Yu-Gi-Oh!

Home Forums Manga Mangasarjat Yu-Gi-Oh!

 • This topic has 55 voices and 125 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 126 total)
 • Author
  Posts
 • #39621
  Milja92
  Member

  Eli kyseessä on Kazuki Takahashin hittisarja Yu-Gi-Oh!. Tarina pyörii Magic&Wizards -korttipelin ja Egyptistä löydettyjen Millenium esineiden ympärillä. Piirtojälki on jotain sellaista mihin ei joka sarjassa törmää, itse pidän siitä.
  Onko muita faneja?

  #39629
  vegeta95
  Member

  onhan tuo ihan hyvä sarja ite oon lukenu kaikki kirjat paitsi 19,20,21,23 ite en omista ku jotai 7 uusinta kirjaa ja muut oon lainannu kirjastosta tai kaverilt

  #39631
  The Vegito
  Member

  Ehdottomasti yksi suosikki sarjoistani. Olen lukenut ja omistan tähän mennessä suomennetut osat ja lisäksi olen lukenut enkuksi YGO! R:n ensimmäisen osan ja GX:n molemmat ilmestyneet osat. GX:stä en järin pitänyt, mutta tämä alkuperäinen YGO! on kyllä aivan loistava. Omistan myös elokuvan Pyramid of Light ja sekin on todella hyvä.

  #39633
  Milja92
  Member

  Hienoa kun muitakin piipahti tässä topicissa.
  Omistan jokaisen suomennetun kirjan, GX tai R ei vielä komista manga kokoelmaani, mutta ehkä jonakin päivänä nekin löytänee hyllystäni.

  #39884
  Bido-ossan
  Member

  Suomennos oli aika huonosti tuotettu, sitä samaa sanoista jotka ei sopineet hahmojen suuhun, kannet on olleet mitään sanomattomia (vaikka melkein samanlaisia kuin enkunnosten, ulkonäöltään enkunnosten kannet silti voittaa). Lisäksi itseäni juroo hieman se kun 0, Duelist ja Millenium World sagat on sulatettu yhteen pelkäksi Yu-Gi-Oh!:iksi. Suomennoksessa nro 23 voi nääs tarkoittaa japaninkielisissä tai enkunnoksissa Duelistin pokkaria 19… Hyi hyi, MTV3, kun näyttivät GX:ää niin luki vain Yu-Gi-Oh! ja Yugi Motoun kuvaus sarjasta… Tosin suomidubissa oli kyllä helmijaksojakin, olikohan se toka jakso kun Yaden vääntää kasvoillensa kummallisen ilmeen ja sanoo yhtä kummallisella äänellä: "otitko huomioon että voin olla värisokea?". Siinä kieltämättä nauratti.

  Sarjasta pidän. Korttiottelut on esitetty ja kuvattu mielenkiintoisiksi ja mukaansa tempaaviksi, vaikka kortteja ne vain pöytään lyö. Hirviöiden laaja valikoima ja ulkonäkö erot tekevät sarjasta mielenkiintoista seurattavaa, vaikka joskus kyllästyy katsomaan samoja hirviöiden pärstöjä tai takaraivoja. Tosin laaja hirviöiden kirjo saa aikaan fiiliksen, että niitä on loputtomiin ja miten kaikkien korttien tiedot voi muistaa ulkoa… Sarjan olen vuoooooosia tiennyt, kauan kauan ennen kuin suomennos ilmestyi, mutta sarjaa löytyy vasta kolme pokkaria… Fantsusta Duelist 9-10 ja Millenium World 1… En ole jaksanut kerätä kauhean ahkerasti… ^^" (No eihän se mangan määrä olekaan mikään "troo faniuden" merkki…)

  #39962
  Kumiko-chan
  Member

  Millenium on ok.. Mutta että varjojen pelit jne. tylsiä ja netistä ei ees löydy.. 😡 Taustat ok hahmot=ööö

  #40043
  Puolukka
  Member

  Omistan ensimäiset 15 osaa. Pidän mutta taide ja sarjan pituus eivät saa ostamaan enempää..
  Taide on ensimmäisissä osissa aivan surkeaa..
  Juoni vaihtuu alussa liian nopeasti.. jos olisi osatanut ensin 1 osan ja sen jälkeen 8;n niin hetken päästä olisi 100% kärryillä.. Hahmot eivät ole liian kliseisiä, mutta aivät nyt niin omaperäisempiäkään. Animena olen katsonut kaaaaaaaaaaauuuuuuuuan sitten muutaman jakson.. Mutta voisi ehkä animena vielä joskus katsoa..
  Juonesta vielä, että joidenkin otteluiden katsominen tuntuu turhalta, koska Yuugi AINA alussa voittaa mitä ihmeellisemmällä keinolla..ja AINA tiukasti viime hetkellä..

  #40044
  Neko5
  Member

  Oon lukenu kirjastosta lainaamiani mangoja sarjasta. On ihan hyvä sarja. Paras hahmo on Bakura (en tiiä kirjoitinko oikein)

  #40069
  yugi17
  Member

  Joo sarja on tuttu ja pidän siitä tosi paljon oikeastaa rakastan sitä sarjaa.
  Hahmot on tosi ihania ja hyvin piirelty. Itse olen katsonut kaikki yugioh jaksot ja olen kerännyt melkein kaikki nyt julkaistu manga paitsi kuningas kunnan jaksoja en ole kerännyt.
  Lempi hahmoni on Yuugi (ulkoinen) se on niin ihana ja söötti hahmo<3 😀

  #40076
  Unita
  Member

  Niin tuota tämän sarjan kanssa on mennyt vähän jo fanituksen puolelle. Ihan siihen asti että tulen omistamaan kaikki suomeksi julkaistut Yugiohit (omistan viimeisimmät 28 ja lukenut kaikki jo englanniksi), animet on katsottu ja olen kolunnut suurimman osan fanfiction.netin YGO-osiosta. Myös Yugioh R:ään olen jokseenkin tutustunut ja jonkin verran GX-mangaa lukenut. Erm… osaan myös korttipelin säännöt suunnilleen kun menin tässä eräs tylsä viikko läpäisemään yhden Yugioh-gba peleistä.

  Ensimmäisen kerran Yugiohiin törmäsin joskus lukion ensimmäisellä luokalla vuonna 2003. Ikävä kyllä satuin silloin katsomaan 4Kidsin version alkutunnarin joka oli ja on edelleenkin mielestäni aivan kauhea (It’s time to d-d-d-d-d-duel!). Se pelotti minut pariksi vuodeksi sarjan parista. Saan kiittää Sangatsua siitä että tutustuin tähän sarjaan kunnolla uudestaan. Ostin ensimmäisen Yugioh-pokkarin heti Animeconista 2006. Tämän jälkeen seurasi armoton Yugioh-animeputki, tietenkin japaninkielisellä dubilla. Siitä se lähti.

  Minua harmittaa se että sarja jäi kahdeksannesta osasta lähtien junnaamaan suurimmaksi osaksi korttipelin kanssa. Onhan ne hirviöt hienoja ja muuta, mutta olisin halunnut, että oltaisiin esitelty lisää uudenlaisia pelejä ja oltaisiin otettu ehkä vieläkin enemmän egyptiläistä teemaa mukaan. Ehkä esimerkiksi sarjan loppupuolella olevat ka-hirviöt olisivat voineet ilmestyä jo aikaisemmin.

  Sarjan hahmot ovat mielestäni mielenkiintoisia. Fanitarinoiden lukijana olen huomannut, että niistä saa paljon irti. Erityisesti jos pitäytyy mangan faktoissa. Lisäksi Kazuki Takahashi on jättänyt sarjaan sen verran juoniaukkoja, että omille päätelmille jää mukavasti varaa.

  Suomennos on muutamaa ikävää virhettä lukuunottamatta mielestäni melko onnistunut. Voi olla että kuitenkin päädyn vielä jossain vaiheessa hankkimaan englanninkieliset pokkarit, tai jos saan jostain ihmeestä aikaa opiskella japania niin jopa alkuperäiskieliset pokkarit.

  Omaksi lempihahmoksi ilmoitan Bakuran, siis tämän ns "hyvän" Bakuran. Sarja ei hänen ympärilleen turhan paljoa sijoitu (varsinkaan animessa >__>), mutta silti hänestä saa aika hyvän kuvan. Hän on oikeastaan hyvisten puolella, mutta hän joutuu tämän Äänen hallintaan ja joutuu toimimaan pahan pelinappulana. Hän on mukavan lempeä, mutta ei kuitenkaan samalla tapaa naiviin tuntuinen kuin Yugi (en väitä että Yugi olisi naivii, mutta hänessä on se tuntuma… jos ymmärrätte mitä tarkoitan). Hänen taustansakin on varsin mielenkiintoinen. Isä ulkomailla ja muu perhe kuollut. Poika kirjoittelee kirjeitä kuolleelle siskolleen. Okkultismi- ja pöytäroolipeliharrastus ovat täten ymmärrettäviä (anteeksi yleistys). Pystyn myös jotenkin samaistumaan kyseiseen hahmoon.

  #40119
  Deserax
  Member

  Yks lempisarjoistani.

  #40368
  Explosive
  Member

  MOJ!!!
  Veljeni kerää kyseistä sarjaa ja minä rupesin myös lukemaan sitä ja jäin totaalisesti koukkuun.
  Lempi hahmoni on jonouchi koska se on niin JÄTKÄ.

  #40370
  Spingu
  Member

  Pitää sanoa, että Yu-Gi-Oh! ei kyllä jotenkin iske minuun. Se on tylsä. Kerran veljeni sai arpajaisista yhden osan, olisiko ollut 17 tai joku, ja en edes jaksanut lukea sitä loppuun. (: Tiedän että se saattoi johtua siitä, etten ollut juonesta oikein perillä, mutta olenhan minä ennenkin keskellä sarjaa hypännyt mukaan ja silti ollaan kiinnostuttu… JOO lopetan tämän pölötyksen tähän ettei mene ihan offiksi.

  #40382
  Milja92
  Member

  Neko5 wrote:

  Oon lukenu kirjastosta lainaamiani mangoja sarjasta. On ihan hyvä sarja. Paras hahmo on Bakura (en tiiä kirjoitinko oikein)

  Kyllä, on oikein kirjoitettu. =3 Hän on myös minunkin suosikki hahmoni. ^^

  #40445
  FinlandjinM
  Member

  YGO on eroinomainen sarja, kaikki tähän mennessä ilmestyneet pokkarit löytyy hyllystä, sekä itse yläasteella tekemäni millenium arvoitus ja millenium silmä 😆

  Toinen Yuugi on lempihahmoni, hyvänä kakkosena Kaiba

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 126 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.