Kirjamessujen paluu / Luovutustempaus numero 2!

Kirjamessuja taas luvassa pitkästä aikaa!

Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen ovat mukana Turun kirjamessuilla 1.-3.10. WSOY:n ja Tammen osastolla A/47. Mangaa ei tosin ole mukana isoja määriä; lista tuossa alapuolella.  Helsingin kirjamessuilla 28.31.10. olemme tuttuun tapaan H-Townin osastolla 6n2, ja mangaa on vaikka vuohien syödä. Molemmilla messuviikoilla on menossa myös alennusmyynti verkkokaupassamme www.wernerjarl.fi!

 

————–

Taannoisen verenluovutustempauksen saama palaute oli sen verran positiivista, että päätimme repäistä uudelleen. Tällä kertaa kannustamme ihmisiä liittymään Kantasolurekisteriin. Lue ohjeet ja osallistu, jos mahdollista! Tiedämme, että rajoitusten vuoksi se ei onnistu kaikilta. Mutta asia on niin tärkeä, että emme siksi jätä tätä järjestämättä… Jokainen luovuttajaksi rekisteröitynyt saattaa joskus pelastaa jonkun hengen!

OHJEET

1. Tutustu Kantasolurekisteriin. Mikäli täytät edellytykset, täytä myös liittymislomake!

2. Lähetä meille jonkin sortin selfie esimerkiksi näyte- eli liittymispaketin, jonka saat myöhemmin postissa,  kanssa. (Ei tarvitse näyttää naamaa, jos et halua!) Muunlainenkin kuva käy, kunhan se jotenkin yhdistyy rekisteriin liittymiseen.

3. Lataa kuva Twitteriin tai Instagramiin ja tägää mukaan @sangatsumanga sekä @veripalvelu. Lähetä sen jälkeen Sangatsu Mangalle yksityisviesti, niin toimitamme sinulle maksutta jonkin alla mainituista mangapokkareista, valintasi mukaan:

Astra – Avaruuden haaksirikkoiset 1

Kingdom Hearts Final Mix 1

Weathering with You 1

Ravintola maailmojen välillä 1

Judge 1

4. Jos olet jo Kantasolurekisterissä, tee Twitter- tai Instagram-päivitys, jossa kerrot kuuluvasi rekisteriin, ja tägää @sangatsumanga. Arvomme näin tehneiden kesken em. pokkareita sen verran, että vähintään joka kymmenes voittaa!

5. Tempaus jatkuu vuoden 2021 loppuun. Arvonnat hoidetaan osallistujamäärästä riippuen kuukausittain tai joka toinen kuukausi. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *