Fanfest & Sangatsun vierailupäivä

Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen osallistuvat Fanfest-tapahtumaan 5.-6.10 Paasitornissa, Helsingissä. Kaupittelemme mm. sellaisia painotuoreita uutuuksia kuin Japania mangan avulla 1 ynnä Dragon Ball 1 erikoisjulkaisu.

Dragon Ballin ja mangabuumin kymppisynttäreiden juhlistamiseksi vietetään Sangatsun Mangan ja Punaisen jättiläisen avoimehkojen ovien päivää perjantaina 18.10. Toimitus päivystää klo 14–17 Tammen toimitalossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, Helsinki. Jos tahdot nähdä, millaisissa oloissa suomennettua mangaa toimitetaan ja juonia punotaan, tule käymään! Opastetut kierrokset puolen tunnin välein. Budjetin salliessa tarjoillaan kahvia ja teetä automaatista. Ja jokaiselle vierailijalle luvassa lahjusmanga.

—————-

Kuten näkyy, Sangatsu Mangan kotisivut ovat uudistuneet. Foorumi ja galleria toimivat hiukan eri tavalla kuin ennen. Tarkoituksena oli parantaa käyttömukavuutta. Nyt foorumi on myös avoinna jatkuvasti eikä sulkeudu yöksi. (Älkää silti sen vuoksi ryhtykö yökukkujiksi. Nukkuminen kannattaa, miltei aina.)

Kaikki vanhat käyttäjätunnukset ovat yhä käytössä. Sisäänkirjautuminen on kuitenkin muuttunut seuraavalla tavalla: kun kirjaudut, jätä käyttäjätunnuksestasi pois erikoismerkit. Tunnuksissa voi käyttää vain seuraavia merkkejä: kirjaimet a-z (ei siis ääkkösiä), numerot, alaviiva _, väliviiva -, piste. Voit siis käyttää yhä vanhoja tunnuksia, kunhan jätät pois merkit joita ei ole edellä olevassa listassa. Esimerkiksi tunnus Mangatäti^^ pitää kirjoittaa muodossa Mangatti. Erikoismerkit näkyvät kyllä foorumilla nimimerkissäsi, mutta niitä ei voi käyttää kirjautuessa. Jos tämän kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen yuki(ät)sangatsumanga.fi.

Vinkkejä: Voit lisätä kuvia galleriaan suoraan galleriasta. Profiiliasi tarkastelemaan ja muokkaamaan pääset kätevimmin harmaan yläpalkin oikeastan reunasta, jossa lukee nimesi. Myös palkin vasemmasta reunasta (”Sangatsu Manga”) pääsee Wordpressin tiedotussivun kautta profiiliin.  Profiilista takaisin etusivulle pääset klikkaamalla vasemman yläreunan Sangatsu Manga -tekstiä.

Voit myös muuttaa nimimerkkiäsi profiilisivulla. Huomaa, että käyttäjätunnus (se jolla kirjaudut sisään) säilyy silti samana!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *