Wolf`s Rain

Home Forums Anime Animesarjat Wolf`s Rain

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #44004
  susihullu
  Member

  Olen laiska ja otin koko juoni esittelyn wikipediasta…

  SPOILERI WARNING!!
  Wolf’s Rain sijoittuu epämääräiseen apokalyptiseen tulevaisuuteen. Maa kuihtuu ja järjestynyt yhteiskuntarakenne on hajonnut. Jäljelle jääneet ihmiskunnan rippeet sinnittelevät usein kyseenalaista turvaa tarjoavissa kaupungeissa. Onnekkaat harvat (Nobles) asuvat eristetyillä alueilla omat yksityisarmeijat tukenaan. Noble-luokkaan kuuluvat harrastavat salaperäisiä tieteellisiä tai alkemistisiä kokeiluja ja nurkissa kuiskitaan salaperäisestä kirjasta The <Book of the Moon sekä paratiisista (rakuen), jonka vain sudet saattavat löytää. Sudet ovat kuitenkin aikaa sitten tapettu sukupuuttoon. Tarinan alussa susista on jäljellä vain myyttejä. Tai ehkäpä sudet ovat vain ovelampia kuin rajoittuneiden aistien varassa elävät ihmiset.

  Lumimyrkyn keskeltä ilmestyy kulkija nimeltä Kiba (Fang). Kiba etsii salaperäistä kuun kukkaa, joka toimii tienviittana paratiisiin. Kiba ei sitten paljon muuta puhukaan kuin "rakuen" pyrkiessään itsepäisenä suorinta tietä tavoitteeseensa. Kiba on susi ja vieläpä ylpeä susi. Hän ei halua piileksiä ihmisen muodossa ja jääkin heti kaupunkiin saavuttuaan kiinni. Tsume (Claw) on kaupungissa asuva susi, joka käyttää ihmisen ulkomuotoa hyväkseen ja johtaa paikallista rosvojoukkoa. Sudet ovat siis älykkäinä eläiminä oppineet viimeisen 200 vuoden aikana ottamaan myös ihmisen muodon.

  Tsumen ja Kiban egoilla on vaikeuksia mahtua samalle pallonpuoliskolle. Kumpikaan ei halua myöntää vikojaan, kumpikaan ei halua kyseenalaistaa alfa-uros asemaansa ja toisaalta kumpikin tajuaa yhteisen päämäärän edellyttävän myös yhteistyötä. Susilaumaan liittyvät myös päällisin puolin huoleton ja laiskanpulskea Hige (Whiskers), joka vapauttaa kiittämättömän Kiban tutkimuslaitoksesta, sekä nuori ja naiivi Toboe (Howling), joka ei ole tottunut tulemaan toimeen omillaan ja joka on kasvanut ihmisten suojeluksessa. Yhdessä nelikko heittäytyy erämaan armoille tavoitteena paratiisiin pääsy.

  Wolf’s Rainissa on joukko sivuhenkilöitä, jotka kaikki erottuvat toisistaan edukseen. Tutkimuslaitoksessa työskentelevä Cher Degrein uteliaisuus herää, kun käy ilmi, että ehkäpä susia on edelleen. Kun Noble Darcia III kaappaa vielä Cherin tutkimuskohteena olevan kuun tyttären, Cherille ei oikeastaan jää muuta mahdollisuutta kuin lähteä joukon perään. Kuun tytär on kuun kukkasista keinotekoisesti kasvatettu ja tutkimuslaitoksessa pidetty tyttö nimeltä Cheza, jota kaikki tavoittelevat. Cheza edustaa hyvää ja viatonta, kaikkea mahdollista hyvää ts. toivoa maailmassa, joka jo luuli kaiken toivon olevan menetetty.

  Sudet Chezan tuoksu ja kosketus saa villiksi. Chezan ja susien perässä on myös kyseenalaisempiakin tahoja. Yksityiselle kostoretkelle susia ja kaikkea vähänkin sutta muistuttavaa vastaan lähtenyt Quent Yaiden (jolla on itse asiassa sama seiyuu kuin Jet Blackilla) hukuttaa katkeruttaan suomalaisittain pulloon sekä ampuu hyvin herkästi. Quent ja varsin moni muukin elää siinä uskossa, että sudet ovat olemassa vain ihmisiä raadellaakseen ja syödäkseen. Quentin koira/susihybridi Blue paljastaa myös toisen puolen itsestään ennen loppua karatessaan omille teilleen. Quentin matkassa kulkee myös Hubb Lebowski, rikostutkija, joka etsii ex-vaimoaan Cheriä.
  ————————————————————————————————-
  ————————————————————————————————-
  Elikkä keskustelua siintä mitä mieltä olette sarjasta ja sen totetuksesta… Sanon lyhyesti: Se on mahtavan kauniisti piirretty vaikkei juonellaan paljoa juhli, silti animen kaunis toteutus pakottaa katsomaan.

  #44170
  Kyoka8
  Member

  No, Wolf’s Rain on todella loistava sarja. Kerrankin todella hyvä juoni, joka ei ole ennalta-arvattava. Tarina on todella surullinen, ja sai allekirjoittaneen todella haikeaksi. Pidän todella paljon susista – tai no, ne ovat hienon näköisiä. Sudeksi muuttuminen on osattu näyttää todella hienolla tavalla, todella vaivihkaa.

  Alussa Cher, ja hänen ex-miehensä olivat hieman tylsää seurattavaa, mutta kyllä tarina heidänkin osaltaan pian mielenkiintoiseksi muuttui.
  Cheza on todella outo. Tietyllä tavalla hän on todella älykäs ja mysteerinen ja tietyllä tavalla taas todella naiivi, ja rasittava.
  Loppu oli todella jännittävä, eikä Darciakaan ollut sitä, miltä päältä päin näytti olevan. Se kamala naikkonen (joka oli Darrcian rakkaan sisko) oli harvinaisen ärsyttävä.

  Sudet taas olivat kaikki todella loistavia, eikä heistä kenestäkään (paitsi ehkä Kibasta paikoittain) tehty tekopyhää sankaria, joka ei tee mitään väärää. Ja he kaikki olivat todella inhimillisiä ja vaatimattoman näköisiä, ja siitä minä pidän. Myös Blue oli mukava ihanan sinisine sillmineen..

  Paratiisi oli koko sarjan ajan todella hatara käsite, ja se tuntui todella utopistiselta verrattuna sarjan miljööseen.

  Minusta ed-kappale Gravity on todella kaunis ja herkkä.

  #45030
  fame_cat
  Member

  Itse katselin Wolf’s Rainia n. puoleen väliin, ja sitten tuli stoppi, kun ei mahtanut enään oikeen innostaa ^^’ Todella hienosti animoitu sarja, mutta en ole kovinkaan kiinnostunut tälläisestä "science fictionista" tai jotenkin outoon paikkaan liittyvästä, sillä juoni oli mielestäni liiankin erikoinen (enmpä kyllä montaa sarjaa ole seurannut, niin mitäpä minä tähän mitään sanomaan, mutta …) Eli hienosti tehty, mutta eipä sitten muuten kiinostanutkaan (vaikka rakastan kyllä koiria, ja hopsukkaa :3)

  #45177
  Lambo
  Member

  Olen katsellut kyseisen sarjan kokonaan. Päätin muuten vain kokeilla sarjaa, kun etsiskelin jotakin uutta katsottavaa, ja jäin kyllä koukkuun. Juoni on onnistuttu luomaan hyvin eikä se juuri ole ennalta-arvattava. Hahmot ovat myöskin hyvin yksilöllisiä ja susien idea on onnistuttu toteuttamaan hyvin (näkemys siis, ihminen – susi).

  Sarja oli alusta alkaen mainio, mutta loppu jätti jotenkin kylmäksi. Parissa viimeisessä jaksossa jengi meni laakissa ja juoni muuttui jotenkin sekavaksi ja se tuntui hieman loppuneen kesken, vaikka onneksi edes vähän selkeytettiin sitten loppu pätkällä "uudesta alusta".

  Kyllä suosittelen tämän katsomaan.

  #45301

  Wolf’s Rain on mahtavin sarja muiden koira/susi animen ja mangan rinnalla.. Itse pidän Higesta<3 sen susi muotokin on todella söpö… Sarjassa on mahtava juoni ja piirrustus jälki.. Toivon,että tämäkin ja muut koira/susi mangat ja Animet rantautuisivat lopullisesti tänne pohjolaankin..

  #46537
  Henti-
  Member

  Wolf’s rain on hyvä sarja! En ole kyllä ikinä päässyt kattomaan sitä sarjaa loppuu! Olen harkinnut aloittavani sen alusta lemppari niis susista on mun mielestä se valkoinen sit se ruskee valkoinen ja vikaks se musta!!! Siin on kyl hyvä juoni ja siistit hahmot mitä mä nyt oon sitä kattonu siihen yli 20 jakson!!!

  #47118
  Milja92
  Member

  Olen katsonut muutaman jakson animea, mutta sitten sarja vain unohtui johonkin enkä nyt ole pitkään aikaan sitä katsellut. =/ Mutta hyvä se oli! Lempparini on varmaan Tsume ja sitten Blue.

  #50458
  japanifani
  Member

  Olen katsonut youtubesta ja oli tosi hyvä. 😀 Sudet ovat ihania ja kaikki hahmot hyviä. Saisi tulla suomeksi.

  #93136
  Pahisse-94
  Member

  Kai kaikki jotka haluavat Wolf’s Rainin suomeksin (ja miksi ei muutkin ^^) ovat jo kirjoittaneet nimensä tänne:

  http://www.adressit.com/keskustelu/2427 ?

  Äkkiä vaan sitten kirjoittamaan! 🙂

  #122298
  Johapossu
  Participant

  Voiko eläinfanina olla tykkäämättä tästä? – ei! Tykkäsin tästä sarjasta todella paljon. Hahmot olivat todella omaperäisiä ja jokaisella oli aivan omanlaatuisensa persoona. Oma lempi hahmoni on ehdottomasti Blue, eikä perusteluja varmaan tarvita? itsekin erehdyin luulemaan Blueta ensin koiraksi, sillä sen olemus oli niin koiran aaltopituudella, ehkä se johtui siitä että se oli Popsin lemmikki niin satuin sen takia luulemaan Blueta koiraksi. Pari kertaa olen tämän animen katsonut, ja olisihan se joskus mukavaa katsoa uudestaan jos vaikka silloin kun saataisiin wolf’s rain suomeen.

  #228111
  martti kissa
  Participant

  mistä tuo Wlof’´s Rain kertoo ?

   

  #228497
  Hant
  Participant

  ^martti kissa, aloitusviestissä on kuvattuna juoni lyhyesti. Lyhyesti: Susia kaukaisessa tulevaisuudessa jossa maailma on käynyt läpi aikamoisia mullistuksia. Sudet seuraavat legendaa kukasta ja ihmisten ja susien maailmat kietoutuvat yhteen synkähkön kauniissa sarjassa.
  ________________________

  Pidän susista joten päätyi automaattisesti katsottavien listalle, eikä kyllä kaduttanut! Itse asiassa aikomuksena katsoa kesälomalla maratoonina taas uudestaan läpi koska satuin Joensuun antikvariaatista ostamaan Wolf’s Rain DVD boksin.

  Animaatiojälki on todella hyvän näköistä eikä sarja ole liian pitkä. Sarja on mielestäni omalla tavallaan ”raskas” joten ihan hyvä vain ettei sarjasta ole kuin tuo 31 tai sinne päin jaksoa. Mutta samalla pidin sarjasta niin että harmittaa että se päättyi tuohon, haha!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.