin. Lemppareita on Hatsune Mikun World Is Mine ja Kaiton ja Gackpoidin Seven weeks war 8D

  #57437
  Kirppu11
  Member

  Juu, tykkään. Lähiaikoina en ole juuri muuta kuunnellutkaan… Lemppareita on Kaito, Miku ja Len. Lemppari kappaleita…. Noo… Tykkään Mikun kappaleesta Last Night, Good Night. Leniltä ehdoton suosikki on Fortune Diver. Kaiton kappaleista en osaa valita… True my Heart on aikas hyvä. Gackpoid on hyvä, mutt kun se laulaa korkeelta, se kuulostaa jokseenki aika urpolta. (Sori, oma mielipide :”’D)
  Kiva, että joku teki tästä topicin.. Ihme kun ei ollut aikasemmin.

  #61742
  Tiger Claw
  Member

  Kylläpä tässä ketjussa on hiljaista…

  Tämän hetken suosikkibiisejäni ovat Gackpoidin ja Kaiton versiot Cantarellasta, The Daughter Of Evil -sarja Mikun biisiä lukuunottamatta (eli The Daughter Of Evil, The Daughter Of Vengeance, The Prince Of Blue, The Servant Of Evil, Regret Message ja Re_birthday), Gackpoidin Dancing Samurai ja Kaiton World Is Mine. Siinä ehdottomat lempparini, muita hyviä ovat Gackpoidin ja Lukan Go Google It, Kaiton Ievan Polkka, Gackpoidin In The Name Of God sekä Lukan Japanese Ninja No. 1!. Yllätyin kyllä Lukan äänestä kun kuulin sen ensimmäisen kerran, olin kuvitellut paljon matalammaksi ja aikuisemmaksi. Eipä silti, se ääni sopii Lukalle todella hyvin. Suunnittelemme muuten kaverini kanssa Vocaloid-paricossia; minä olisin Gackpoid ja kaverini Kaito. En malta odottaa! Puvut eivät ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta lopputulos olisi kyllä kaiken sen vaivan arvoinen.

  #62594
  Engaru
  Participant

  Jeps. Vocaloidit valloittaa maailman. Omia suosikkejani ovat Kaito, Len ja Rin.
  Ja tämän hetken lempparibiisit on Kaiton ja Mikun duetto Last Night, Good Night. Oikein ihana kappale.
  Ja sitten Lenin versio The World is Mine. Jotain aivan loistavaa.
  Ja sitten tietysti Kaiton ja Mikun versio Cantarellasta.

  #62602
  Whistle
  Member

  Vocaloideilla osataan tehdä musiikkia. (@__@ )

  Lempivocaloidin on, yllätys!, Gackpoid. Pidän sen salaperäisestä äänestä, ja miten se saa iloiset kappaleet kuullostamaan iloisilta ja surulliset surullisilta.
  On se lettikin aika komea, eiks je? :3

  Toinen lempivocaloidini on Len. En pidä Rinistä, ihan vain Daughter of the evil-sarjan perusteella. Mutta Len on suosikkini sen hölmöllä olemuksella ja puhtaalla äänellä.

  En ole koskaan tajunnut Black Rock Shooteria. Ihan hyvä kappalehan se on, mutta… on niitä parempiakin.
  Myöskään Mikun suosiota en tajua, mutta noh.

  Lempikappaleitani ovat Kaiton laulama World is mine, Gackpoidin Dancing Samurai, World´s crying, Joker, Kaiton, Lenin ja Gakopon Under the Darkness ja tämä, jonka nimestä en saa selvää. ^_^,

  Kyllä, prefeeraan miesvocaloideja.

  #62782
  Engaru
  Participant

  Whiih! Gakpoidin version Cantarellasta on siisti! n_____n
  Vautsi..

  #63797
  Kirppu11
  Member

  Tässä nyt pari viikkoa on tullu kuunneltua Gakpoidin ja Lukan yhdessä laulamaa Romeo & Ciderellaa ~ Kuuntelin monta vocaloidien versiota siitä, ja päädyin siihen, että noitten kahden versio on paras. Muutenkin huomasin, että Lukan ja Gakpoidin kaikki kappaleet, mitä ne on yhdessä laulanu, kuulostaa tosi hyviltä. ~ Oon ihan koukuttunu kaikkii noiden kahden kappaleisiin :’//D

  #91868
  Shiroyuuun
  Member

  Miten tämä aihe on voinut unohtua tänne kauas? Vocaloidithan ovat rakkaus~ Olenkin jo pidemmän aikaa ollut fani, mutta itse en ole muuta kuin pari kertaa fan arttia piirtänyt. Rakastan kaikkia (japanilaisia) vocaloideja, mutta suurimmat suosikkini taitavat olla Kaito ja Kagamien Len. Muita rakkaita ovat Megpoid Gumi, Kamui Gakupo ja Megurine Luca.
  Suosikkiparituksiani ovat KaitoxLen, GakupoxKaito, KaitoxMeiko, LenxLuca, GakupoxLuca sekä LucaxMiku. Olen KaitoxMikun ja LenxRinin antifani. 8D
  Suosikkibiisejäni on valtava kasa, en varmasti muista tässäkään kaikkia:
  Alice Human Sacrifice, Dark Woods Circus, Daughter of Evil, Servant of Evil, Re-birthay, Yami no Ou, Regret Message, The Daughter Of Vengeance, The Prince of Blue, Kokoro, Why don’t you call me yet?, Little Doll, Robot Falling In Love, OK Green Is Enemy, siGre, Revolution, Skeleton Life, Trick and Treat, Clover, Prisoner, Rainbow, Fire Flower, Hot Cocoa ~A Restless night’s song~, World Is Mine, Last Night Good Night, Cantarella, Dazs Is Cold, ICE!, Icecream is Melting, Uninstall, VIP STAR, Story of Poor Blue Rabbit, I wish they’s just die, Evil Food Eater Conchita, Oni wo Aisuru Hito, Google It Moron, Toeto, Forever Tears, Goodbye to Alice, Megane Cutie, Tsurupettan, Po Pi Po… Dancing Samurai, magnet, Seven Weeks War, Toeto, Joker, Under the Darkness, True My Self…. (jatkuu jonnekkin kauas. 8D)

  #92155
  Tiger Claw
  Member

  Shiroyuuun wrote:

  Suosikkiparituksiani ovat KaitoxLen, GakupoxKaito, KaitoxMeiko, LenxLuca, GakupoxLuca sekä LucaxMiku. Olen KaitoxMikun ja LenxRinin antifani. 8D

  Jesh, parituksia! Olen itsekin noita kahta viimeistä vastaan (etenkin jälkimmäistä, en tykkää insestistä ja Kagaminethan ovat sisaruksia). Suosikkeja minulla on vain yksi, eli GakupoxKaito. Mitenkäs minä nyt näin nirso olen. :”D

  Shiroyuuunin listan ansiosta rupesi heti tekemään mieli listata myös nuo omat lempparit. Siis ihan kaikki. Antakaa anteeksi tämä listaaminen.

  Eli: The End of Ache (Gakupo), Alice Human Sacrifice, Dancing Samurai (Gakupon ja Kaikon versiot), Daughter of Evil (Rinin versio sekä Lukan jazzversio), Cantarella (Kaiton, Gakupon ja Lenin versiot), Re_birthday (Len), The Delicious Tomato Song (Kaiton cover), Paranoid Doll (Gakupo), ANTI THE8HOLIC (Rin ja Luka), Trick and Treat (Rin ja Len), Eksentrinen Suomi (Kaito), Evil Eater Conchita (Luka), Oh-Edo-Zessyou-Nasu*O-TO-KO-Ecstasy (Gakupo), Regret Message (Rin), Ievan Polkka (Miku), In the Name of God (Gakupo), Conchita, the Epicurean Daughter of Evil (Meiko), Joker (Gakupo), World is Mine (Kaito), Soiyassaa!! (Rin ja Len), Nasu ga suki (Gakupo), The Last Queen (Luka) sekä Alice in Dreamland (Kaito).

  Sitten on pari biisiä, joista en tiedä että inhoanko niitä vai rakastanko niitä. Nämä ovat Dark Woods Circus ja From the Cradle to the Grave (Kaiton ja Gakupon versiot). Ihan hyviähän ne ovat, mutta aiheet ovat kuitenkin aika kammottavia, lyriikat samoin. En ihan rehellisesti tiedä pystynkö rakastamaan mitään noin.. kieroutunutta. Olkoonkin että kyse on biiseistä. (Toisaalta suosikeissani on pari samantyyppistä kappaletta, muttah…) Jotkut Vocaloid-kappaleista ovat muutenkin tosi sairaita (esim. Fear Garden, Alice in Wonderland Horror of a Fairytale ja Kagome Kagome). Prisoneriin (Len) minulla on myös aika neutraali suhtautuminen. Video on todella surullinen ja järkyttäväkin, mutta itse biisi ei ole ehkä niin hyvä että kuuntelisin sen useampaan kertaan. Lenin ääni ei muutenkaan kuulu suosikkeihini, se on ihan OK muttei sen kummempaa.

  Gakuposta on sitten tullut suosikki-Vocaloidini. Kaito tipahti kakkoseksi, kolmantena edelleen Miku. Rin taas on listan häntäpäässä, ei niinkään äänen vaan roolivalintojensa takia (hemmoteltu, muita ylenkatsova ylhäisötyttö, kuolleiden käsiä keräilevä puutarhuri, ilkeä ja koppava prinsessa jne.). Meikon äänestä tykkään, mutta en ole löytänyt häneltä kamalasti kiinnostavia kappaleita. Lukan biisit ovat ihan hyviä.

  #93087
  Kyubi
  Member

  Kyllä,Fanitan vocaloideja,Kuulin niistä viime vuonna aikaan nakki ja makkara yhdeltä kaveriltani.
  Lempi vocaloideja On 1.Miku 2.Luka 3.Gumi 4.Rin
  Lempikappaleita en oikein osaa sanoa ainakin Miracle-Gumiracle Ja mikun ja lukan magnet 😎
  Lempiparituksia on Miku x Luka (olenko ainoa täällä joka tykkää tästä parituksesta) 2.Miku x Rin.
  Eipä tässä muuta.

  #96602
  Lapini
  Member

  Kyubi wrote:

  Lempiparituksia on Miku x Luka (olenko ainoa täällä joka tykkää tästä parituksesta)

  Et! Shippaan itsekin kyseistä paritusta. 😀

  Mutta asiaan: Vocaloideihin tutustuin suunnilleen pari vuotta sitten tämän videon kautta. Pidin aluksi vähän outona, mutta etsin youtubesta lisää biisejä ihan vaan huvikseni… ja jäin pahemman kerran koukkuun. ^^

  Suoskkini on Megurine Luka, seuraavana Miku ja Gumi. Fanivocaloideista Yowane Haku. (UTAUloideista Momone Momo)
  Miespuolisista Vocaloideista en pahemmin pidä (Kaito ja Gakupo kuulostavat mielestäni aivan kamalalta), Len on ihan ok…

  Biiseistä taas lemppareita ovat Lukan Just Be Friends, Palette ja Trip!!! Trip!!! Trap!!!, Mikun Sweetie×2, Nebula ja Mikulantica, Kagamine Rinin ja Lenin trick and treat, Juvenile ja Gemini ja Lukan ja Rinin 破滅の予感とエクスタシー
  ja tietenkin Hitobashira Ailce/Alice Human Sacrifice.

  Miten niin Dixie Flatline-painotteinen biisilista… 😀

  #97797
  Pachi
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  En nyt sanoisi että 100% tietokoneella tehtyjä, koska kaikillahan on oma "alkuperäisäänensä" eli se tyyppi joka lausui kaikki äänteet aasta ööhön ja joista sitten koottiin se äänipankki.

  Muistaakseni oli myös joku Vocaloid, jolla ei ollut alkuperäisääntä.. Voin olla väärässäkin, jotain tälläistä olen kuitenkin kuullut.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti