Jappis

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Vinkkinurkkaus #113010
  Jappis
  Member

  Itselleni tuottaa vaikeuksia saada piirrettyä kunnollisia käsiä. Sormista kun tulee aina sellaisia muhkuroita, enkä ole (melkein) koskaan tyytyväinen tulokseen. Monissa töissäni kädet onkin piilotettu hahmon selän taakse tai taskuihin, tai sitten en ole tehnyt niitä ollenkaan. Ärsyttävää. Kellään vinkkejä miten saisin niistä vähän todenmukaisemmat?

  in reply to: Professor Layton #108237
  Jappis
  Member

  Jep, Professor Layton on mielestäni yksi parhaista pelisarjoista, vaikka olen pelannut läpi vain Pandora’s Boxin. Animaatiot ovat upeita, juoni on mahtava, ja henkilöt juuri sopivia. Tälläiset Sherlock Holmes tyyliset pelit ovat aina mieleeni. Arvoituksia olen jättänyt tekemättä aika paljon, koska niistä ei meinaa löytää millään ratkaisua. Omaa tyhmyyttäni varmaankin. Pelin viimeinen arvoitus tosin oli liian helppo.

  in reply to: Kehuja edelliselle -ketju #108177
  Jappis
  Member

  BlackStar on minulle vielä melko tuntematon tyyppi, mutta parin viestisi perusteella olen nähnyt, että olet mukava, ja hauska käyttäjä, joka kirjoittaa asiallisia viestejä. Avatarisi on myös hieno, ja nimimerkkisi omaperäinen. Ja minusta näytät olevan ihan aktiivinenkin. Pahoittelen, että en pysty sanomaan tämän enempää, kun uusi käyttäjä olen.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)