Wow vai Rune?

Home Forums Sekalaista Pelit Wow vai Rune?

 • This topic has 11 voices and 11 replies.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #46246

  Meidän luokan pojat käy jatkuvasti kiistaa asiasta, joten laitetaanpa topicci tännekin. Siis, kumpi on teidän mielestänne parempi rooli/nettipeli (?), World of Warcraft vai Runescape? En pelaa kumpaakaan (siksi ei tarkempia kertomuksia peleistä), mutta olen kiinnostunut ropettamisesta ja muiden mielipiteiden kuuntelemisesta, eli lyön tässä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  Mielipiteensä saa kertoa vapaasti! 🙂

  #46284
  Blackbeard
  Participant

  Wow. Tyhmä kysymys. Runescape on itseään toistava ruma grafiikkainen hack’n slash. Wow taas on monipuolinen täysin tasapainoinen tyylipuhdas paketti. Ainoa argumentti Runen puolesta on, että se on ilmainen, wow kuukausimaksullinen.

  #48200
  Setzer
  Member

  kummatki *pimpuloita*

  #48668
  reyrock
  Member

  Wow. Rune on surkea grafiikkainen ja täysin turha peli tavaroissa ei ole mitään eroa paitsi väri joka on todella tylsää <__> ainoa asia mikä runessa on hyvää on ,että se ei maksa ellei ole memberiä joka on täysin turha

  #51395
  Al Chemist
  Member

  Kumpikin *pimpuloita*. Wow on koukuttava ja rune huonografiikkainen peli, jossa pärjää pelkällä hiirellä.
  En ole kumpaakaan kyllä ikinä pelannut, mutta sanoisin, että Wow on parempi.

  #51779
  omena
  Participant

  Ihan yhtä surkeita

  #53432

  Hahah! Sanonpa että kummatkin ovat AJANTUHLAUSTA. Mutta eihän niiden pelaamisessa mitään pahaa ole. ^^

  #53605
  Fieri
  Member

  Ihan _____ sanon minä. Rune on ihan surkeegraaffinen, Wow vei elämän ja rahat. -___- Herranjumala runettajat/wowittajat, raaskikaa hankkia edes jonkunlainen elämä!

  Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #53613
  Pote-wolf
  Member

  Minä en ole koskaan pelannut Runescapea, mutta WoWia on tullut pelattua tässä kolmisen vuotta ja hyvä pelihän se on. Runescapea taas olen nähnyt veljen pelaavaan, ja itsekin sanoo sitä surkeaksi nykyään. Sitä se nimittäin todellakin on. WoW ei itseltäni ole vienyt elämää (koska sitä ei alun perinkään ollut, buhahahaa) eikä rahoja, koska pappa betalar. Fieri muuten, oletko koskaan edes kokeillut WoWia? Se on oikeasti hyvä peli, vaikka itsekin olen pitänyt paljon taukoja, koska levuttaminen kyllästyttää välillä. Mutta raidaaminen on oikeasti tosi hauskaa :3

  #54386
  Nanakin
  Member

  WoW olis aika hyvä peli, mut se maksaa sen 30 e 2 kuukaudessa. Tai vähän vähemmän nykyään. Se on siis kallista, ja jos oikeesti pelaat, joudut ostaan uusia expansion packeja joka toinen kuukausi kun sellanen ilmestyy. Vie rahaa, mutta hyvää viihdettä. Mikäs siinä jos on tarpeeks rahaa. Runescape taas on hyvä peli. Kunhan et kehitä tyyppiäs yli 5 leveliseks. Sen 5 levelin jälkeen kaikki on samaa toistoa. Klik, ukkos hakkaa tyypin. Klik, tyyppis vähän hakkaa puuta. Klik, tyyppis vähän kalastaa. Ja niin edespäin, vaikka maailman tappiin. Questit on sitä samaa ramppaamista, kaupungista toiseen, aina uudestaan ja uudestaan. Jos oikeesti jaksat pelata ja kehität ukkos 60 leveliseks, se on ihan tylsää, ja teet sitä vaan että voisit sen jälkeen kehittää vähän lisää. Sitten on kaikki muu sälä. Se PvP-servu kuulostaa ihan kivalta, mutta loppujen lopuks ihan tylsä. WoW on parempi peli, ja ainoot ketkä sitä sanoo huonoks on ne joilla on ennakkoluuloja, ja ajattelee sitä nörttien pelinä. Voi se olla nörttien peli, mutta aika hyvä se on silti.

  Yhteenveto: Rune on roska, mutta ilmanen

  WoW on ihan hyvä, mutta kallis.

  Jos siis haluat huonon pelin, mene pelaan runea. Sit kun kyllästyt, ihmettelet mikset oo kaikkea sitä aikaa käyttäny johonkin liikuntaan, tai kavereiden kanssa olemiseen. Paitsi sillon kun oot mennu kaverille pelaan Runea.

  Jos taas haluut laatupelin, ja oot valmis maksaan joka toinen kuukausi hullun hinnan, osta Wow. Jos se olisi vaihtoehtona, valkkaisin jonkun laadukkaan tietokone-pelin, jossa ei oo mitään lisämaksuja. Se ei oo vaihtoehto, joten valkkaan huonon Runen, koska se ei maksa. Jos joskus vaikka haluut käydä ukollas, ei sun tarvi maksaa sitä Wow-maksua uusiks, että pääset sisään.

  Jos pitäs valkata paras ajankäyttötapa, valkkaisin liikunnan, en oo mikään liikuntafriikki, enkä tosiaankaan hyvä missään futiksessa, ja mulla on ihan surkee kunto. Silti pelaisin mielummin sählyä takapihalla, kun kehittäisin RuneScape-ukkoani.

  #54388
  reyrock
  Member

  Fieri wrote:

  Ihan ____ sanon minä. Rune on ihan surkeegraaffinen, Wow vei elämän ja rahat. -___- Herranjumala runettajat/wowittajat, raaskikaa hankkia edes jonkunlainen elämä!

  Ahaa puhut siis kaikkien wowittajien puolesta,että olet nähnyt yhden nolife wowittajan nii kaikki ovat sellaisia? Pelasin aikoinani Wowia ja en todellakaan ollut mikään nolife…Jotenkin ihmettelen näitä ihmisiä jotka puhuvat puuta heinää tietämättä mitään.

  #80186
  Tunteeton
  Member

  Ite oon pelaillu molempia.. nyt wowissa ollu viimeset 4 vuotta, ja sanoisin että wowi on parempi.
  Vaikka wowi maksaa pelata, on se sen arvoinen mikäli pitää nettipeleistä 😉

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.