Luffy vaihde 2

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. FinlandjinM

  Koska lähellämme ei ole hienoja Fantasiapelit-liikkeitä, on minun vaikea saada figuureja, joten ei kai se auta, kuin tehdä itse 😀

  Vastaa
 2. FinlandjinM

  Sitten vielä lätsä päähän, jota ei ole liimattu kiinni. Omavaltaisesti päätin jättää kasvojenpiirteet pois, koska ne eivät ole olennaisia tässä teoksessa. 😀

  Vastaa
 3. FinlandjinM

  Myös tukikäsi oli irronnut muusta kehosta huonon liitoksen takia -> sekin kiinnitettiin kuumaliimalla. Ilman tukikäden tukea se silti pysyi tasapainossa, mistä olin yllättynyt.

  Vastaa
 4. FinlandjinM

  JALAT EIVÄT OLLEET KIINNITTYNEET MUUHUN VARTALOON UUNISSA!!! ガボーン!
  Eipä siinä sitten auttanut, kuin kuumaliimalla laitaa jalat lahkeisiin kiinni.

  Vastaa
 5. FinlandjinM

  N. 3 viikon päästä se pääsi lopulta polttouuniin (kiitos meidän hajamielisen opettajan). Jalat tökkäsin suoraan lahkeisiin ja siinä kävin niin, että…

  Vastaa
 6. FinlandjinM

  Siinä lopuksi aloin tekemään Luffylle noita hiustupsuja ja kun se oli valmista, tasoitin pintaa hiemaan ja jätin sen kuivumaan ja aloin tehdä lätsää sille.

  Vastaa
 7. FinlandjinM

  Mainittakoon, että housut ja torso olivat samassa klöntissä, niin oli hieman helpompaa. Oikea käsi ei vielä hieman märkänä pitänyt koko painoa, joten laitoin pahvikupin tueksi (sopi mainiosti).

  Vastaa
 8. FinlandjinM

  Sen jälkeen aloin työstään jalkoja ja housuja samaa tyyliin, lahkeitten alla on sitten tilaa. Sen jälkeen aloin tehdä torsoa, vasenta kättä ja päätä ilman hiuksia.

  Vastaa
 9. FinlandjinM

  Se oli melko vaikeaa tehdä, kun kostea savi ei pidä mitenkään sitä pystyssä. Ekaksi tein tuon tukikäden ja annoin kuivahtaa, että pitäisi sitä pystyssä jotenkin.

  Vastaa
 10. mansikka94

  Kyllähän Luffyn siitä tunnistaa. Ite en jaksais ikinä ruveta savesta mitään tommosta väsäämään, hajois käsiin koko hökötys. Mutta kyllähän tämä on hieno : )

  Vastaa