Kansantalous, hölmöt sekä seuraavat uutuutemme

Nyt ei jaksa eikä ehdi vitsailla, joten pysyn asiassa. Ja asiaa on vähän, kuten aina.

Seuraavat sarjat: Nivawa ja minä sekä Minun susipoikani. Eli kummaa (eikä ihan aina pelkästään hilpeää) komediaa sekä romantiikkaa & pörröisiä eläimiä ompi luvassa.

Last Wars on alkanut – jälleen kurmuuttavat karhut koiria ja koirat karhuja, mikäs sen hilpeämpää! Jos olet jättänyt Ginga-saagan seuraamisen jossain Weedin ja Orionin varrella, nyt on aika palata ruotuun ja seurata sankarihauveleiden hurmeisia lopunaikoja. Tokyo Ghoul:re taas alkaa ihan pian, kun 31.5. ilmestyy ykkösosa lehtipisteisiin. Ja sarjiskauppoihinkin. Kesän grillikauteen voi valmistautua ihmissyön… Ei hitsi, taisin äsken sanoa, etten ehdi vitsailla. No, tuskin keskittymishaasteinen somesukupolvi enää muistaa tekstin alkuosaa.

Jos et vielä ehtinyt mukaan Patriootti Moriartyn tai My Hero Academian muikeisiin meiningeihin, molempia saa halvalla verkkokaupastamme, www.wernerjarl.fi. Ja kesän coneista kuten Hypecon, Desucon ja Nekocon. Mainittakoon vielä, että My Hero Academian osat 1 ja 2 ilmestyvät 31.5. pikauusintana lehtipisteisiin, paketissa kaksi yhden hinnalla. Informanttimme näet kertoivat, että vielä on jossain lapsukaisia ja nuoria, joilla on käyttämättömiä taskurahoja… Ja kuten suuressa esikuvassamme eli Mad-lehdessä aikoinaan osuvasti todettiin, on kansantaloudellisesti väärin antaa hölmöjen pitää rahansa. Pro patria!

Täällä tai tuossa alla voi myös kysellä ja kommentoida, mikäli vielä jokin MHA:n tai muun sarjan käännösjuttu mietityttää.

 

……..aijuuniinhei! Aron morsiamet 1 ilmestyy toiveuusintana lehtipisteisiin 17.5. eli ensi perjantaina.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Marras

  Kaoru Morin fanit ihastuisivat varmasti ikihyviksi Sui Kasain Gisèle Alain -mangaan!

  Vastaa
 2. Antti Valkama

  Kyllä, se on suomennettu nimellä Arki (eli kirjaimellisesti). Alkupään osat käyvät jo vähiin, mutta toistaiseksi kaikkia löytyy esim. täältä: https://www.wernerjarl.fi/series/arki/

  Koodilla MANGA15 saa 15 prosentin alennuksen, jos kirja ei muuten jo ole alennuksessa.

  Vastaa
 3. Emleri1

  onko mahdollista että suomentaisitte your lie in apriliit koska se olis todella ihanaa

  Vastaa