Ropecon 27.-29.7. & artikkeli Koré Yamazakista

(Päivitys 25.7.2018)

Animecon on nyt takana. Kiitos kaikille Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen myyntiosastolla käyneille! Toivottavasti jakamamme kirjanmerkit miellyttivät silmää. Palautetta tapahtumasta voi antaa tältä sivulta löytyvän linkin kautta! Helsingin Sanomien verkkolehti julkaisi jutun Animeconin yhdestä kunniavieraasta, Velhon morsiamen tekijä Koré Yamazakista. Sen löydät täältä!

Seuraava tapahtuma, jossa olemme mangaa myyskentelemässä, on jo aivan likellä: Ropecon järjestetään Animeconin tavoin Helsingin messukeskuksessa, tulevana viikonloppuna. Jos et viimeksi ehtinyt ostaa kaikkia kahdeksaa suomeksi ilmestynyttä Velhon morsian -pokkaria, nyt on uusi tilaisuus!

—-

Tulevana viikonloppuna eli 14.-15.7. olemme Helsingin messukeskuksessa Animeconissa myymässä mangaa! Mukaan mahtuu vielä. Tapahtumassa pääsee mm. kuulemaan Velhon morsiamen tekijää, Koré Yamazakia. Ohjelmakartta löytyy täältä. Ja vierailun kunniaksi olemme teettäneet neljä erilaista Velhon morsian -kirjanmerkkiä, joista kahta jaetaan maksutta jokaiselle Animecon-kävijälle ja kahta kaupanpäällisinä asiakkaillemme.

Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *