Vs. Mangakat

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Vs. Mangakat

 • This topic has 20 voices and 43 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
 • Author
  Posts
 • #87959
  Rock Neko
  Member

  Elikkäs, nyt kun on mangoille ja animeillekin omat "vs."-kisat, niin miksei mangakoillekin? Idea taitaa olla jokaiselle tuttu, joten let’s start! ^3^
  Ja jos mangaka ei ole tuttu, niin googlaa vaikka tai sitten voi laittaa esimerkin jostain tunnetusta sarjasta.

  Arina Tanemura vs. Haruka Fukushima

  #87978
  Kyoka8
  Member

  Fukushiman tyyli ei ole persoonallisuutta nähnytkään, joten Tanemura.

  Arina Tanemura vs. Ai Yazawa?

  #88051
  Rege
  Member

  Tanemuran tyylistä en pidä ollenkaan, toisaalta en kyllä pidä Yazawankaan tyylistä, mutta sanon nyt jälkimmäisen… siinä on jotain omaperäistä, ja silmät eivät ole kananmunan kokoisia.

  Ai Yazawa vs. Katsura Hoshino

  #88055
  Neko5
  Member

  Arina Tanemura, koska pidän enemmän sarjoista, piirtotyylistä…..vaikka en shojosta perustu niin silti tulee luettua Arinan Gentleman’s Allience Cross:ia, koska on pari hyvääkin hahmoa. Hahmot sarjoissaan kyllä muistuttavat toisiaan häiritsevänkin paljon, mutta silti parempi kuin Ai Yazawa.

  Arina Tanemura vs. Kiyohiko Azuma??

  #88085
  Ryuzakichan
  Member

  Kiyohiko Azuma, koska hänen huumorilleen oikeasti saa nauraa ja hahmot erottaa toisistaan ilman silmälaseja.
  Lisäksi hän käyttää taustoja hyväkseen Tanemuraa paremmin.

  Kiyohiko Azuma vs Hiromu Arakawa.

  #88102
  Lisko
  Member

  Hiromu Arakawa voittaa. Hahmot upeita ja taustat toimivat hyvin. Kiyohiko Azumalla on esim. Yotsubassa paljon tylsän näköisiä taustoja, ja hahmot ovat aika lailla samalla tavalla piirrettyjä. Ei kyllä Yotsubassa mitään vikaa =D

  Hiromu Arakawa Vs. Nobuhiro Watsuki

  #88136
  Shoe
  Member

  Nobuhiro Watsuki. Hänen käsialansa on todella kaunista katseltavaa ja persoonallista. Rurouni Kenshinin yhteydessä käsiala on alusta loppuun tasaisen siistiä. Ei Arakawallakaan huono käsiala ole, kaunista se on sekin. Ehkä enemmän sarjapohjalta tämä, mutta Watsukin käsiala on oikeasti kaunista.

  Nobuhiro Watsuki vs. Masashi Kishimoto?

  #88144
  Benny-Boy
  Participant

  Shoe wrote:

  Nobuhiro Watsuki vs. Masashi Kishimoto?

  Nobuhiro Watsuki

  Kishimotosta on tullut laiska tunari, jolla ei ole enää minkäänlaista särmää tarinankerronnassaan ja arttikin on laskenut kuin lehmänhäntä, tosin silloin kun viitsii niin saa kyllä kohtuu pätevää jälkeä aikaiseksi.
  Hienoja hahmoja osaa kaveri kyllä vielä keksiä, tosin olisi kiva jos niitä vanhoja tuttuja hahmoja nähtäisiin vähän enemmän.
  Watsukilla taas on jo pari ihan kohtuullisen hyvää mangaa tullut ulos. Tosin ei kumpikaan niistä mitä on itse tullut luettua tee oikeastaan mitään hirmuisen suurta vaikutusta, mutta eipähän tule pettymyksen tunteitakaan kohdattua niin usein. Lisäksi Rurouni Kenshin Reminiscence OVA on ihan pirun hieno teos. Vaikka ei mangaa olekaan.

  Nobuhiro Watsuki vs Yoshihiro Togashi

  #88512
  Devilman
  Member

  Sanonpa, että Togashi, sillä vaikka Rurouni Kenshin onkin loistosarja, Watsukin muu tuotanto ei oikein vakuuta. Togashi taas on luonut tappeluturnausmangojen kingin, Yuu Yuu Hakushon ja Hunter x Hunterin, innovatiivisimman seikkailushoonenin sitten One Piecen. Togashin töiden laatu on kokonaisuudessaan siis parempaa.

  Yoshihiro Togashi vs. Takehiko Inoue

  #88516
  Lisko
  Member

  Takehiko Inoue voittaa. Tykkään taiteesta enemmän sillä se on "viimeistellympää" Togashin taiteeseen verrattuna.

  Takehiko Inoue Vs. Naoki Urasawa

  #88520
  Shiori-chan
  Member

  Takehiko Inoue, koska pidän piirrosjäljestä enemmän.

  Takehiko Inoue Vs. Gosho Aoyama

  #88522
  Blackbeard
  Participant

  Hmm, molemmat uskomattoman taitavia, mutta Urasawa on vaan ilmiömäinen mitä tulee tunnelman luontiin. Aivan tajutomman taitava tarinankertoja, ja taidekin on tietystä yksinkertaisuudestaan huolimatta persoonallista ja kaunista. Urasawa on jännityksen kuningas.

  Naoki Urasawa vs. Yukimura Makoto?

  :///Mikään ei ole niin turhauttavaa, kun joku iskee väliin yhden lauseen ihmeellä.

  Takehiko Inoue. Taitavampi taiteilija, omaperäisempi tarinankertoja, joka kuvaa tunteita paremmin kuin Gosho, joka auttamatta toistaa itseään Conanissa.

  Takehiko Inoue vs. Yukimura Makoto

  #88534
  Lisko
  Member

  Off// Shiori-chan wrote:

  Takehiko Inoue, koska pidän piirrosjäljestä enemmän.

  Niin ja tässä topicissahan olisi myös tarkoituksena kertoa miksi pitää esim. piirtojäljestä enemmän. Eihän se haittaa jos kerran erehtyy. Ja tämä myös vinkkinä kaikille !
  //Off

  Yukimura Makoto, anteeksi vain mutten ole paljoa lukenut niin en voi tarinan kernonnasta sanoa, mutta piirto jälki säväytti minua. Se on kaikenkaikkiaan realistinen ja Inouen taiteeseen verrattuna pehmeämpää.

  Yukimura Makoto Vs. Yukito Kishiro

  #88808
  Shoe
  Member

  Kumpikaan ei ole minulle ennestään tuttu, mutta tsekkasin vähän heidän tarjontaansa ja käsialaansa ja sen perusteella sanoisin, että Yukimura Makoto voittaa. Hänen käsialansa näytti paremmalta kuin Kishiron.

  Yukimura Makoto vs. Hideaki Sorachi

  #88826
  Devilman
  Member

  Yukimuran voittoputki jatkuu. Gintama on hauskanoloinen viritelmä sen vähän pohjalta, mitä olen siihen tutustunut, mutta Planetes ja Vinland Saga ovat molemmat sarjakuvaa loistavimillaan, tinkimättömän realistisia olematta silti kuivahkoja. Taide ja hahmot ovat nekin huippuluokkaa (Vinland Sagan Askeladdista on lyhyessä ajassa tullut yksi suosikkihahmoistani).

  Sitten kaksi karua keskiaikaa mangoissaan kuvaavaa huippumangakaa: Makoto Yukimura vs. Kentarou Miura

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.