Wolfs rain

Home Forums Manga Mangasarjat Wolfs rain

 • This topic has 11 voices and 10 replies.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #116659

  Julkaisemme WOLFS RAIN -nimisen kaksiosaisen mangan maaliskuussa (toinen osa toukokuussa).

  Hinta: 6,90

  Kääntäjä: Antti Kokkonen

  Ikäsuositus: 13+

  ESITTELY: Tarina sijoittuu epämääräiseen apokalyptiseen tulevaisuuteen. Maa kuihtuu ja järjestynyt yhteiskuntarakenne on hajonnut. Jäljelle jääneet ihmiskunnan rippeet sinnittelevät usein kyseenalaista turvaa tarjoavissa kaupungeissa, joiden pimeillä kujilla kuiskitaan salaperäisestä paratiisista, jonka vain sudet saattavat löytää. Ainoat jäljellä olevat sudet ovat oppineet piiloutumaan etsijöiltään ottamalla ihmisen muodon.

  #116672
  Blackbeard
  Participant

  Sopiva hinta ja lyhyt sarja, tulee todennäköisesti ostettua, vaikka en näistä susi/koira fandom meiningistä niin välitäkään. Hopeanuolikin tulee ostettua lähinnä nostalgian ja kulttuuriarvon takia.

  Vaikuttaa tarinan puolesta kohtuu mielenkiintoiselta, ja ainakin anime on saanut positiivista palautetta. Mangaversio on tosin niin paljon lyhyempi kuin anime (30 jaksoa), että vähän epäilyttää. Tämähän on niitä harvinaisempia tapauksia, ensin anime, sitten manga.

  Ja joku mode voisi ystävällisesti yhdistää/poistaa tuon toisen ketjun.

  #116674
  Fitina
  Member

  … 😆 Iso kiitos teille! ^^

  #120239
  Enzeru
  Participant

  Luin ton sarjan, kun nimen ja kuvauksen perusteella kuulosti tosi hyvältä. Ihan hyvä se kyllä oli, mutta välillä vähän sekava. Erityisesti ekassa osassa olin välillä ihan sekasin kuka oli kuka ja silleen, mut pokkarin lopussa se alko sit vähän valjeta, ja toisessa osassa ei ollu enää kauheesti (ainakaan mulla) sitä sekavuus-ongelmaa.
  Mut idealtaan manga oli musta kivan erilainen, ja tykkäsin lopusta. Mielenkiintoinen idea, ei ainakaan mulle tulis ekana mieleen tehdä semmosta mangaa tai animee. :’D Piirrosjälki oli musta tosi hienoo ja osittain myös sen takia ostin. Lempihahmoni oli Kiba, en oikeestaan ees tiie miks. Se oli vaan jotenkin kiva hahmo. :”D
  Voisin kattoo myös sen animen, ehkä se olis vähän selkeempi kuin tuo manga pituutensa vuoks. Mut hyvä tää mangakin oli, kiitos Punis julkaisusta ! : )

  #120956

  Rakastin sitä <3 Ostin sarjan lähinnä susien vuoksi, susi hullu kun olen ^^’ Olen animen katsonut muutamaan kertaan läpi ja vannoin: jos manga ilmestyy, ostan sen, makso mitä makso… Sekasin en ollut kauheasti, kakkoskirjan loppu jäi mulle auki, ketkä ne ol ku siin ol? Oliko ne ne pennut, jotka metsästäjä ja Blue pelasti…? Mutta kiitokset julkaisusta! 😀

  #121346
  Kawamaru
  Participant

  Odotin mangaa pienoisella innolla, ajatellen että se mitä olin siitä ennakkoon kuullut oli kuulostanut mielenkiintoiselta ja jännittävältä. Ainakin animesarja oli saanut paljon kehuja, ja luulin että anime perustui mangaan (mikä jälkikäteen tietoa luettuani ymmärsin, että se menikin siis toisinpäin?). Huh, onpas monimutkaista. Joka tapauksessa, ostin ja luin molemmat osat.

  Manga alkoi hyvin ja ensimmäinen osa jätti hyvän fiiliksen sarjasta. Henkilöt esiteltiin mukavaan tahtiin – vaikka heistä olisinkin halunnut tietää vielä enemmän, mutta uskoin, että noista ilmenisi lisää tietoa toisessa osassa. Piirrosjälki oli miellyttävän näköistä, tosin, silloin tällöin piti kytätä sivua hieman pidempään tajutakseen mitä ruutujen häslingissä tapahtui. Ensimmäisen osan jälkeen ajattelin sarjan olevan keskivertotavaraa, joka pystyisi kuitenkin kohottamaan laatuaan vielä suuriin mittoihin kakkososan avulla. Jäin odottamaan.

  Mutta kun toinen osa tuli, koin suuren pettymyksen. Pääni kipeytyi (oikeasti), kun yritin ymmärtää, mitä kaikkea kakkososassa tapahtui. Tämä pokkari oli todella täyteen tungettu ja kaikki tapahtui aivan liian nopeasti. Myös henkilöitä sateli tiuhaa tahtia lisää, enkä ollut tuskin ehtinyt sulattaa edellistä kun uutta tuupittiin jo näyttämölle. Ja tämä yksi pahis, jonka nimeä en muista, liioitteli mahtavuudellaan korppeineen kaikkineen ja yksinkertaisesti ampui yli menettäen uskottavuutensa. Ja sudet – eivätkös ne olleet harvinaisia? Mistä tämä yksi kokonainen susilauma sitten ilmestyi? Tarinan lopetus oli pelkkä helpotus, kun sai viimein huokaista koko tiuhan tapahtumatahdin päätteeksi.

  Sarja herätti toivoa ja sille lämpeni hyvin, mutta jatko jätti kylmäksi. Jälkikäteen Anime -lehteä luettuani käsitin, että olisi sittenkin pitänyt katsoa animesarja ensin. Mutta nyt luultavasti jätän senkin sikseen, kun sudet eivät maistu enää ainakaan hetkeen.

  Tämä on vain minun mielipiteeni, ja ihmiset saavat olla eri mieltä. Kerroin vain, millaisia tuntemuksia tämä minussa aiheutti. Voihan olla, että joku toinen (ja luultavasti joku onkin) katsonut animesarjan ensin ja sai tästä siksi enemmän irti.

  #121534
  FinLin
  Participant

  Eka pokkari oli loistava mielestäni, toinen pokkari taas ei niin hyvä. Kun oli niin pitkä väli niitten pokkareitten julkaisemisessa (ja kun luen monta muuta mangaa samaan aikaan) niin oli jo ehtinyt unohtaa että mitä oli tapahtunut. Mutta ei huono. 🙂

  #121537
  Shoe
  Member

  Molemmat osat ostin ja voi kuinka kadunkaan sitä. Eka osa nyt menetteli sietokynnyksen paremmalla puolella, mutta toista osaa en sitten koskaan loppuun asti lukenutkaan, ja tuskin tulen jatkossakaan. En enää edes muista, mitä koko sarjassa tapahtui, mutta sen muistan, että siitä jäi huono maku suuhun. En ihan joka päivä törmää tuollaiseen, noin täyteenpumpattuun roskaan. Ja mikä oli sarjan tarkoitus: kirppusäkit pääsevät jonnekin paratiisiin. Ou jeah.

  #121566
  ranko
  Participant

  Ostin molemmat jakaksot mutta en olisi uskonut että se loppui van kakkoskirjaan.
  ei se niin hyvä kirja ollut, sillä en oikein tajunnut siitä mitään, välillä kaduttaa että ostin sen 🙁

  #122170
  ShibaFAN99
  Member

  Omasta mielestäni sarja on ihan OK, mutta tuosta lopusta en oikein pidä. Sarja oli myös jotenkin sekava, mutta okei, tämmöiset tuli taas ostettua. Loppuenlopuksi ihan mukava sarja, vaikka jotenkin kylmä. Sellaiseksihan se oli kai tarkoitettukin?

  #122858

  olen hulluna tähän sarjaan!!!!!!!!!!!! animea en oo kattonu ja kaaverini sanoi että se on tuplasti parempi 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.