Lisko

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,056 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Now Playing #121797
  Lisko
  Member

  Sepultura – Ratamahatta

  Sepulturan aloitettua Thrash metal yhtyeenä, viidennellä albumilla alettiin soppaa hämmentää hieman. Kuudennella albumilla soppaan hämmennettiin vielä sekaan myös brasilialaista kansanmusiikkia. Kyseinen kappale onkin juuri Roots nimeä kantavalta kuudennelta levyltä. Paikoitellen kaaottisen koikeilevan kuuloinen mutta silti, aivan loistava !

  in reply to: Now Playing #121545
  Lisko
  Member

  Volbeat – Hallelujah Goat

  Noh, Volbeatin konseptia en voi olla rakastamatta =D

  in reply to: Now Playing #121431
  Lisko
  Member

  Kotiteollisuus – Jos Sanon

  Kertosäe on mahtava… Muutenkin kappale on taattua KT-laatua.

  "Jos sanon että taivas on musta
  Se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
  Jos sanon et maailma ei pyöri
  Se ei silloin pyöri, jumalauta"

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #121280
  Lisko
  Member

  Tokyo Popin lopetettua toimintansa, ei vanhoista osista tule uusia painoksia eikä uutta materiaalia tule markkinoille. Suurin osa kustantamon tekeleistä omalla kohdallani oli kiinnostamatonta huttua, mutta kahta sarjaa miettiessä harmittaa ettei jossain vaiheessa ole kunnolla saatavilla. Viestin alku onkin johdanto yhteen syyhyn suomentaa sarjat:

  Deadman Wonderland on shonen-tyylinen seinen. Seinenin vaikutteet tulvivat sivuilla ja soppaan lisätään ripaus shonen piirteitä ja lopputuloksena on erittäin miellyttävä lähtökohta. Seineniähän ei kummemin suomessa ole ollut tarjolla joten tämä olisi kiva lisä tarjontaan. Koukattava tarina ja hyviä hahmoja. Tarkempaa lisätietoa sarjan omasta keskustelusta Sangatsu mangan foorumilla.

  Sgt. Frog taas on shoneniä, melkeimpä voisin sanoa "kaiken ikäiseille"-materiaalia, ellei oteta huomioon tietyissä kohdissa silmiin pistävää fanserviceä. Huumorisarjana voisi olla laajatkin mahdollisuudet suomen kamaralla. Hauskinta materiaalia "Yotsuban" ja "Mies ja alaston ase"-elokuvien jälkeen. Tarkempaa lisätietoa sarjan omasta keskustelusta Sangatsu mangan foorumilla.

  Jos sattuu käymään joskus niin ihanasti että kyseisiä sarjoja aletaan käänätämään, nousevat ne pakkohankinoiksi itselleni.

  in reply to: Off-Topic #121262
  Lisko
  Member

  Jokainen on vähän homo

  Dumbledore keskustelu loi hyvän aasin sillan kyseisen kappaleen linkittämiseen =D Kirjoittamisessa on ollut katkoa kesällä. Ja näin myöhässä toivotankin onnea Kyokalle tervehtymisestä ja Southpawille kämpän saamisesta.

  Nyt kun kaikki päälimmäiset asiat sain kirjoitettua, ei tule kovin rakentavaa tekstiä. Koulu (amiksen 1. vuosi) alkaa 9.8. Tästä lähin joutuukin reissaamaan junalla kouluun hankkiutuakseen. Ala- ja yläasteella koulu on ollut mukavan lähellä, kilometrin alemmalla puolella, noh yläaste varmaan nippa nappa yli kilsan päässä.

  Viestin alussa linkitetty jäi lahjakkaasti päähän soimaan..

  in reply to: Now Playing #121240
  Lisko
  Member

  Soilwork – Follow the Hollow

  Nostalgiaa… Aikoinaan metalli-innostuksen nostaessa päätään Soilwork oli yksi parhaista =D

  in reply to: Now Playing #121083
  Lisko
  Member

  Children of Bodom – Are You Dead Yet?

  Taisikin nousta omaksi suosikiksi Bodomilta =D

  in reply to: Now Playing #121004
  Lisko
  Member

  Children of Bodom – Triple Corpse Hammerblow

  En muistanut että Bodomin poppoolla oli näin hyvät soundit \o/ Hetkeen ei kuuntele ja sitten tippuu jo näin kova yhtye suosikeista…

  in reply to: Now Playing #120721
  Lisko
  Member

  Helloween – The Bells of the 7 Hells

  Vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja aloin tutustumaan Helloweeniiin paremmin. Mukavan erilainen erilainen kappale normaaleihin power-tilutuksiin joita rakastan, mutta vaihtelu on tarpeellista.

  in reply to: Now Playing #120420
  Lisko
  Member

  Fleshgod Apocalypse – Thru Our Scars

  Nyt on kyllä sen verran rankkaa settiä että…

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #120410
  Lisko
  Member

  Oikeastaan tätä kuunnellessa ensimmäisellä kerralla ainoa miete oli, juuri nyt ainoa youtube-kommetti videolle, "sounds good again". Jep, hyvältä kuulostaa, pää alkaa nykiä ja jalkaa vipattamaan. Toinenkaan kuuntelu kerta ei tuonut enempää mietteitä. Kolmaskerta toden sanoo ?

  Biisi lähtee omaan makuun aivan liian lennosta liikkeelle. Asia korjautuukin hetken kuluttua juuri ennen kuin kappale lähtee siihen mättävimpään kohtaan. Maukkaimmissa kohdissa asiat on loksahtanut kohdillensaan. Erittäin paljon tykkään vaihtelevista temmoista ja korkeuksista, jotka poistavat yksinkertaisuutta ja toistavuutta. Kertsi on iskevä, ja mielyttävä. Soolo on hiukan tavanomainen, mutta kyllä se ilmakitaristin saa tiluttelemaan. Hampaankoloon jää käytössä olleet peruselementit, pirun svengaavaa rock’n’rollia, jollaista kyllä on kuultu ennenkin. Kappaleen loputtua viettelys on kova painaa uudelleen play-painiketta.
  Arvosana: 8½

  —-> Amorphis – You I Need

  in reply to: Now Playing #120372
  Lisko
  Member

  Impaled Nazarene – Sadhu Satana

  Rehellisesti sanoen, voiko tätä ottaa vakavana taiteena ? Ei sillä etteikö tämä rallatus olisi pätevää taustamusiikkia, mutta kuitenkin on ristiriitaiset fiilikset =D

  in reply to: Off-Topic #120352
  Lisko
  Member

  Ensimmäinen arkipäivävapaa. Yksin kotona, muut töissä. Vahingossa nukuin kymmeneen asti. Herättyäni söin melkein heti curry valmisaterian, ja tuotaa… Joko minulla, japanilaisilla tai pikaruokavalmistajalla ei ole makua ruoan suhteen, sillä se ei todellakaan imarrrellut makuhermoja. Sai sen syötyä mutta vieläkin on suussa imelä maku. Pitää varmaan mennä kohta pesemään hampaat, että se lähtisi…

  Päättötodistuksen keskiarvo oli sitten 8,58. Amikseen hakeneena ei tarvitse olla yhtään suurempi, sillä aina 8,5:stä ylöspäin saa samat pistemäärät keskiarvokohdasta. Tavoitteena olikin saada se yli kahdeksan ja puolen vain sen takia.

  Noni, oli pakko käydä äsken pesemässä hampaat… Päivän ohjelmassa olisi siirtää yhdestä puupinosta toiseen puita, kohta varmaan menenkin tekemään sitä kunhan hetken vielä istun koneella. Vaikka se tuntuukin tuhlaukselta näin kauniilla ilmalla.

  in reply to: Off-Topic #120313
  Lisko
  Member

  School’s Out !

  Yhdeksäs luokka on nyt virallisesti suoritettu. Kuudestoista päivä sitten tulee (aikaisintaan)tiedot yhteishaun tuloksista. Niitä odotellesssa. Keskiarvoa en ole vielä päättötodistuksesta laskenut, mutta se on siinä 8,5 hujakoilla. Yritteliäs oppilas stipendinkin nappasin (50€). Huvittavinta on etten muista kunnolla sitä jakotilaisuutta. Ysien todistukset jaettiin isossa salissa, kun kasien ja seiskojen omissa luokissa. Hieman hermostutti siellä katsomon edessä rivissä seistä oman luokan kanssa. Kaveri joka oli vieressäni sai käsityöstipendin, enkä edes muista kuulleeni sitä kun se kuulutettiin. Olin siis ihan häsessä. Ja kun menttin takaisin omille paikoille, olisi pitänyt jäädä seisomaan hetkeksi kun kaikki on paikoillaan, ja vasta sitten istua. No vieruskaverin kanssa istuttiin sitten ihan suoraan =D

  Hyvää kesää vain kaikille !

  Lisko
  Member

  Salapoliisi Conan 65 on ilmestynyt lehtipisteisiin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,056 total)