YouTubers

Home Forums Sekalaista Muut YouTubers

 • This topic has 6 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #118789
  scarecrow
  Participant

  Onko sulla ketään YouTube-henkilöä, jonka videoita katsot päivittäin? Jos on, niin tietysti olisi kiva tietää että kuka? Millaisia videoita hänellä on – onko hän vloggaaja, tekeekö hän Let’s Play -videoita vai keskittyykö hän huumorivideoihin? Miksi pidät hänen videoistaan? Ketä YouTube-persoonaa voisit suositella muillekin? Entä onko olemassa sellaista YouTube-tyyppiä, ketä et voi sietää?

  Omia suosikkejani ovat mm. Toby Turner, jonka kanava TobyTurner sisältää Turnerin pitämän päivittäisen vlogin. Vlogi sisältää enemmän tai vielä enemmän huvittavaa videomateriaalia Turnerista ja hänen päivittäisestä ympäristöstään. Joe Nation ja hänen kanavansa JoeNationTV on mulle vähän uudempi tuttavuus ja käsittääkseni kanavalla on lähinnä huumorivideoita. Tyyppi on hauska, ja esim. hänen ideoimiinsa YouTube Assassin -videoihin kannattaa tutustua. Alli ja Charles ovat pariskunta joka kuvaa yhteistä elämäänsä vlogiin jota voi seurata kanavalta CTFxC. En tiedä miksi muiden ihmisten kuvaamat videot arkielämästään ovat niin mukavia. Mussa on kai stalkkerin vikaa.

  Tähän mennessä yksikään YouTube-persoona ei ole saanut mua inhoamaan itseään, mutta RayWilliamJohnson eli lyhyemmin RWJ epäilyttää. Hänen videoissaan on muutama tai useampi YouTubesta kaivettu video, joissa yleensä jotakuta sattuu, joku eläin tekee jotain omituista tai jotain muuta mikä saa ihmiset nauramaan. RWJ siis kommentoi näitä videoita ja osaa kyllä hommansa, mutta jotenkin tyyppi tuntuu välillä vähän yliyrittävän. Kaikesta huolimatta Raylla on kuitenkin paljon seuraajia ja videoiden näyttöluvut rikkovat miljoonia.

  #118791
  Dents
  Participant

  Omalta osaltani tämä vaihtelee, mutta suurimmaksi osaksi tsiigailen YouTubesta Angry Video Game Nerdia ja NES-Retkua, molemmat peliarvostelijoita. Molemmat ovat erittäin hauskoja, tosin vaikka molemmilla on sama lähtökohta ja samanlaisia tapoja (oluen juonti, tapa etsiä peleistä enimmäkseen negatiivisia puolia), niin videot ovat kuitenkin erittäin erilaisia. Ensinnäkin budjetit huomaa selvästi. Nes-Retkun jälki on hyvää, kamera ei värise yms. mutta silti huomaa esim. äänenlaadussa ja tiettyjen kohtien erikoistehosteissa (Joulu-SIPESIALIN räjähdyskohtaus mm.) huomaa budjetin rajat. Angry Video Game Nerd taas on selvästi saanut apujoukkoja taakseen, ja videot sisältävät paljon näyttäviä erikoistehosteita, ja rahaa tulee esim. DVD-julkaisuista ja oheistuotteista. Lisäksi huumori on hyvinkin erilaista, sillä Nerd menee erilaisten sketsien puolelle (tappelee Väiski Vemmelsäären kanssa) ja hänen kielenkäyttönsä on ronskimpaa, vaikka myös NES-Retku kiroilee videoissaan.

  Muiden videopalveluiden kuin YouTuben videoijista olen satunnaisesti katsonut Nostalgia Criticia ja BigAlia (jälkimmäinen tekee sekalaisia rantteja nettiin)

  #118792
  Sakata-Kun
  Member

  Näitähän riittää. Youtubissa on tullut subattua yhtä sun toista viihdyttävää henkilöä/ryhmää. Joten katotaan miten pitkän listan saa. Tietenkään en katso tyyppien videoita ihan päivittäin, koska se olisi vain uudelleenkatsomista (+on tullut subattua niin monta henkilöä, että pelkästään uusien katsominen saattaa viedä aika paljon aikaa).

  No otetaan ensimmäisenä Scarecrown mainitsema (ja minun offissa hehkuttama) Toby Turner (aka Tobuscus). Tobyn tuo Toby Turner kanava siis niinkuin sanottiin sisältää huvittavaa vlogia, jolla ei ole oikein mitään merkitystä. Yleensä puhuu 5 minuuttia melkein tyhjästä, mikä on todella mahtavaa.xD Itse päächannelilla tekee vähän kaikkea randomia. Kuten CuteWinFailia jossa kolme videota kilpailee keskenään ja katsojat päättävät mikä niistä paras (tietenkin toby lisää omia hauskoja kommentteja väliin). Toinen hauska mainitsemisen arvoinen asia mitä laittaa on trailerit joista Toby laulaa mitä siinä tapahtuu kirjaimellisesti (Sample<—Awesome!). Erittäin hienosti tehtyjä ja viihdyttäviä.

  Shitten. Otetaan vaikka freddiew. Tekevät pienellä porukalla videoita, joka viikko joiden tarkoitus ei ole muuta kuin viihdyttää effekteillään. Freddie Wong toimii porukan keulakuvana. Näitä on todella hauska katsoa ja miettiä miten ne on oikeasti tehty. Joissain videoissa on tietenkin huumoria mukana mikä on tekee vielä viihdyttämämpää. Ja heti perään voisi ottaa vielä Corridol Digitalin, joka pistää vielä freddiewtä paremmaksi effekteissä, mutta taas tämän takia eivät pysty laittamaan videoita joka viikko. Ovat myös tehneet yhteistyötä freddien kanssa. Näiden videot saavat vain haukkomaan henkeä grafikoiden puolesta ja miten kekseliäästi jotkut videot on tehty. Ja tietenkin ottaen huomioon että kyseessä ei ole mikään suuren budjetin omaava ryhmä.

  MysteryGuitarMan tekee erittäin kekseliäitä musikaalisia videoita viikottain käyttäen mitä ihmeellisimpiä soittimia välillä ja hienojen effektien avulla. Hauskoja videoita huumorilla (again!) höystettynä (Tiny joe~ The best internet character evah!). Se on ihmeellistä nähdä miten hän keksii viikottain jotain uutta ja on tehnyt tätä reippaasti yli vuoden putkeen. Ja miten samalla pysyy aikataulussa, koska joihinkin videoihin tarvitaan todella paljon aikaa editoimiseen.

  Philip DeFranco (aka Sxephil) tekee tuolla ensimmäisellä kanavalla vlogia (nyt aloittanut tosin projektin että katsoo jonkun leffan päivittäin (katsojien valitsema) ja arvostelee sen. Tehden tätä 30 päivää), jossa kertoo kuulumisia studiolta ja heittää läppää, jonkun kanssa (yleensä editoia mattin) Itse pääkanavalla (sxephil) käy läpi tuoreimpia uutisia (olivat ne viihde- tai asiauutisia) ja laittaa niistä yleensä humoristista kommenttia. Aloin katsomaan aluksi tuota pääkanavaa, koska se tyyli miten se käsittelee uutisia vaan on niin hemmetin viihdyttävää ja sitten myöhemmin piti subata myös vlog, koska tykkään katsella sellaisia.

  No nyt on tullut jo sen verran tekstiä, että eiköhän tuo ala riittämään. Kyllä niitä muitakin on (mm. Smosh, Nigahiga, RWJ,Tejbz…yms.). Ja ymmärrän tavallaan scarecrown pointin RWJ:tä kohtaan (yliyrittää välillä ja joskus menee ehkä vähän yli), mutta kyllä ne jotkut ihan hyvin mielestäni toimii (epic face, epic face, epic face), mutta kaikilla on omanlainen huumorintaju. Tosin RWJ uusien animaatioiden suosiota taas en ymmärrä. Tyyppi laulaa autotune päällä eräänlaisia pilalauluja ja taustalla pyörii animaatio lauluun liittyen. Ei minusta niin suuren suosion arvoista (enemmän näyttöjä kuin itse pääkanavalla ollut viime aikoina)

  #118795
  Inu-Mimi
  Member

  Muutamia. Suurin osa youtuben tilatuimmista koomikoista on traagisen epähauskoja (Shane Dawson, toivon sinulle liekehtivää ikuisuutta kiirastulessa) mutta kyllä niitä helmiäkin aina löytyy. Sekä Angry Video Game Nerd että NES-retku on subscribattuna, kummatkin onkin jo esitelty tässä ketjussa mutta pelaavat siis pääasiassa naurettavan huonoja ysärikonsoleille tehtyjä pelejä ja häröilevät välillä muutakin, AVGNerdin vanhojen 16-mm kelapiirrettyjen katsomissessiot olivat tosi herttaisia.
  Petri Himmeän kakkostilikin on subattuna mutta en minä sieltä ole katsonut kuin Taistelu-Jaskaa.

  Niiden lisäksi seuraan käyttäjän DeliciousCinnamon vietnamilaista Pokemon Crystal -playthgroughta. Huonojen käännösten huumoriarvoa, järjestää myös streameja piraatti-Greenin pelaamisesta, samalla kerää rahaa Japanin maanjäristyksen uhreille, eli oikein sympaattisia tyyppejä. Kaksi nuorehkoa miestä siis pelaamassa ja huutamassa, välillä kuuluu ylävitosten läpsäytyksiä. Monaters!

  Rubberfruit. Parin minuutin järjettömiä TF2-häksejä ilman sen suurempaa ideaa. Peliä pelanneet varmaan katsovat, minä en kuulu siihen ryhmään mutta naurattavat silti, tsekatkaa jos on aikaa.

  Sitten on vielä muutama STP-tekijä, ne perinteiset jubdukit, somarit ja ertsut, mutta STP-kulttuuri on aika lailla kuollutta. Sanamiksauksille jaksoi nauraa mutta nykyään kaikki on sitä samaa efektikuraa.

  #118798
  Gawonarus
  Participant

  Kyllähän noita on, pääasiassa pianisteja. 32:sta tilauksestani vain 3 on jotain muuta. Kyle Landrylta tulee katsottua eniten, sillä häneltä tulee uusia videoita suht usein. Varsinkin Disney-kappaleet ovat suosikkejani. Lähes kaikki muut pianistit ovatkin aivan liian epäaktiivisia, joiltain ei ole tullut videota yli kahteen vuoteen. Mainittakoon nyt w3sp, GermanSeaBass ja GoriFater.

  Peliarvostelijoista AVGN ja IrateGamer löytyvät tilauksista. Tosin jälkimmäistä ei juuri tule katsottua, ellei arvostelun kohteena ole jotain omalle kohdalle osuvaa peliä. AVGN:kin taso on aika paljon laskenut, vaikka parissa viime jaksossa onkin ollut ihan hyviä juttuja. Saisi tehdä enemmän arvosteluja vaikka N64-, Sega Saturn- tai vaikka PS1 -peleistä.

  #118800
  Blackbeard
  Participant

  AVGN, Nes-Retku(/Taistelu Jaska) ja Rubberfruit ovat kyllä tuttuja. Kovin montaa muuta subcribeä ei ole. Daneboen Annoying Orange ja Simon Tofieldin Simon’s Cat ovat varsin hupaisia. Tosin nämä uudemmat ärsyttävät appelsiinit eivät ole olleet niin hauskoja kuin ne vanhat.

  Noiden massa menestysten lisäksi tule sitten lähinnä seurattua SupraDarkya. Lisäilee säännöllisesti tubeen mielestään parasta videopelimusiikkia, varsin hyvällä maulla. Ilman sen kummempaa paremmuus järjestystä.

  #124726
  scarecrow
  Participant

  Nonniin, viime kerrasta kun tänne Sangatsulaan olen kirjoitellut on vierähtänyt jo aika reipas tovi… Foorumilla oli ilmeisesti jokin ongelma kun viimeksi yritin kirjautua sisään (paino sanalla yritin). Mutta ei siitä sen enempää, sillä foorumin ongelmien lisäksi toinen asia, joka on vienyt huomioni Sangatsusta, on ollut YouTube. Muutettuani opiskelukämppään noin vuosi takaperin olen elänyt ilman tv:tä ja huomasin että YT käy kivasti töllönkorvikkeesta, ja kaikki vapaa-aika meinaakin nykyään kulua videoita toljottaessa.

  Eniten aikaa ovat ilman muuta vieneet GaLmin Let’s Play -videot. Muun muassa Dishonoredin, Far Cry kolmosen ja Sleeping Dogsin playthrought on tullut katsottua tässä parin kuukauden sisällä. GaLmin pelityyli on melko suorasukainen ja kommentointi on ihan järjellistä ja välillä aika huvittavaakin settiä. Tutustuin GaLmiin vuosi takaperin hänen vanhan kanavansa GamerClipzin kautta, jolta katsoin Fallout: New Vegasin ja Skyrimin let’s playt.

  Uudempi juttu on Red vs. Blue, ja kun kirjoitin "uusi" tarkoitin siis uutta lähinnä minulle 😀 Poikakaveri pisti linkin tähän tässä eräänä kauniina iltana ja jäin heti koukkuun. Kyseessä on siis Halon moninpelimoodia hyödyntämällä tehty sarja joka käsittelee punaisen ja sinisen tiimin edesottamuksia. En tiedä missä virtuaalisessa tynnyrissä oikein olen könnännyt, kun en ole ennemmin tutustunut RvB:hen… No, joka tapauksessa, suosittelen katsomaan sarjan alusta saakka. Luvassa persoonallisia hahmoja (skaalaa on ilkeästä idiootista rasittavaan idioottiin ja laiskasta idiootista idioottiin idioottiin) sekä välillä jopa hillittömän rajat ylittävää läppää.

  Jenna Marbles on persoonallisuuksien persoona, jollaista en ole tavannut livenä tai edes Internetin syövereissä koskaan aiemmin (tosin se ei oikeastaan ole mitenkään ihmeellistä, kun miettii kuinka löysin Red vs. Bluenkin vasta nyt). Minuun iskee Jennan roisi huumori ja kielenkäyttö, ja ensimmäinen video jonka hänen tuotannostaan katsoin sai kyllä nauramaan vedet silmissä. Lisäksi Kermit ja Mr. Marbles ovat söpöjä otuksia.

  Sitten vielä Criken. Tyyppi pelaa erilaisia pelejä ja tekee niistä montagetyyppisiä videoita, joihin hän on koonnut erilaisia wtf-hetkiä tai muuten vain hölmöä säätämistä sisältäviä pätkiä. Jälleen, eka video jonka kautta tutustuin Crikeniin on melko hyvin Fallout: New Vegasin mielipuolisuuden yhteenniputtava tekele. Crikenillä on taito tehdä mistä tahansa huvittavaa – tästä olen vakuuttunut, sillä jopa Battelfield kolmosen betaversiosta tehty Ruhpears for Hiler on mielestäni helmi, vaikka muuten en bäfästä mitään tajuakaan.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.