Toimitus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Juhlavuoden suosikkiäänestys #125362
  Toimitus
  Moderator

  Vuonna 2003 lehtipisteisiin ilmestynyt Dragon Ball aloitti mangabuumin Suomessa. Juhlistaaksemme täyttä vuosikymmentä käynnistämme täten suuren suosikkiäänestyksen! Voit äänestää parasta mangasarjaa sekä -hahmoa. Äänestys päättyy 30.9.2013 ja tulokset julkistetaan Anime-lehdessä, näillä sivuilla sekä Animen kotisivuilla. Tarkan julkistuspäivän ilmoitamme tuonnempana kotisivuillamme.

  Säännöt

  1. Koska kyseessä on suomennetun mangan juhla, äänestää voi vain suomeksi julkaistuja sarjoja ja niiden hahmoja. Minkä tahansa kustantajan sarja kelpaa, kunhan sitä on suomennettu.

  2. Jokainen saa äänestää yhteensä kolmea sarjaa ja kolmea hahmoa. Valitse kolme mielestäsi parasta sarjaa ja hahmoa ja laita ne paremmuusjärjestykseen, paras ensimmäiseksi. Kun ääniä lasketaan, ykköseksi laittamasi sarja ja hahmo saavat molemmat kolme pistettä, kakkoseksi laittamasi kaksi ja kolmas saa yhden pisteen. Kaikkien ääniä saaneiden sarjojen ja hahmojen saamat pisteet lasketaan yhteen. Eniten pisteitä kerännyt on voittaja.

  Esimerkki: nimeät suosikeiksesi sarjat X, Y ja Z, tässä järjestyksessä. X saa siis 3 pistettä, Y saa 2 ja Z:lle jää 1 piste.   

  3. Äänestää voi sähköpostitse tai postikortilla. Osoitteet: postia(ÄT)sangatsumanga.fi tai Urumi, Vuorikatu 30, 70100 Kuopio.

  4. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan runsaasti manga- ja oheistuotepalkintoja. Jos haluat olla mukana arvonnassa, liitä äänestysviestiisi myös omat yhteystietosi! Erityisesti postikortilla äänestäviä emme voi muuten tavoittaa, vaikka palkinto osuisi kohdalle.

  5. Äänestysaikaa on 30.9. saakka. Vielä tuona päivänä saapuneet äänet huomioidaan.

  Suosikkiäänestyksen järjestäjät ovat Urumi, Anime-lehti, Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen.

  in reply to: Piirustuskisan voittajat esillä #125155
  Toimitus
  Moderator

  Sangatsu Mangan vuoden 2013 piirustuskisan voittajatyöt sekä kunniamaininnan saaneet piirrokset ovat nyt esillä galleriassamme. Töitä arvioidessaan tuomaristo kiinnitti huomiota teknisen taitavuuden lisäksi idean omaperäisyyteen sekä erityisesti siihen, kuinka kisan teema eli ystävyys näkyi kuvassa. Erityisesti nuorimpien kohdalla taidokkuutta arvioitiin myös suhteessa tekijän ikään. Voittajille jaettiin palkinnot Sangatsu-päivässä. Ne, jotka eivät päässeet paikalle, saivat palkintonsa postitse.

  Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin yli 150 työtä. Voittajien valitseminen oli siis kova urakka. Jos saamme tilaisuuden, julkaisemme kaikki kisatyöt jossakin. Ainakaan toistaiseksi ne eivät ilmesty galleriaan.

  in reply to: Kirjamessut Helsingissä 25.-28.10.2012 #124313
  Toimitus
  Moderator

  Helsingin kirjamessut lähestyvät! Tänäkin vuonna Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen osallistuvat yhdessä Anime-lehden kanssa. Osastomme on 6m147 – löydät sen osallistujaluettelosta Animen kustantajan eli H-Town oy:n nimellä. Mielettömät määrät mangaa messuhinnoin! Mukana ovat myös Sangatsu-kalenteri 2013 sekä Mangakeittokirja.

  Tuttuun tapaan jaamme erän messulippuja maksutta. Jos tahdot yhden, lähetä nimesi ja osoitteesi sähköpostitse tänne: postiaÄTsangatsumanga.fi. Lippuja on jaossa kunnes ne loppuvat!

  in reply to: DESUCON & SUPERMEGAYLLÄRIPIKA-ARPAJAISET #123976
  Toimitus
  Moderator

  Kaikenlaisen sähläämisen seurauksena toimituksellamme on neljä kappaletta ylimääräisiä lippuja tulevan viikonlopun Desuconiin. Tahdomme päästä niistä eroon, joten jaamme ne rakkaille foorumisteillemme! Jos tahdot lipun, lähetä pian sähköpostia osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi ja kerro lyhyesti, miksi haluat lipun. Kaksi lippua annetaan hyvän selityksen perusteella ja kaksi arvotaan meilanneiden kesken. Toimi pian, sillä arvonta suoritetaan tiistai-iltana foorumin sulkeuduttua klo 21!

  Ja kyllä, Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen julkaisuja saa kevennettyyn con-hintaan myös Desuconissa.

  in reply to: Foorumin kirjautumishäiriöt #123767
  Toimitus
  Moderator

  Tällä hetkellä ainakin osalla Interner Explorerin käyttäjistä on vaikeuksia pysyä kirjautumisen jälkeen foorumilla. Ongelma saattaa ratketa seuraavalla tavalla: kirjaudu sisään foorumille ja kirjaudu saman tien ulos. Poista sitten selaimesta evästeet. Täältä näet miten se tapahtuu. Sen jälkeen pitäisi toimia. Jos vielä on häiriöitä, pyydämme että ilmoitatte niistä osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi. Lisätiedot helpottavat ongelman lähteen selvittämistä.

  Firefoxin käyttäjä: klikkaa foorumisivun alalaidan ”Poista evästeet” -linkkiä ja kirjaudu uudelleen. Sillä tavalla pitäisi toimia!   

  Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa lisäharmia ja potutusta.

  in reply to: Kirjamessulippuja taas jaossa! #122307
  Toimitus
  Moderator

  Helsingin kirjamessut järjestetään 27.30.10. tuttuun tapaan Messukeskuksessa Pasilassa. Myöskin tuttuun tapaan Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen ovat mukana messuilla. Luvassa on skaikkien aikojen turskein valikoima julkaisujamme! Mitä tidennäköisimmin mukaan ehtivät kuumanviileät uutuudet kuten Hero Tales ja Suzunari. Lisäksi jaamme maksutonta lukunäytettä, joka sisältää pätkän pokkareista Weed 1 ja Vartijat 3!

  Edellisten vuosien lailla jaamme myös erän kirjamessulippuja maksutta. Jos tahdot päästä osalliseksi tästä onnesta, lähetä mahdollisimman pian säköpostia osoitteeseen postia(ÄTMERKKI)sangatsumanga.fi. Kerro meilissä nimesi ja osoitteesi niin lähetämme sinulle lipun, mikäli niitä vielä on jäljellä.

  in reply to: Desucon 18.-19.6. #120387
  Toimitus
  Moderator

  Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen kesä kuluu jälleen coneillessa… Ensimmäinen kohde on Lahdessa järjestettävä Desucon. Tuttuun tapaan myyskentelemme mangaa messuhinnoin. Tervetuloa ostamaan ja rupattelemaan!

  Desuconia odotellessa kannattaa kantaa kortensa kansainvälisen mangatutkimuksen kekoon osallistumalla kyselyyn, joka löytyy täältä. Kyselystä vastaa Åbo Akademi eli villin lännen ykköskaupunki Turun perinteikäs yliopinahjo.

  in reply to: Mangamaanantai 7.2.2011 #117538
  Toimitus
  Moderator

  Mangamaanantai on täällä taas! Akateemisen kirjakaupan Helsingin keskustan myymälästä saa mangaa 20 %:n alennuksella. Alennus koskee Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjojen lisäksi myös muiden suomalaisten kustantajien sarjoja ynnä englannin- ja ruotsinkielistä mangaa!  Myös julisteita ym. oheiskamaa on jaossa.

  Vanhat tutut ovat yhä mukana:

  Urumi ja Manga Cafe myyvät mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

  Fantasiapelit on myös mukana meiningissä valikoiduilla alennustuotteilla. Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima!

  Sarjakuva-alan erikoisliike Fennica Comics tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta)!

  Myös Rosebudilla on tarjolla läjä alennuskirjoja!  

  in reply to: Mangamaanantai 13.12.2010 #115915
  Toimitus
  Moderator

  Vuoden viimeinen Mangamaanantai on maisemissa 13.12.! Akateemisen kirjakaupan myymälöissä saa manga 20 %:n alennuksella. Alennus koskee Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjojen lisäksi myös muiden suomalaisten kustantajien sarjoja ynnä englannin- ja ruotsinkielistä mangaa!  

  Vanhat tutut ovat yhä mukana:

  Urumi ja Manga Cafe myyvät mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

  Fantasiapelit on myös mukana meiningissä valikoiduilla alennustuotteilla. Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima!

  Sarjakuva-alan erikoisliike Fennica Comics tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta)!

  Ippai tarjoamaa 20 % alennusta kaikista valmisasuista. Valittavana 20 erilaisesta asusta, lähtöhinnat 55 – 97 €.

  Myös Rosebudilla on tarjolla läjä alennuskirjoja!  

  in reply to: Chibicon & One Piece Color Walk #112673
  Toimitus
  Moderator

  Ensi lauantaina vietetään Kuopiossa Chibiconia, jossa on tarjolla myös Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen tuotteita tavallisen naurettavaan con-hintaan. Tervetuloa mukaan! Jos tuuri käy, mukana on myös erä juuri ilmestynyttä One Piece Color Walk -kirjaa. Teos sisältää Odan kauniita kuvituksia väreissä ja albumikoossa, tekijän kommenteilla höystettyinä. Kaupan päälle mukana on Odan keskustelu itsensä Akira Toriyaman kanssa!

  Color Walkia saa tapahtumien lisäksi Tammen nettikaupasta ja kirjakaupoista. Kirja ei ole myynnissä lehtipisteissä. Jos lähikirjakauppasi hyllyllä ei vielä komeile OPCW, esitä asiasta vieno toive myyjälle. 

  in reply to: Mangamaanantaimullistus #111198
  Toimitus
  Moderator

  Syksyn ensimmäinen Mangamaanantai tuo mukanaan melkoisen muutoksen Sangatsun ja Puniksen meininkiin. Kuukausittainen mangakansan juhlapäivä nimittäin siirtyy pois Tammen omasta myymälästä Akateemisen kirjakaupan toimipisteisiin! Nyt muikeasta menosta pääsevät nauttimaan muutkin kuin pääkaupunkiseutulaiset. Seuraavan kerran Mangamaanantaita vietetään 6.9. kaikissa Suomen Akateemisissa. Koko päiväksi riivitään kaikista mangahinnosta 20 % pois. Alennus koskee siis Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjojen lisäksi myös muiden suomalaisten kustantajien sarjoja ynnä englannin- ja ruotsinkielistä mangaa!  

  Kaikki ei tosin muutu, sillä vanhat tutut ovat yhä mukana:

  Urumi ja Manga Cafe myyvät mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

  Fantasiapelit on myös mukana meiningissä. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima!

  Sarjakuva-alan erikoisliike Fennica Comics tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta)!

  Ippai tarjoamaa 20 % alennusta kaikista valmisasuista. Valittavana 20 erilaisesta asusta, lähtöhinnat 55 – 97 €.

  Tämän vuoden loput Mangamaanantait ovat 4.10., 8.11. sekä 13.12.

  in reply to: Kahden päivän manga-ale! #104700
  Toimitus
  Moderator

  Tammen myymälässä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, myydään tänään ja huomenna eli 20.-21.5. mangaa maanantaitarjouksella. Toisin sanoen normaalihinnoista 40% pois! Samaan aikaan Tammen toimitalossa on menossa kirjojen remonttimyynti, joten kannattaa tulla tekemään löytöjä. Mangan lisäksi muutakin kamaa on tarjolla suorastaan häpeällisen alhaiseen hintaan…! Myymälä on torstaina auki klo 10-18 ja perjantaina 10-17.

  Huom! Tällä kertaa ale ei ole vain pääkaupunkiseudun asia. Remonttimyynti koskee myös nettikauppaamme. Täältä selviää, kuinka saat tilattua mangaa ja muuta kirjallisuutta halvalla.

   

  in reply to: HOPEANUOLI-KAMAA JAOSSA #102550
  Toimitus
  Moderator

  Punainen jättiläinen ja Future Film pitävät Hopeanuoli-sarjan lanseeraustilaisuuden Helsingin Suomalaisessa kirjakaupassa (Aleksin myymälä eli Stockmannia vastapäätä) ensi maanantaina 3.5. klo 15 alkaen. Tilaisuus kestää noin kolme varttia.

  Tilaisuudessa haastatellaan Future filmin edustajaa Sami Puustista ja piinataan Sangatsun Antti Valkamaa mangan osalta. Taustalla pyörii myös Hopeanuoli-animaatio! Lisäksi suoritetaan arvonta, jossa palkintoina:

  1) ALKUPERÄINEN Hopsu-pehmo (hommattu Urumilta),
  2) VIISI leikkaamatonta Hopeanuoli-DVD-boksia ja
  3) VIISI Weed-DVD-boksia

  Lisäksi ensimmäiselle 50:lle paikalle tulijalle luovutetaan juhlallisesti uniikki Hopeanuoli-aiheinen rintamerkki. Ja tätä rintamerkkiä ei sitten ole kenelläkään muulla!

  Paikalla on myös median edustajia, joten käyttäytykää siivosti ja pistäkää parasta päälle – toisin sanoen cossaajat ovat erityisen tervetulleita.

  in reply to: Mahtava mangamaanantai 12.4. #101606
  Toimitus
  Moderator

  Mangamaanantai on täällä taas! Tuttuun tapaan Tammen myymälässä, Korkeavuorenkatu 37, on tarjolla kaikista normaalihintaisista Sangatsun ja Puniksen tuotteista 40 prosentin alennus. Jo valmiiksi alennusmyynnissä olevat pokkarit ovat yleensä tuotakin halvempia, eli niistä ei tipu lisäalennusta. Ostajille on luvassa myös kliffoina kylkiäisinä japaninkielistä mangaa! 

  Kuten aiemminkin, Urumi ja Manga Cafe ovat mukana mangamaanantaissa. Urumi myy mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan (poislukien kaakkutarvikkeet) kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

  Fantasiapelit on myös mukana meiningissä. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima!

  Iloiseen joukkoomme on liittynyt myös Fennica Comics, joka tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta)!

  in reply to: Muheva Mangamanantai 1.2.2010 #96055
  Toimitus
  Moderator

  Mangamaanantai on täällä taas! Tuttuun tapaan Tammen myymälässä, Korkeavuorenkatu 37, on tarjolla kaikista normaalihintaisista Sangatsun ja Puniksen tuotteista 40 prosentin alennus. Jo valmiiksi alennusmyynnissä olevat pokkarit ovat yleensä tuotakin halvempia, eli niistä ei tipu lisäalennusta.

  Kuten aiemminkin, Urumi ja Manga Cafe ovat mukana mangamaanantaissa. Urumi myy mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan (poislukien kaakkutarvikkeet) kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

  Tällä kertaa on mukana myös uusi tekijä – siis uusi Mangamaanantaissa, muuten toki vanha tuttu eli Fantasiapelit. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima! Lisäksi koko helmikuun ajan on mahtava ale.

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)