Wanted: uusi ystävä

Home Forums Sekalaista Muut Wanted: uusi ystävä

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #120778
  JemppuJr
  Member

  Tiedämme monia mangan ja animen harrastajia jotka etsivät ystäviä kaukaa kuin läheltäkin. Tämän ideana onkin sitten ilmoittaa minkälaista manga/anime kaveria itselleen ettii ja mahdollisesti mistäpäin suomea ja miksi. Yhteyden otot kuitenkin pidetään yksityisviestein että kaikkien on helppoa ja nopeaa etsiä tästä ihmisiä joka olisi kenties samanhenkinen kuin sinä. Tässä tökerösti minä ainakin olen etsinyt itselleni samanhenkistä kaveria joten siksipä perustinkin tämän topicin. Tässä nyt oman ilmoituksen pistän jota voitte käyttää haluassena mallina.
  ____________

  Suomalainen DBZ fani?
  Etsin semmosta 94-89 syntynyttä suomalaista Dragon ball fania. Sukupuolella ei minulle ole väliä eikä sen kummemmin missä päin asut. Toivoisin kuitenkin olevasi semmonen kenties pitkäaikaisempi fani ettei kyse ole ohikiitävästä faniudesta. Itse olen ollut Dragon ball fani n. 8 vuotta ja keräilen kovasti kaikenmaailman oheistuotteita (n. 1000€ edestä jo fani krääsää). Itse olen 18 vuotias Tampereella asuva Dragon ball fani jolta löytyy mese, että DA-tili. Lisäilen mielelläni samanhenkisiä tyyppejä mese kavereikseni, toki jos piirtämisestä olet innostunut niin sehän voi olla vähintään vain plussaa ;3. Syy miksi nyt näin julkisesti etsin johtuu vain siitä että nykyään minulla ei ole oikein kavereita kun kaikki opiskelujensa touhussa ovat saanet muuta aktiiviteettiä elämään.
  Minut on voinut nähdä joissakin coneissa Tampereella muutama vuosi takaperin cosplayaamassa Piccoloa. Ja minut näkee taas tämän vuoden Traconissa taidekujalla.
  -JP

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.