-tipi-

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 125 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #123872
  Avatar-tipi-
  Member

  Kuulostaa kivalta tollanen chatti 🙂 En ole pitkään aikaan täällä käynyt sillä koulu ja harrastukset painavat päälle ja vapaa-aikaa ei juuri ole.

  Ehkä kauhein päivä ikinä koulussa:
  Koulussamme on tapana mennä yhdeksännellä luokalla juhla lounaalle jonne pitäisi pyytää seuralainen. No kesti pari viikkoa että rohkeus riitti pyytämään erästä samalla luokalla olevaa poikaa joka sitten suostui. Varmistin vielä n. puolitoista viikkoa sitten että tarkoittaako "periaatteessa joo" ihan joo:ta. Vastasi myöntävästi siihenkin.
  No tänään oli tarkoitus laatia istumajärjestys sen mukaan ketkä menevät yhdessä. Kun olin ilmoittanut itseni ja seuralaiseni hän sokaisi maailmaa järjellä sanomalla "HÄ"… Ja sitten muut luokkalaiseni -jotka ovat erittäin ihania ja heittävät aina tilanteisiin sopivia kommentteja- sanoivat että muista olla suvaitsevainen ja hyvä että uhrauduit ja selittivät vielä jeesuksestakin ristillä…. Iso kiitos heille että tekivät elämästäni maanpäällisen hel**tin…
  Mitä opin: jos poika sanoo joo se tarkoittaa että ei. <<ei välttämättä päde kaikkiin mutta minusta tällaisella henkilöllä ei ole munaa. Olisi sitten vaikka aluksi sanonut ei.
  Olen n.muutaman kilon normaalia paksumpi mutta luokallamme on henkilö jota nimitämme "läski-rasistiksi" joka pahoitti mieleni ainakin vuodeksi eteenpäin. :/ Onneksi enää vähän yli kuukausi ja pääsee lukioon, haittana vaan että se on samalla paikkakunnalla, käpykylässä kun asutaan.

  Jotain positiivistakin: kohta pääsee Kiku-coniin <3 Muita tulossa? 🙂

  in reply to: Off-Topic #122273
  Avatar-tipi-
  Member

  Itsellänikin on nyt viikon loma koulusta ja ollaan kai menossa Viroon Tallinnaan jos iskä ei satu olemaan juuri silloin töissä…
  Devilman wrote:

  Game of Thrones-telkkasarja kiinnostaa kovasti, mutta kun ei meillä Canal+ näy, niin pitää odottaa DVD:lle tuloa – ja odotellessa lukea sitten tuo kirja, johon sarjan ykköskausi pohjautuu, A Game of Thrones, jonka hommasin lauantaina. Melkoinen tiiliskivi, mutta riittääpähän luettavaa.

  Itsekkin luen kyseistä sarjaa ja katsoinkin pari jaksoa mutta nyt odotan dvd-boksia jotta voi kaverin kanssa katsoa 🙂 Olen tällä hetkellä lukemassa Miekkamyrsky osa 1. Tulee vähän lyhyt offi mutta sangatsu menee ihan just kiinni!

  in reply to: Off-Topic #122121
  Avatar-tipi-
  Member

  Onnea Dents – vähän myöhässä tosin. Ja Turkki on erittäin kiva paikka, itse olen käynyt kuudesti ja joka kerta on ollut todella hauskaa 🙂

  Oli muuten ehkä huonoin päivä ysiluokalla tähän asti… Matikan opettaja "protoni" kävelee luokseni suuri virnistys naamalla ja lätkäsee 7 matikan kokeen käteen :/ Matikka oli 9 tähän asti ja nyt sitten välitodistukseen 7. Odotin kyllä edes kasia ja ehkä ysiäkin mutta äkkiä putosin alas pilvenreunalta kovan rysähdyksen saattelemana.
  Liikuntatunnilla yksi tyyppi salibandyssä murskasi kantapääni ihan kunnolla. Astui päälle, löi mailalla ja astui päälle… Valitan todella paljon tänään mutta oli vaan huono päivä lisäksi tapahtui kaikenlaista muuta mukavaa joita en viitsi kirjoitella tänne; paha angsti tulossa lähipäivinä.

  No jotain posiitistakin, huomenna sulkapallo-turnaus valinnaisessa liikunnassa! Ja sain 8½ yhteiskuntaopin kokeesta. Lisäksi äiti oli ostanut Naruto 44 kaupasta ja anto vielä 5 euroo kokeesta o.O Huomenna päsen ehkä hulluille päiville Turkuun 🙂 Jotenkin ristiriitasta että tapahtuu kaikkea hyvää ja pahaa samana päivänä. No tulipa tännekin kirjoiteltua pitkästä aikaan. Lähden tästä angstaamaan ja syömään juustonaksuja nurkkaan 😀

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #122120
  Avatar-tipi-
  Member

  Onnea jenwylle!

  Avatar-tipi-
  Member

  Naruto 44 on ilmestynyt!! 😀 Vihdoinkin!

  in reply to: Off-Topic #121964
  Avatar-tipi-
  Member

  Pitkään aikaan en ole mitään kirjoitellut mutta jos nyt nopeasti ennen saunaa (:
  Koulussa koe rintama edessä: Äikkä, matikka, maantieto ja kemian koe ensi viikolla ti-pe ei taida lukion koeviikot enää paljon kauhistuttaa kun tälläistä jo kasiluokalta lähtien :S Yhteiskunta opin koe oli kuulemma täynnä kompakysymyksiä joita en tietenkään ollut tajunnut. Koulukuvatkin oli ja meni ja lopputulos oli aika kammottava…

  Liikunnan opettajat taitavat olla kaikki natseja kun laittaa kaatosateessa lenkille ja sen jälkeen vielä jalkapalloa, missä olen muuten todella huono. No tänään sentään oltiin ekalla sijalla sprintti/kortteli-suunnistuksessa kaverin kanssa.

  Pelottavia huhuja kuullut että lukiossa kaikki tepan (eli meidän äidinkielen opettaja) opilaat ovat joutuneet kaikille mahdollisille tukikursseille… En kyllä ole oppinutkaan mitään kohta kolmessa vuodessa… Uhh, pelottaa… Nyt sitte kuitenkin!! Mutta meitsi lähtee nyt saunomaan!

  in reply to: Oletko pelannut…? #121888
  Avatar-tipi-
  Member

  Yksi kaveri kyllä pelaa ja olen siinä sitten katsellut ja kerran kokeillutkin ihan hetken mutta varsinaisesti en ole pelannut…

  Jak? (mikä tahansa osa)

  in reply to: Off-Topic #121739
  Avatar-tipi-
  Member

  Itsellänikin on flunssa. Siitä asti kun taivas päätti revetä ja kotitaloudenluokka tulvia vanhoista (todennäköisesti) saumaamattomista ikkunoista. Ilman sukkia mentiin lastat kädessä vettä lastaamaan viemäriin…. Ehdotusena voisi olla kotsanluokat maa tasossa eikä alla.

  Koulukuvaus tänään. Huoh, sellanen väkinäinen naaman vääntäminen saa poskilihakset kipeiksi. Olipa tänään taas tylsä maanantai päivä, Yh:oon tunnit ottaa terveyden päälle, kun joutuu sitä samaa ämmän retaletta kuuntelemaan jo kolmatta vuotta. No eipä muuta…

  in reply to: Mikä biisi soi päässä? #121736
  Avatar-tipi-
  Member

  Täälä hetkeelä soi Enslaved – Havenless.
  Erittäin tarrtuva alku! Hyvä kappale,kuunnelkaa jos on aikaa 😉

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #121595
  Avatar-tipi-
  Member

  Ei oikeastaan. En arvele ikää yleensä koska arvaukseni menevät aina pieleen. N. 12-14 ikähaarukkaan ajattelin sun kuuluvan. 🙂

  Itse siis olen 15½.

  in reply to: Now Playing #121480
  Avatar-tipi-
  Member

  Nightwish – The Islander

  in reply to: Mikä ärsyttää? #121479
  Avatar-tipi-
  Member

  Arestissa juuri ennen koulun alkua, siinä sitten vikat lomapäivät kotona -.- Kiitosta vain äiti..

  in reply to: DeviantArt #121072
  Avatar-tipi-
  Member

  Vasta vähän aikaa sitten liityin mutta tässäpä linkkiä:
  http://blackorchides.deviantart.com/
  Olis mukavaa jos joku jaksaisi katsoa millaisia olen sutaissut, kovin hyvä piirtämään en ole.

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #121071
  Avatar-tipi-
  Member

  Onnea Oopeelle (:

  in reply to: Sangatsu-miitti osa 3 #121054
  Avatar-tipi-
  Member

  En nyt sitten kuitenkaan pääse miittiin kun sain kuulla että lähdetään juuri perjantaina kahdenviikon lomamatkalle turkkiin, että koko A-con jää väliin ;( Terkkuja teille ja pitäkää hauskaa!! C:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 125 total)