Kotisivujen uudistus

Sangatsu Mangan kotisivut uudistuvat ensi viikolla. Foorumi ja galleria toimivat jatkossa hiukan eri tavalla kuin ennen. Tarkoituksena on parantaa käyttömukavuutta. Jatkossa foorumi on myös avoinna jatkuvasti eikä sulkeudu yöksi. (Älkää silti sen vuoksi ryhtykö yökukkujiksi. Nukkuminen kannattaa, miltei aina.)

Kaikki vanhat käyttäjätunnukset ovat yhä käytössä. Sisäänkirjautuminen on kuitenkin muuttunut seuraavalla tavalla: kun kirjaudut, jätä käyttäjätunnuksestasi pois erikoismerkit. Tunnuksissa voi käyttää vain seuraavia merkkejä: kirjaimet a-z (ei siis ääkkösiä), numerot, alaviiva _, väliviiva -, piste. Voit siis käyttää yhä vanhoja tunnuksia, kunhan jätät pois merkit joita ei ole edellä olevassa listassa. Esimerkiksi tunnus Mangatäti^^ pitää kirjoittaa muodossa Mangatti. Erikoismerkit näkyvät kyllä foorumilla nimimerkissäsi, mutta niitä ei voi käyttää kirjautuessa! Muille kirjoittajille näkyvää nimimerkkiään voi kuitenkin jatkossa muuttaa vapaasti, joten uusikin käyttäjä voi ryhtyä Mangatädiksi.

Uudelle foorumille ja galleriaan siirtyvät kaikki käyttäjät, viestit, kuvat sekä kuvien kommentit. Avatarkuvat eivät siirry, joten ne täytyy kunkin laittaa uudestaan profiiliinsa. Yksityisviestitkään eivät siirry, joten jos sinulla on jotakin tärkeää niissä, ota tiedot talteen pian.

Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen yuki(ät)sangatsumanga.fi.

 

SUOSIKKIÄÄNESTYS JATKUU!

 

 

 

 

Vuonna 2003 lehtipisteisiin ilmestynyt Dragon Ball aloitti mangabuumin Suomessa. Juhlistaaksemme täyttä vuosikymmentä käynnistämme täten suuren suosikkiäänestyksen! Voit äänestää parasta mangasarjaa sekä -hahmoa. Äänestys päättyy 30.9.2013 ja tulokset julkistetaan Anime-lehdessä, näillä sivuilla sekä Animen kotisivuilla. Tarkan julkistuspäivän ilmoitamme tuonnempana kotisivuillamme.

Kattava katsaus suomeksi ilmestyneeseen mangaan löytyy Kupolista sekä sivulta tokio.fi.

Säännöt

1. Koska kyseessä on suomennetun mangan juhla, äänestää voi vain suomeksi julkaistuja sarjoja ja niiden hahmoja. Minkä tahansa kustantajan sarja kelpaa, kunhan sitä on suomennettu.

2. Jokainen saa äänestää yhteensä kolmea sarjaa ja kolmea hahmoa. Valitse kolme mielestäsi parasta sarjaa ja hahmoa ja laita ne paremmuusjärjestykseen, paras ensimmäiseksi. Kun ääniä lasketaan, ykköseksi laittamasi sarja ja hahmo saavat molemmat kolme pistettä, kakkoseksi laittamasi kaksi ja kolmas saa yhden pisteen. Kaikkien ääniä saaneiden sarjojen ja hahmojen saamat pisteet lasketaan yhteen. Eniten pisteitä kerännyt on voittaja.

Esimerkki: nimeät suosikeiksesi sarjat X, Y ja Z, tässä järjestyksessä. X saa siis 3 pistettä, Y saa 2 ja Z:lle jää 1 piste.

3. Äänestää voi sähköpostitse tai postikortilla. Osoitteet: postia(ÄT)sangatsumanga.fi tai Urumi, Vuorikatu 30, 70100 Kuopio.

4. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan runsaasti manga- ja oheistuotepalkintoja. Jos haluat olla mukana arvonnassa, liitä äänestysviestiisi myös omat yhteystietosi! Erityisesti postikortilla äänestäviä emme voi muuten tavoittaa, vaikka palkinto osuisi kohdalle.

5. Äänestysaikaa on 30.9. saakka. Vielä tuona päivänä saapuneet äänet huomioidaan.

Suosikkiäänestyksen järjestäjät ovat Urumi, Anime-lehti, Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *