Kesän 2016 conit!

Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen pitävät myyntipöytiä sekä Tampereen Finnconissa 1.-3.7. että Jyväskylän Animeconissa 9.-10.7.! Finnconissa mukana tarkkaan valikoitu mutta tavalliseen tapaan naurettavan halpa ja myös uutuuksia tursuava valikoima, Animeconissa taas niin paljon mangaa ettei paremmasta väliä. Uutuuksista mukana mm. Akame, Vahtikoirat, Tokyo Ghoul, Pulpettinaapurit 2, Aron morsiamet 8, Kuroshitsuji 22, Trinity Blood 18… Tervetuloa ostelemaan! Finnconissa mukana myös kelpo erä WSOY:n ja Tammen fantasiakirjallisuutta.

—–

Äskettäin suomeksi aloittamamme Tokyo Ghoul -sarjan ykkösluku on nyt maksutta luettavissa täällä! Tarjoushintaiset pokkarit ovat Lehtipisteissä kesäkuun puoliväliin saakka ja sen jälkeen saatavissa kirjakaupoista.

Lisäksi tarjolla on pikku annos Chi-kissan seikkailuja. Iki-ihana Chi’s Sweet Home saa uuden animaatioversion, ja täältä löytyvä lukupala kertoo siitä. Chi-pokkareista osa on valitettavasti loppuunmyyty, mutta osaa löytyy vielä esimerkiksi Adlibriksen valikoimista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *