Yu-Gi-Oh!

Home Forums Anime Animesarjat Yu-Gi-Oh!

 • This topic has 15 voices and 15 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • #39109
  yugi17
  Member

  Kuka tykkää katsoa yugioh sarjaa?
  Mikä on lempi hahmosi? Ja mitä mieltä olet sarjasta yleensä?

  Minustä sarja on tosi ihana ja tykkää katsoakin sitä olen katsonut itse kaikki jaksot ja olen pitänyt sarjasta paljon.
  Lempi hahmoni on Yuugi(ulkoinen) se on niin ihana ihan kuin minä joskus.

  #39585
  Osaka
  Participant

  En animena kovinkaan paljon katso animena, mutta mangana kerään. Tykkään kyllä sarjasta ja lempihahmo on Jounouchi ja Yuugi. :mrgreen:

  #39637
  vegeta95
  Member

  en oo katonu yu-gi-ohia animena paitsi sitä gx:ää, oon kyl lukenu mangana

  #39659
  Milja92
  Member

  Sarja on katottu läpi japaniksi ja pidin siitä todella paljon! ^__^
  Lempihahmo on ehdottomasti Yami Bakura, joka saa aina jonkinmoisen juonenkäänteen aikaan.
  GX’ää tuli katottua vain suomenkielisenä, ja nauroin sille vedet silmissä lähinnä avuttoman dubin takia.
  Uusin sarja tähän liittyen on vissiin 5D’S, jota olen myös seurannut.

  #39838
  vegeta95
  Member

  nii juu oon myös kattonu tota 5D`s animea youtubesta

  #40094
  Unita
  Member

  Olen katsonut kaikki Zero- ja DuelMonster-kausien jaksot. Olen myös mennyt katsomaan noin 140 jaksoa GX:ää ja kymmenisen jaksoa 5D:tä.

  Vaikka Zeron animointi ja fillerijaksot ovatkin tuskallisia, oli tämä aika mahtavaa katsottavaa. Oikeasti sadistinen Yami-Yugi! 😀

  Yugioh GX on mielestäni alusta loppuun asti roskaa. Ei ole jaksoa joka olisi mielestäni yltänyt aikaisempien osien tasolle. Noh toki olin onnellinen nähdessäni sarjan kaksi viimeistä jaksoa.
  Hurraa Yugille ja Yami-Yugille, Osirikselle ja Passionable Duelist-remixille!!!

  Yugioh 5D:stä en osaa vielä sanoa paljoa. Taas vaihteeksi sarjalla näyttää olevan juonta. Positiivinen asia. Juoni kuitenkin lähtee hiukan hitaasti liikkeelle, joten en osaa vielä kymmenen jakson perusteella sanoa lopullista mielipidettäni. Tiedän vain, että tähän asti moottoripyörien kanssa otteleminen on äärettömän typerän oloista ja että Yusein ja Jackin yhteenotosta seurannut lohikäärmeillä sekoilu sai minut jostain syystä nostalgiseksi.

  PS. Eikö tällä foorumilla spoiler-tagit toimi?

  #42808
  Spark
  Member

  Ihan kauhea anime minusta. En katso paljoakaan mutta kun joskus sitä näen niin.. Niin.. NIIN! Voi mä vihaan tätäkin sarjaa totaallisesti. Ensimmäiseksi silmääni pistää piirtotyyli. Toiseksi en ole tämäntyyppisistä animeista pitänyt ikinä.

  #42843
  The Vegito
  Member

  Animena en ole pahemmin sarjaa seuraillut. Mitä nyt sattunut muutaman jakson vähän mistäkin katsomaan. GX:ää tuli seurattua, kun se telkkaristakin tuli ja täytyy myöntää, että välillä sille sai nauraa ihan kunnolla 😆 sitä uusinta animea (5D vai mikä nyt olikaan) en ole kuin muutaman alkupään jakson katsonut. Leffa on tullut katsottua kylläkin useampaan kertaan ja hyllystäkin se löytyy. Lempihahmoni sarjasta taitaa olla Kaiba tai Malik/Marik…

  #43041
  Yasui
  Member

  Spark wrote:

  Ihan kauhea anime minusta. En katso paljoakaan mutta kun joskus sitä näen niin.. Niin.. NIIN! Voi mä vihaan tätäkin sarjaa totaallisesti. Ensimmäiseksi silmääni pistää piirtotyyli. Toiseksi en ole tämäntyyppisistä animeista pitänyt ikinä.

  Vihaaminen aika raskas ilmaisu..
  Mutta juuh ettet vain GX:ää ole vahingossa katsonut? Sillä se kyllä on säälittävää räpellystä jossa ei edes alkuperäiset yugiohin tekijät olleet mukana.

  Sitten oat mieli piteet.

  Yu-Gi-Oh! season zero
  Ei kyllä kovin pitkä sarja mutta tässä nähtiin se yami-yuugin mielipuoli puoli jota ei muualla näytetty. Oli kyllä hyvää katseltavaa.

  Yu-Gi-Oh! duel monster
  Kortti peli painoitus oli aika suurehkoa ja aivan liikaa turhaa sensuuria. Mokubakin kidnapataan joka välissä x)
  Dubbien ääni näyttelijät olivat aika säälittäviä jne, mangana kyllä rutkasit parempi

  Yu-Gi-Oh! Millenium world
  jaa-a.. samaa kun ylempänä.

  Yu-Gi-Oh! GX
  Tätä olen kieltäytynyt katsomaan, mutta jostain syystä olen katsonut silti?O_o
  Täyttä roskaa, päähahmo ei voi hävitä jne. Korttipeleillä pelastetaan maailma >__<

  Yu-Gi-Oh! 5D’s
  Moottori pyöriä ja kortitpelejä? Kuullostaa pahalta muttei lopulta ole. Season 2 juoni osoittautuu oikein mielenkiintoiseksi, Ja eihän ne kaikki ottelut sitä mopolla ajelua ole^^

  Ja nämähän olivat vain minun kielipiteitäni.

  #44000
  xYaraaa
  Member

  onha tuota tullu katottua paaaljon! ja kaikki tähä asti ilmestyneet mangatki oon lukenu.
  ja on se hyvä sarja mun mielestä.
  parhaita on yami yuugi,bakura,jounuchi ^^

  #47825
  Deserax
  Member

  Minusta on todella typerää edes tehdä jotain jatkoa alkuperäiselle sarjalle. Yu-Gi-Oh! saa huonon maineen etenkin suomessa kun kaikki luulevat että Yu-Gi-Oh on se televisiosta tuleva Yu-Gi-Oh GX.

  #49439
  troijanz112
  Member

  Tykkään katsoa Yu-Gi-Oh:ta aivan hirveästi. Aloitin katsomisen siittä, kun battle city alkaa en oikein tykännyt Duelist Kingdomista. Katson jaksot japanin kielenä. Lempihahmoni ovat Bakuran paha puoli ja Malikin paha puoli, koska he ovat ilkeitä kuten minä 😀

  #50139
  *_Hakun_*
  Member

  juu.. olen katsaonut kaikki melkein paitsi että GX ja 5D on kesken…

  on kyl loistava sarja… noin vielä 5 vuot sit vihasin sarjaa silmittömästi… mut vaakku sai mut jotenki koukutettua siihen … se kyl o tosi hyvä…

  tykkään henkilöistä: bakura,jounochi,kaiba,malik, johan ja 5D:ssä on monia joista pidän mutta en vain muista nimiä ^^’

  ehkä season zero on iskenyt eniten minuun koska siinä on tosi erinlainen meininki kun noissa muissa… voisin jopa sanoa että yuugin toinen puoli on aika mahti crazy siinä xD… verta jäin kaipaamaan mutta ei sitten… onhan se suunnattu lapsillekkin DDD:

  #56936

  Moi tykkään ihan hirveestin yu-gi-oh:hista ja lempihahmo on tod yuugi

  Mulla on omat sivut tässä osoite: yogiohfanisivut.suntuubi.com käykää ja viestiä tulemaan ;*DDD

  #102760
  Norica-Chan
  Member

  Aivan upea sarja! Sarja todellakin koukutti minut totaalisesti vuosi sitten. Season Zero oli mielestäni todella upea. Tykkäsin tosi paljon kaikista erilaisista peleistä ja varjojen tuomioista. Ainoa ärsyttävä juttu siinä oli Total sidekick, Miho. Ärsytti hänen Bakura ihkutuksensa (Ja onneksi ei syntynyt heille mitään romanssia, huhhuh..)

  Ja sitten Duel monsters, joka oli myös legendaarinen kokemus. Vaikka useimmat seasonit olivat kyllästyttäviä, löytyi silti paljon kaikkea katsomisen arvoista. Battle cityä ja Memory worldia rakastin.

  Ja lemppari hahmohan on Bakura(t). Yami Bakura oli ehkä paras pahis ikinä. Sai aina aikamoisen hullunmyllyn aikaan. Oli hyvä heitto animen tekijöiltä kun Memory worldissä tekivät Bakurasta erilaisen. Meinaan, Thief king Bakura eroaa kyllä aika lailla Yami Bakurasta. Vaikka hänen taustansa jäivätkin hiukan epäselviksi.

  Vielä pienoisena lisäyksenä että enkkuduppi oli kyllä kauheaa katsottavaa (Damn you, 4kids!) Äänet eivät ihan kaikki sopineet hahmoille sekä monia kohtauksia poistettiin. Lopetan ennenkuin alan pölöttämään liikaa…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.