Wallflower/Yamato Nadeshiko shichi Henge

Home Forums Anime Animesarjat Wallflower/Yamato Nadeshiko shichi Henge

 • This topic has 5 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #39049
  Seyra
  Member

  Kyseessä on siis anime, joka kertoo Sunakosta, jolla on omituisia taipumuksia, kuten se, että hän nukkuu ruumisarkussa ja hän paras ystävänsä on anatomian mannekiini. Hänellä on myös uuskomattoman heiko itsetunto ulkonäköönsä, joka on seurausta eedelliseltä ihastukselta.
  Tämän takia Sunako vetäytyy kuoreensa, vihaa auringon valoa ja pelottelee ympäristöä pelkästään karmivalla ulkomuodollaankin. Ongelma on se, kun neljä komeaa poikaasaa tarjouksen asuntolan omistajalta, joka on Sunakon täti: TehkääSunakosta hieno nainen, niin saatte asua hienossa kartanossa koko opiskelu aikanne ilmaiseksi…Kuten voi päätellä, homma ei suju yksinkertaisesti. Ja jos pojat epäonnistuvat, heidän pitää maksaa vuoriksi kasvaneet vuokravelat korkoineen… 😈 Sarjaa olen katsonut hyvällä mielihalulla ja se vie mukanaan.

  #39054
  Haruwe
  Member

  Katsottu mutta ei luettu 🙁 Ei houkuttanut se piirtojälki. Lempi hahmo on Kyohei ja Ranmaru.

  BTW sarja tunnetaan myös nimella "Perfect Girl Evolution".

  <3

  #44051
  Niji
  Member

  Tykkäsin sarjasta mutta piirtojälki ei ole mieleinen. On hauska kun Sunako on joissain kohtauksissa pieni ja kun välillä hahmot ovat valkoisia mötikkä hahmoja ilman kasvoja ja vaatteita. Olipas vaikea kuvailla.
  Juoni on ihan kiva. Pistää vähän ällöttämään poikien ympärillä olevat kimalteet ja hileet kun he hymyilevät.
  Ravittavia ne goottitytöt. Goth goth loli loli vai miten se menikään 😀

  #44975
  Michi
  Member

  yksi parhaista sarjoista minkä olen katsonut/lukenut sunako on ihana! ärsytti hirveästi kun animessa olis saanu olla enemmän niitä kohtia missä sunako oli isossa muodossa

  #45032
  fame_cat
  Member

  Ihan loistava X”’D Päähenkilö on omalla tavallaan tosi symppis. Manga ei jaksanut kiinnostaa, mutta anime upposi meikäläiseen :))))

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.