Akito

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 183 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #95959
  Akito
  Member

  Sakata-Kun wrote:

  Kymysys.Miten ihmeessä tämmössil raudoil voi syödä?!Minä raastoin suurin piirtein yhtä leivänpalaa puoltuntia!xD Kumpa nämä otettaisiin jo pois!(enään 719 päivää, enään 719 päivää, enään 719 päivää…)

  Tuota samaa syömis kysymystä minäkin mietin, kun sain raudat joskus kuudennella luokalla. Tuli siinä ensimmäiset kolme päivää syötyä pelkästään hedelmäsoseita, kun kaikki muu oli niin kivuliasta. Mutta kyllä se siitä helpotti ja kyllä se n. 719 päivää meni minullakin melko nopeasti. Kai.

  Mahtava päivä! Sain yöllä klo. 00.06 pikkusiskopuolen. Haluasin jo rynnätä sairaalaan katsomaan, mutta isä sanoi että ei kannata tulla vielä, kun pieni on keskoskopissa keskososastolla ja sinne päästetään vain vanhemmat. Lisäksi sain juuri tilattua itselleni Black Butler 1, D.gray-man 11-13 ja siskolle Ouran high school host club 13. Tuota Black Butleria onkin jo tullut tovi venattu ja vihdoin se ilmestyi. Viikon päästä nuo kaikki ovat käsissäni! Muhahaa!

  Nyt pitäisi tässä alkaa lukemaan huomisiin ranskan sanakokeisiin.

  in reply to: Off-Topic #95384
  Akito
  Member

  Moikka kaikille, pitkästä aikaa!

  Päätin tuossa ennen joulua vähentää koneella oloa ja se onnistui helpommin kuin kuvittelin, joten täälläkin käynti loppui hetkeksi. Nyt kylläkin koneen ääressä jököttäminen ikävä kyllä on taas lisääntynyt.

  Mahdankohan olla ainoa, joka stressaa tällä hetkellä kesätöistä. Äitikin on tuputtamassa kokoajan ehdotuksia, minne hakea. Viime vuonna oli niin helppoa, kun votin kaupungin kesätyöarvonnassa, ei tarvinnut soitella yms., kunhan ilmestyi sitten kesällä oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Pitänee ottaa huomenna vain puhelin kauniisti käteen ja soittaa kaikki mahdolliset paikat läpi. Onneksi ensi keväänä tulee tuo maaginen 18 täyteen, niin töidenkin haku helpottuu.

  Sain myös tuossa viikonloppuna vidoin lyötyä lukkoon itseni kanssa tämän kevään/kesän cossi suunnitelmat. Yksi cossi per yksi koulu jakso, eli yhteensä kolme pukua. Eilen rypytin sellaisset vaivaiset 12m kaksinkertaista morsiussatiinia, kesti muuten "mukavan" kauan.

  Nyt vuorossa läksyt, jonka jälkeen ompelukone hurisemaan.

  in reply to: Kuvakisa #90722
  Akito
  Member
  in reply to: Kuvakisa #89461
  Akito
  Member
  in reply to: Kuvakisa #88161
  Akito
  Member

  Lumi on asia, jota odotan aina joululomalta eniten.

  http://sekiraku.deviantart.com/art/first-snow-44815563

  in reply to: Kuvakisa #86142
  Akito
  Member

  Juu, laitetaanpa tämä tänne, ettei unohdu sitten myöhemmin.

  Hauska ja suloinen kuva joulusta, ilman sitä normaalia Petteripunakuonoa ja joulupukkia. Kuvassa on myös yksityiskohtia, mutta ei liikaa. Ja tietysti pidän hahmoista, mutta se ei ole varsinainen perustelu.
  Tiivistettynä: tykkään kokonaisuudesta.

  http://static.minitokyo.net/view/27/23/363677.jpg

  in reply to: Off-Topic #85857
  Akito
  Member

  Blackbeard wrote:

  an&ri wrote:

  Hmmh, mutta miltäköhän lapsesta tuntuisi tulla nimetyksi jonkun mangan mukaan?

  Tästä tuli vaan mieleen, että mikäköhän on fiilis Suomen Frodoilla, Bilboilla, Gandalfeille, Yodilla ja Anakineilla. Ja on suomessa näköjään myös muutama 2000-luvulla kastettu Albus ja Hermione…

  Suomesta löytyypi myös muutama Hemuli. Ja kyllä minusta olisi (ehkä) mukavampaa, jos nimeni olis esim. Hermione, joka ei ole yleinen nimi, niin kuin tämä mikä minulla on, sillä tätä nimeä lötyy suomesta n. 17 000 kpl ja on ainakin viimeisen 16 vuoden aikana ollut koko ajan 25 viiden suosituimman tytön nimen joukossa.
  Ja, jos itse saisin nimetä lapsen (tytön) antaisin nimeksi Sakura. Sakura on minusta kaunis nimi, josta pystyy vääntämään lempinimeksi Saran melko helposti.

  Mutta joo, tänään oli kokeiden palautuspäivä ja hyvin meni. Muutenkin leppoinen päivä. Nyt minäkin nautiskelen täällä piirtelöä, mansikan makuista ja hyvää on. Pitäisi mennä lukemaan Juhani Ahon Juha kirjaa…

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #85744
  Akito
  Member

  Olisiko siksi, että heidänhän pitäisi mennä kiittämään Jumalaa eikä jumalaa.
  Kaukaa haettua?

  in reply to: Now Playing #85046
  Akito
  Member

  Nelli – Pidä musta kii

  Aivan ihana, rakastan tätä. Ihanan rauhallinen ja kauniit sanat. Yhdistän sanat jotenkin automaattisesti Houkutukseen (en tiedä miksi), joka tekee kappaleesta vieläkin kauniimman.

  in reply to: Now Playing #84758
  Akito
  Member

  Vanessa Carlton – Ordinary Day

  Jäi jotenkin vaan soimaan päähän, kun löysin tämän vahingossa etsiessäni Emmasta tehtyjä amv:ita.

  in reply to: Kuvakisa #84757
  Akito
  Member

  Eli valitsin tämän kuvan yksinkertaisesti siksi, koska se kuvastaa minusta todella nätisti lempi vuodenaikaani eli kevättä.

  http://media.photobucket.com/image/anim … x.jpg?o=28

  in reply to: Off-Topic #84410
  Akito
  Member

  Tänään on ollut jotenkin omituinen päivä. Koulussa oli tänään kuuedennen palkin kokeet ja minulla oli kuudes palkki tyhjä, eli vapaapäivä. Olen vain ollut enkä saanut aikaiseksi mitään erityistä, mitä nyt lukenut Fruits basket 14 sekä pari lukua tämän hetken keskeneräisestä kirjastani. Odotan kauhulla huomista (ja itseasiassa seuraavaa viittä viikkoa) sillä luvassa on kamala jakso. Kaikkea mistä en pidä, paitsi hissan kakkos kurssi ja saan vieläpä kiittää tästä kauhusta vain itseäni, sillä itsehän olen lukujärjestykseni tehnyt. Täytynee vain kestää. Nyt meikä menee hakemaan jäätelöä.

  in reply to: Kuvakisa #84406
  Akito
  Member

  1. Moon
  2. Fieri
  3. Blackbeard
  4. Mimeko
  5. räsynukke
  6. Nyaa
  7. Dark_ice
  8. Akito

  Akito
  Member

  The gentlemen’s alliance cross 3 oli myös ilmestynyt.

  Akito
  Member

  Ei ole vielä näkynyt One Piece 48:aa.

  Suosittelen kaikkia käyttämään lehtipisteen omia sivuja, kun haluatte tietää onko joku pokkari ilmestynyt, sieltä ne näkyy kaikki: http://www.lehtipiste.fi/cgi-bin/lehti.pl?aih=’42’

  Ja tarkennusta edellis sivulle: Bleach 4 on vasta Akateemisesessa kirjakaupassa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 183 total)