Zombie-Loan

Home Forums Manga Mangasarjat Zombie-Loan

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #112879
  Sebtember
  Member

  Zombie-Loan ( ゾンビローン)
  Juoni (kopioitu wikipediasta): "Michiru Kita on hyvin erikoinen tyttö, sillä hänellä on kyky nähdä shinigamin silmillään tumma rengas pian kuolevien ihmisten kaulassa. Eräänä tavallisena alkaneena päivänä, Michirun luokkatoveri ottaa tältä "taidolta" Michirua suojaavat silmälasit pois hänen päästään, ja Michiru näkee jotain mitä ei halunnnut nähdä; Chika Akatsukin ja Shito Tachibanan, kahden hänen luokka-toverinsa kaulassa mustat renkaat. Michiru päättää estää heidän kuolemansa ja ryhtyy seuraamaan heitä. Mutta pojat ovatkin jo kuolleita, zombeja ja elävät "zombilainan" avulla. He metsästävät laittomia zombeja saadakseen rahaa lainansa maksamiseen."

  #112952
  Hake
  Member

  Pakko myöntää, et aivan ihastuttava sarja~ Olisi tosi ihanaa, jos saatais tämän sarjan myös meidän rakkaalle suomenkielellemma.. Aloitin animesta ja vasta sen jälkeen päädyin lukemaan tätä myös mangana :”3 Rakastan yli kaiken sitä suhdetta mikä Chikalla ja Shitolla on ;D Piirustus jälki mangassa on nättiä katseltavaa, ainakin minä pidän siitä~
  Suosittelen sarjaa muillekin! n_n

  #113411
  Kyoka8
  Member

  Pakko myöntää, että en pidä tästä sarjasta vaikka olen lukenut sitä ihan kiitettävän paljon. Silti Zombie loan on sellainen sarja jota on tullut luettua enemmänkin siinä toivossa että jotain kiinnostavaa tapahtuisi. Peach Pit ei ole koskaan ollut minun juttuni, sillä sen sarjat ovat aina olleet mitäänsanomattomia ja hieman persoonattomia. Zombie loan voisi muuten olla paljon parempi, elleivät hahmot olisi niin ärsyttäviä. Niin armottomia stereotypioita että puistattaa. Sarja on kokonaisuudessaan muutenkin vähän liian mutkaton.

  Piirrustusjälki kehittyy kyllä huimasti, sille nostan hattua. Peach Pit ei ole aikaisemmin piirtänyt ihan tällä tyylillä, mutta kyllä sieltä seasta ne perusmoetkin löytyy. Se on tietenkin mielipidekysymys pitääkö tyylistä vai ei, mutta minun on myönnettävä että pidän vähän persoonallisemmasta matskusta. Hahmo designit eivät myöskään ihan aina toimi. (Chikan hiukset..)

  Juoni on kaikenkaikkiaan aika helppo nakki. Tulee sellainen hutaistu vaikutelma. Ehkä Peach Pit luottaa liikaa aikaisempaan suosioonsa, joten vaivannäkö on jäänyt vähemmälle.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.