Yotsuba&!

Home Forums Manga Mangasarjat Yotsuba&!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 132 total)
 • Author
  Posts
 • #39335
  Sun Summer
  Member

  Tämä hullun hasukan hurmaava sarja Yotsuba&! on selvästi lemppari sarjojani. Piirustus jäki iski heti ja Yotsuban ihanuus ja söpöys on liian ihanaa ollakseen totta, tämä on niitä harvoja viiden tähden sarjoja. Ja Yotsuba&! lukiessa tulee aina hymy huulleen ja päivä paranee. Tulisipa jo seuraava osa!

  Teidän mietteenne tästä hullun hauskasta sarjasta olisi mukava kuulla.

  #39375
  Neko5
  Member

  Omasta mielestäni sarja on todella hyvä. Se on todella hauska 😀 . Hymy todellakin nousee korviin sitä lukiessa. Harmi kun siitä ei ole tehty animea.

  #39376
  Seyra
  Member

  Anime ei olisi välttämättä hyvä idea, sillä minusta sarjan huumori ei toimisi siinä. Jotenkin se tuntuu vain kuuluvan pelkästään sarjakuvan sivuille, enkä voi kuvitella sitä animena. 😀

  #39389
  Sun Summer
  Member

  Seyra wrote:

  Anime ei olisi välttämättä hyvä idea, sillä minusta sarjan huumori ei toimisi siinä. Jotenkin se tuntuu vain kuuluvan pelkästään sarjakuvan sivuille, enkä voi kuvitella sitä animena. 😀

  Samat sanat, animena se olisi hyvin outo. Mutta, jos se tehtäisi todella kunnolla niin animenakin se kyllä voisi toimia. Mutta itse olen sitä mieltä, että anime ei voita millään itse mangaa missään manga-sarjassa. Mutta tämähän on vain minun mielipide. : )

  #39399
  mimeko
  Participant

  …Herttainen. Tekijän tyyli ei oikein iske, erityisesti azumanga daioh oli minusta vain kuiva eikä yhtään hauska, mutta yotsuba on jo astetta parempi, välillä sitä lukiessa jopa hymyilyttää sen pikkutytön tempaukset. En seuraa sarjaa, mutta silloin tällöin tulee lukaistua. Ei mitään ihmeellistä kamaa mutta tämän kohdalla kyllä myös ymmärrän mihin sen suosio perustuu.

  #39413
  Etsura
  Member

  Piirtäjä ei itsekään halunnut tästä sarjasta tehtävän anime- versiota, joten sen toivomuksen kunnioitus on ollut minusta ihan paikallaan. Näin hieno ja eeppinen manga voi hyvin pysyä alkuperäisessä muodossaan, sillä niin se on jo saanut tuhannet suut hymyilemään ja tulee yhä saamaan 😀

  #39415
  Devilman
  Member

  Koska muut lukemani sarjat ovat tyyliin Death Note, Berserk, Vagabond jne. jne., niin Yotsuban seikkailut ovat mukavaa vaihtelua. Tarinat ovat niin herttaisia ja Yotsuban aivoitukset joskus suorastaan törkeän hauskoja, että ei tästä voi olla pitämättä. Kakkoskirjassa(kohan) ollut tarina Yotsuba & kosto on jo täydellisyyttä hipovaa komediaa, ainakin nyt mangassa.

  #39437
  Kyoka8
  Member

  Yotsuba&! on sellainen sarja, josta en oikein osaa sanoa mitään. Juoni on niin yksinkertainen ja loistava. Se saa minut huomaamaan, että miten ihanaa aivan tavallinenkin arki voi olla. Tarinat on hauskoja, ja Yotsubaa lukee todella mielellään. Minusta piirrustustyyli on oikein hauska ja se on kehittynyt todella paljon Azumangasta. Yotsubasta animen tekeminen tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä, joten ei ole syytä edes yrittää!

  #39543
  Ayumu
  Member

  Sitä ei voi lukea nauramatta! 😀 tosi hyvä manga!

  #39566
  Shalene94
  Participant

  Todella hauska, herttainen ja loistavasti piirretty sarja! Aika pitkä siihen nähden, että siinä ei oikeastaan tapahdu mitään. Hyvä se kuitenkin on. 🙂

  #39648
  Seyra
  Member

  Shalene94 wrote:

  Todella hauska, herttainen ja loistavasti piirretty sarja! Aika pitkä siihen nähden, että siinä ei oikeastaan tapahdu mitään. Hyvä se kuitenkin on. 🙂

  Olisin itse kuvitellut, että se olisi paljon lyhyempi. Harvoin tuollaiset sarjat joissa ei tapahtu kunnolla mitään jaksavat minun kiinnostustani pitää yllä.

  #39777
  Pörkkä
  Member

  tämä sarja sopii hyvin vastapainoksi kaikelle muulle mitä luen. 😀 suomennoksetkin toimivat todella hyvin!

  #39819
  räsynukke
  Member

  Pidän todella paljon^^ Piirosjälki on taattua Azumaa, hahmot persoonallisia ja välistä repeän vitseille pitkäksikin aikaa.:D Yksi kohta jolle hirnun toistuvasti on luku Yotsuba & kosto.

  #39826
  Puolukka
  Member

  Pidän siitä. Toisin kuin Azumangassa, tähän sopii jatkuva tarina. Tämä ei ehkä olisi niin hauska jos tässä olisi 4 ruudun strippejä..
  Taustat ovat aivan ihania, hän osaa nähdä niihin vaivaa ja luo oikein japanilaisen ilmapiirin. Ainoa mikä puuttuu on se järjetön ihmismasa mitä siellä on.
  Huumori välittyy sarjasta loistavasti, joitakin azumangan vitsejä ei välttämättä tajua, mutta Yotsubaa lukiessa nauran ääneen^^ Yotsuba on suosikihamoni..

  #39880
  Milzukka
  Member

  Todella suloinen sarja ^^ Pidän kansista ja Yotsubasta! Taustat ovat minusta kivoja,se on myös hyvä että sarja ei ole kovin tummaksi tussattu.Olen lukenut Yotsubat (1-4) jo vaikka kuinka monta kertaa,enkä vaan kyllästy siihen.Tämä sarja ei kulu puhki!Ja Yotsuban lausahdukset kuten ”isi on turha jätkä” ja ”ilmastonpuutos” ovat nykyään minun ja kaverieni vakiosanastoa 🙄
  Jos lukee kaikkea synkkää mangaa,niin tämä on ainakin kunnon vaihtelua!Minusta on hyvä että yotsuba suomennettiin,sillä jos olisin aloittanut sen enkunkielisenä en välttämättä olisi saanut vitseistä kovin paljon irti ja sarja olisi jäänyt aika lailla löyhäksi.Vaikka vitsitkin muuttuvat aikalailla suomennoksessa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 132 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.