Rege

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,063 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #117744
  Rege
  Member

  Päiviä vain tännekkin! Pitkästä aikaa tulin katsomaan mitä täällä hommaillaan. Edellisestä käynnistä näyttääkin olevan vajaat kolme kuukautta… Jos tässä sitten yrittäis offailis jotain.

  Kokeet alkaa, ruotsin koe oli jo, enkä muuten tajua siitä kielestä mitään. Tiistaina mantsan koe, joka tulee menemään penkin alle. Ei kai se mikään ihmekkään ole, kun en ole lukenut viimeisen vuoden aikana kertaakaan kokeisiin, eikun hetkonen.. luinhan mä siihen yhteen hissan kokeeseen (yay!). Onhan sitä lukemista tullut yritettyä useampaan otteeseen, mutta ei se vaan taho onnistua. Vaikea keskittyä jne. Oon liian laiska koulun suhteen, ja tulevaisuudessa saattapi käydä kalpaten, jos en pääse unelma-ammattiini, missä käyttäisin todennäköisesti englantia. Enkku on kyllä yli helppoa, opin sanat hetkessä, eikä niihin kokeisiin ole oikeastaan edes syytä lukea, kun osaan kieltämättä niin hyvin. Tosin tämä englannin kielen taitoni johtuu siitä, että käytän vapaa-ajallani enkkua niin paljon (kuten ficcejä lukiessa) ja se kiinnostaa, joten oppi menee helposti perille. Harmitta kyllä, että sain enkusta ysin, olin varma että saisin kympin, mutta nyt on sitten hyvä parantaa entisestään ja näyttää opelle, että kyllä mä sen kympin ansaitsen.
  Kuviksenkin numero ottaa päähän. Sain kympin, vaikka se olisi pitänyt musta olla ysi. Ei mulla oikeasti riitä taidot ku enintään ysiin. Oon kyllä kieltämättä melko hyvä piirtämään ihmisiä, mutta vaikkapa maisemien piirtäminen ei luonnistu lainkaan. Päätin, että jos en omasta mielestäni paranna töitäni kevään aikana, pyydän opea antamaan ysin, mutta hokasin kevään numeron olevan sitten päättötoikkarissanikin, ja tottakai kymppi olis kiva saada, niin mun on pakko parantaa töitäni, jotta voin olla tyytyväinen itseeni. Näin se on.

  Tilasin muuten viime viikolla Stephen Kingin Se -elokuvan. Ihan hyvä oli, välillä kylläkin sekava ja ehkä vähän ärsyttäväkin, mutta Pennywise oli kyllä jotenkin niin vaikuttava hahmo. En tiiä miksi, mutta ihastuin siihen täysin.
  Ja se on nyt uusi fanituksen kohteeni. : D

  Mitään uutta animeakaan ei ole tullut aloitettua, vaikka olen tässä kauan aikaa miettinyt katsovani Trigunin, jospa sen sitten jonain päivänä aloittaisin.

  Nyt jatkan Helloweenin kuuntelemista. Seuraavana biisinä näköjään The smile of the sun. Ihana kappale <3
  Ja illalla ajattelin kokeilla onigirien tekemistä. Toivottavasti onnistuvat.

  Pandamies :"DD

  in reply to: Off-Topic #115528
  Rege
  Member

  Eksyinpäs tännekkin pitkästä aikaa. Kuukausi ja päivä edellisestä käynnistä. Syy miksi en ole käynyt on ahkera opiskelu, eli toisinsanoen en ole lukenut yhtiinkään kokeisiin (paitsi köksän). En vaivautunut lukemaan edes yhtä kirjaa, mutta sepäs nyt ei haitannut, kun se oli niin ennalta-arvattava, että osasin testissä vastata lähes kaikkeen.

  Ja mulla on varmaan dementia, kun en enää muista mitä piti kirjoittaa.

  in reply to: Off-Topic #114201
  Rege
  Member

  Taas tuli kirjoitettua läjä tekstiä, mutta sehän hävisi jonnekkin. Eikun alusta.

  Dodi, vihdoinkin syysloma. Serkku tulee tänään poikansa kanssa, enkä myöhästynyt koulusta loman takia. Joo olen saanut muutaman kerran istumista myöhästelystä. Johtuu tuosta vammasesta säännöstä, että jos myöhästyy viisi minuuttia niin vartti istumista ja opettajat antaa muutenkin sitä istumista vaikka olisi vain pari minuuttia myöhässä. Ja luokissa kellot on monta minuuttia edellä verrattuna käytävien kelloihin.

  Kokeet menny aika kehnosti, mutta enkku ja äikkä meni onneksi sentään hyvin. Enkkua ei kylläkään ole saatu, mutta tiedän sen menneen ysin puolelle.
  Jaah, mitähän sitä tänään kokkaisi Helloweenin musiikin tahdissa… : D

  in reply to: Off-Topic #113481
  Rege
  Member

  No johan sää on ilkeä. Vähän aikaa sitten satoi kunnolla lunta ja nyt ei enää edes ole valkoista maata, kun on niin pirun lämmintä, että eihän se lumi kestä :<
  Sainpas vihdoinkin uuden koneen. Eilen aukaisin koneen joskus vähän jälkeen 11 ja sammutin puolenyön aikoihin. Terveellistä. Äiti käski pistää kiinni ennen yhdeksää, mutta minä tietenkin menin tämän kanssa peiton alle ja vahtasin animea, vaikka minulla piti olla tauolla animesta ja katsoa vain sunnuntaisin uudet jaksot. Hetko, tänäähän onkin sunnuntai. Yes! Mutta kohta kyllä ryhdistäydyn ja luen kokeisiin. Se on (melko) varma asia.

  in reply to: Off-Topic #112929
  Rege
  Member

  No voe, kun en oo taaskaan käyny täällä. Mutta sainpahan katottua nyt tuon yhden animen loppuun, että kohta yritän taas käydä. Menny kyllä kaikki ihan ohi mitä täällä on tapahtunu, mutta oma moka.

  Tänään ois ollu cooperi. Muti, muti, muti satuin olemaan aamulla huonovointinen, joten en mennyt kouluun.
  Ois muutenkin ollu aika tylsä päivä, kun on kolme tuntia kässää. Kässä on ärsyttävää ja vielä ärsyttävempää siitä tekee se, kun kaikki aina aukoo sille opelle päätä, vaikka se ope on ihan mukava.
  Nyt alkaa kokeetkin, pitänee lukea. Juurikasvu alkaa näkyä (miten se liittyy kouluun..?)
  Ja tuosta juurikasvusta tulikin mieleen, että silloin kun värjäsin pääni niin meni pesupulveria silmään. Olishan siitä voinu tulla vakava silmävaurio, muttei onneks tullu.

  in reply to: One Piece (spoiler) #112928
  Rege
  Member

  Usopp on kyllä niin makoisan näkönen sen partansa kanssa. Ja feikki Olkkikset oli kiva veto. Tavallaan potuttaa, kun Chopper luuli feikkejä oikeiksi, vaikka olihan se ihan hauskaa, mutta kyllähän sen nyt ois pitäny haistaa onko ne oikeita.

  Vatuttaa, löysin jostain Odan haastattelun, mutta hukkasin sen.

  in reply to: Off-Topic #111501
  Rege
  Member

  Ei ehdi täälläkään käymään, kun on niin paljon tuota muuta puuhaa, mutta kunnes saan tuon yhden animen katsottua loppuun niin yritän taas käydä mesessä sun muussa. Tuli myös pari kolme viikkoa sitten liityttyä naamakirjaankin, tai oikeastaan kaveri liitti minut sinne. Mutta ei kai siinä mitään, onhan siellä tullut käytyäkin.

  Tässä on tullut opiskeltua aika paljon seiyuuita. Sain hirveät wtf -kohtaukset, kun huomasin että Toshio Furukawa on Urusei Yatsuran Atarun äänenä ja siitä, kun huomasin Hirotaka Suzuoki kuolleen 2006(ko?)
  Sitten oon kattonu vähän GeGeGe no Kitaroa. 60 -luvun mustavalkoinen anime on jotenkin creepya.

  Koulussa on ihan jees. Köksän ja kuviksen tunnit on ihan parhaita. Matikan/kemian ope on niin ärsyttävä, että…
  Pojilla on uus hitti, Gumi Gumi Homo!

  in reply to: Off-Topic #111020
  Rege
  Member

  Tulin justiinsa koulusta. Oli ryhmäytyminen ja koulua ois pitäny olla vielä kolmeen asti, mutta pitää lähtä Hesaan päin sinne hautajaisiin. Huominen päivä on sitten varmaan ihan kauhean surullinen.
  Mutta minäpä painun tästä kahdeksaksi tunniksi autoon.

  in reply to: Off-Topic #110709
  Rege
  Member

  Olin sitten eilisen ja tämän päivän kotona, kun meinaa tuota kuumetta olla. Ihan kiva, että sai olla pois koulusta.
  Ehti taas pitkästä aikaa kattoa kunnolla animea. Onhan noita läksyjäkin pitäny vähän tehä, mutta ei siitä nyt niin suurta vaivaa ollut.
  Nuo pari päivää mitä on ollu koulussa on tuntunu kyllä tosi tylsiltä. Matikan opekin selittää vaan mikä yhtäkuin -merkki on. Ihan niinkuin ei sitä olisi jo 13 vuodessa oppinut. Ja liikuntakaan ei tunnu enää hauskalta.

  Yöllä iski ihan hirveä pääkipu. Se ei ollut tavallista päänsärkyä, vaan tosi voimakasta ja se tuntui myös kovasti korvissakin. En tiedä oliko se sitten joku migreeni, kun minulla ei migreeneistä ole pahemmin kokemusta.

  Dents wrote:

  "Ahaa, sä taidat olla oikea puutarhuri!" (Kun meidän luokan Joonas leikki kastelukannulla)

  Just niinku meidän luokan Joonas. :"D

  in reply to: Off-Topic #110675
  Rege
  Member

  Maailma täynnä hulluja. Tänään joku nainen alkoi kauheana kiroilemaan ja huutamaan minulle ja kaverilleni, koska kaverilla hoidossa oleva koira haisteli hänen talonsa edessä olevan ojan putkea. Sanoi että seuraavan kerran kun hän näkee tuon koiran niin me saadaan syödä sen paskat. Hyvin kilttiä. Syökööt ite ne paskat jos kerta tykkää.

  Oli kyllä tosi kiva kuvikset tunti. Ja ruotsi on tosi helppoa, ainakin vielä.

  in reply to: Off-Topic #110613
  Rege
  Member

  Eipä tuo seiskalla olo tunnu sen kummemmalta kuin ala-aste. Saattaa toki johtua siitä, että ei ole vielä ollut kunnon koulua. Keskiviikkona ja torstaina oli vain jotain randomia luokassa, perjantaina kaksi tuntia liikkaa ja kolme tuntia kässää. Huomenna aika tylsä päivä, mutta onneksi on tungettu ärsyttävien aineiden joukkoon kuvista ja äikkää. Olisin kyllä halunnut kuvista loppuviikoksi. Tiistai on sitten pitkä päivä, tai sitten se vain tuntuu pitkältä kun ajattelee, että on vartin yli kahdeksasta puoli neljään. No jospa ei olis kovin pitkä. Keskiviikko on kiva, yhestätoista kahteen. Ehtii aamulla nukkua pitkään. Toisaalta seiskalla on paljon kiireisempää, joten voi animen vahtailu jäädä vähemmälle.

  Hautajaiset kahden viikon päästä. Ihan kiva ettei tartte mennä perjantaina kouluun (saa olla kässästä poissa), mutta kyllä niistä tulee ankeat hautajaiset.
  Ai nii ja mulla on flunssa. Ätsiu?

  in reply to: Off-Topic #110417
  Rege
  Member

  No voi hemulin lanta kun pitäisi huomenna mennä sinne kouluun. Olen nyt jotenkin niin väsynyt kaikkeen ettei sinne kouluun jaksaisi mennä. Oli muutenkin turhauttava päivä, kun jouduin kävelemään puoli kaupunkia yhden leffan takia enkä edes saanut sitä. Eipä voi mitään.

  Ei ehdi mitään löpisemään, koska isä pitää päästää koneelle. Oma kone on nähkääs virusten vallassa. Oli varmaan neljäs kone minkä olen tehnyt käyttökelvottomaksi : D

  in reply to: Off-Topic #110167
  Rege
  Member

  Viimeinkin tuli ladattua Mozilla, tai oikeastaan kaveri latasi. Pelittää paljon paremmin kuin Exploreli.
  Manga nälkä iski. Onneksi kamu lupasi käyttää mua huomenna divarissa. Pitää varmaan sitten laittaa kuva omasta alttarista tuonne mikälie -topaan, kun olen saanut kerättyä pari sarjaa.
  Koulukin alkaa ens viikolla. Kiva ja kakka asia. Jaksaisin lomailla, mutta on se iha kiva mennä kouluunkin. Köksä alkaa, yeah.
  No ei minulla mitään oikeaa asiaa ollut, mutta pitää vain saada jossain näyttää olevansa elossa, ja on muutenkin tylsää.

  in reply to: Off-Topic #109849
  Rege
  Member

  Kiitos osaanotoista, lämmittää tälläisellä hetkellä sydäntä.
  On mennyt yllättävän hyvin, mutta nyt on jostain syystä vähän stressiä. En ole paljoa itkenytkään. Edistystä.
  Pietua jaksaa muistaa hyvillä mielin, tosi sydämmellinen jätkä, kun jaksoi aina ottaa tämmöisen pikku likankin huomioon. Kahdeksan vuoden ystävyys ja paljon ehditty kokea… Tartutin Pietuun about kuus vuotta sitten vatsataudin (miksi tämäkin piti mainita..?)
  Noissa Iltalehdissä ja sanomissa oli aika paljon peeaskaa.

  in reply to: Off-Topic #109718
  Rege
  Member

  R.I.P Pietu

  Niin kuten "otsikosta" näkyy joku on kuollut ja se joku on serkkuni 28-vuotias mies. Hän menehtyi tässä tapahtumassa ja onhan se kiva kun piti tämän päivän lehtien etusivulle tunkea. Hänellä ja serkullani on vasta vuoden vanha poika ja se on niin saamarin epäreilua, että hän ei tule muistamaan isäänsä ja serkkuni jää leskeksi näin nuorena. Paha paikka tämä on meikäläisellekkin, kun serkkuni sattui olemaan äitinsä ja poikansa kanssa meidän perheen kanssa loman vietossa. Lähtivät tänä aamuna takaisin Helsinkiin, mutta kivahan se odotella ruumista kaksi viikkoa. Eilinen päivä oli kieltämättä kauhea ja elämäni pahin. Nukkuminen jäi muutamaan tuntiin ja loppu yö sitten itkettiinkin. Itse kehtasin vasta hetki sitten itkeä kunnolla, mutta jos itse itkin jo niin järkyttävän pitkään ja katkerasti, en voi kuvitella miten serkkuni kestää tämän. Kaiken lisäksi Pietun veli oli samalla kursilla ja näki veljensä kuolevan. Otan tosissani osaa, Pate.
  Voi saakeli!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,063 total)