Weed

Home Forums Manga Mangasarjat Weed

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #122826
  Antti-setä
  Participant

  Kappas. Tästä ei ollut ketjua… Hopeanuolen pojan seikkailut siis alkavat suomeksi ihan justiinsa. Weed 1 ja 2 ilmestyvät Lehtipisteisiin 7.12. Niitä saa sitä ennenkin Akateemisen kirjakaupan Helsingin keskustan myymälästä mangalauantaina 3.12. eli ylihuomenna. Ja R-kioskeilla on käsittääkseni luvassa kampanja, jossa Weed-mangan ja anime-dvd:n saa kimpassa alehintaan!

  Kunhan olette lukeneet, kommentoikaa! Saa toki kysellä ja ehdotella tms. ilman lukemistakin.

  #123198
  Siku
  Member

  Weed on aivan MAHTAVA! Juoni on ihanaa, kirjoitus sujuvaa ja kuvitus täydellistä. Odotan 10.1 koska silloin ilmestyy Weed 3. Kannattaa lukea. Vaikka tykkäisi enemmän "ihmismangasta" niin kyllä tämä silti tekee vaikutuksen 🙂

  #123222
  Enzeru
  Participant

  Weed yllätti mut. Ajattelin, että se ei olis mikään erikoinen, ja ostin kaksi ekaa osaa niiden hinnan alennuksen takia, mut yllätyinkin positiivisesti. :’D Juoni on tähän mennessä ollu jännä, kun koko ajan tulee uusia yllätyksiä. Jostain syystä mulle jäi epäilys Giniä ja muita sotureita kohtaan, jotenkin tuntuis tyhmältä et Weed tulee etsiin isäänsä ja sit se kuolee toisessa osassa. Jotenkin tuntuu vähän tyhmältä, joten mulle jäi tunne, että ne ei kuollu. Kävin ostamassa myös ton anime-dvd:en ekan pokkarin kanssa, mutta en oo sitä vielä ehtiny kattoo, joten animea en oo viel kattonu. Weedin piirrustusjälki on kivaa, koska se ei kuitenkaan oo täsmälleen Hopeanuoli-kakkonen, vaan jotain erojakin löytyy.

  Mut aion kyl seurata sarjaa ja odotankin tota kolmatta osaa !

  #123246

  Katsoin n. 9 -vuotiaana Weed DVD -boksin ensimmäistä kertaa… Itsekin odotan pokkarin kolmatta ja neljättä osaa innolla! =)

  #123256
  Shoe
  Member

  Tästä tulee muistoja mieleen, taisi olla ensimmäinen anime, jonka katsoin alusta loppuun. Olen aina tykännyt sarjan seiyuista, ovat hyviä. Itse ostin kaksi ensimmäistä osaa ihan siksi, että haluan tietää, kuinka paljon kaikkea olennaista ja epäolennaista animesta on jätetty pois ja tietysti siksikin, että pitäähän Hopsun jatkosarja ostaa. Weedistä en hahmona niin hirveästi perusta, mutta eiköhän se siinä sivussa mene.

  Hyllytila muutenkin alkaa olla nollassa, mutta silti ostan koko sarjan.

  #123258
  Devilman
  Member

  Oli heti hyvä alkuun hyvä merkki, kun huomasin, että Juha Mylläri mainittiin kääntäjäksi. Laatukäännöshän se olikin, vaikka en kyllä pelännyt, että ei olisi. Jo alussa oli mahtavia oivalluksia tyyliin GB:n repla "Mitä tuo tollo säheltää?", kun Weed yrittää napata linnun.

  Olen lukenut englanniksi käännetyt ekat kolme osaa, mutta kyllä suomiversiota silti innolla odotti ja vielä innokkaammin luki, sen verran hyvä julkaisu tämä oli. Paljon puhutusta Weedin ärsyttävyydestä minun on paha mitään sanoa, kun mangaa olen niin vähän lukenut, enkä animeakaan ole ekaa levyä enempää katsonut, mutta kyllä siitä minusta ihan sympaattisen kuvan sai. Kahdessa ekassa osassa ei paljoa ehdi tapahtumaan, se vähä draama on toimivaa ja koskettavaa. Aion ehdottomasti jatkaa ostamista.

  #123444
  haplo
  Member

  Weedin kaksi ensimmäistä osaa on arvosteltu Kvaakissa: http://www.kvaak.fi/index.php?articleID=1724

  Ensimmäinen osa antoi sarjasta aivan erilaisen kuvan kuin toinen osa, eli onneksi oli kaksi osaa luettavana. Lisäksi jokin aika sitten luin muutaman juonipaljastuksen, joten kyllä tässä sarjassa odottamistakin on tulevaisuudessa.

  #125281
  Foxxy
  Participant

  Weedoo <3

  Omistan kaikki Weed-mangat, jotka on suomennettu, sekä yhden japaninkielisen (osan 25). Japaninkielistä mangaa oli aika hankala "kuvalukea ja uskon että kun manga suomennetaan, saan tästä osasta aivan uusia käsityksiä :´D
  Kun ensimmäisen kerran ostin Weedin, yllätyin kovasti. Luulin mangan olevan huonompi, varmaankin animen vaikutuksesta. Manga yllätti todellakin positiivisesti, Takahahin piirtojälki on aivan ihanaa ja tästä mangasta ei huumoria puutu.

  Lempihahmoni on Weed, GB sekä Sasuke. Mangan vaikutuksesta aloin oitämään paljon enemmän Wedistä, kuin mitä pidin sen jälkeen kun olin katsonut animen. Manga on vain niin paljon parempi. Harmittaa vain että nuo suomikannet eivät ole yhtä hienoja kuin alkuperäiset.

  Harmittaa vain tuon Weed 19-osan sekoilu. Harmitti kun en löytänyt kaupasta tätä osaa, mutta sitten luinkin netistä, että se oli unohdettu viedä painoon? :´D

  #125319
  Anttu
  Participant

  Itsekin olen Weediä lukenut jonkin verran ja ginga-fani kun yleensäkin olen. Suomennos on ollut hyvin sujuvaa, vaikka välillä onkin ollut ongelmia ja puhekuplia on jäänyt välistä.

  Minä ja moni muukin sarjan fani olemme kuitenkin miettineet ja onnistuisikohan asiaa kysyä täällä? Onko WEED-mangoihin mahdollisesti tulossa tai voisikohan johonkin mangaan saada mukaan myös julisteita? Näin oli parissa Hopeanuoli-mangassa ja varmasti kelpaisivat nytkin.

  #227980
  akita-cross
  Participant

  Hopeanuoli on aivan ihana siinä on ihana juoni ja kaikki rakastan sitä kuinka monta jaksoa on weedejä ja hopeanuolia

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.