Marraskuun loppuun saakka kestävä manga-ale

Kun käytät verkkokaupassamme ostosten yhteydessä koodia MANGA30, saat mangaostoksista 30 prosentin alennuksen!Tässä myös hyvä vinkki mangustien vanhemmille jaettavaksi. Joulu kun jo lähestyy uhkaavasti…

Marraskuun päätyttyä myynnistä poistuvat kokonaan seuraavat tuotteet: Black Lagoon, Navi Luna, Finlandia ja Vampire Knight. Niitä saattaa olla mukana jossakin isommassa conissa vielä joitakin kertoja, mutta aivan varmaa se ei ole. (Vinkki: One Piece color walk, Weed-taidekirja sekä Weed: Taisteluiden aika ovat halvempia sitten alennuskampanjan jälkeen. Tämä johtuu tietyistä hinnoitteluteknisistä seikoista ja pikku mokista, joista ei nyt tässä sen enempää.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Antti Valkama

  Sori viive, en huomannut tänne kertyneitä viestejä… Takahashin vanhat sarjat tuskin tulevat Suomeen, sillä Egmont ei onnistunut myymään tuoreinta uutuutta eli Rinneä riittävästi vaan jätti sen kesken. Eli näyttää siltä, että RT:n sarjoille on liian vähän ostajia. Valitettavasti ne siis jäänevät suomentamatta.

  FMA taas on näillä näkymin tulossa loppuun saakka!

  Vastaa
 2. Marras

  Tullaanko FMA näillä näkymin uudelleenjulkaisemaan kokonaan eli 27 osaa myöten?

  Vastaa
 3. Marras

  Onko mitään mahdollisuutta, että Sangatsu toisi Rumiko Takahashin mangasarjat takaisin Suomeen? Maison Ikkoku olisi ihana saada suomeksi!

  Vastaa
 4. Marras

  Ehdotan uudeksi huumorimangasarjaksi Yuru Yuria! Kaikki Gabriel Dropboutista tykkävät tulevat rakastumaam Yuru Yuriin!

  Vastaa
 5. Antti Valkama

  Sen pitäisi olla – selvitän paraikaa, missä on vika. Meillä on juuri tullut isoja muutoksia kirjatietokantaan, ja informaatio verkkokaupan ja muun systeemin välillä pätkii… Ongelman pitäisi kyllä korjaantua hyvissä ajoin marraskuun aikana. Jos jostain syystä niin ei käy, lupaan järjestää ainakin tuon pokkarin vastaavaan alennukseen myöhemmin. Mutta oletan, että homma toimii lähitulevaisuudessa. Kuittaan tähän vielä sitten, kun itse näen TAT 6:n Werner & Jarlissa.

  Vastaa
 6. pikku A

  Ikävää ettei Werner&Jarlissa ole Tarkastaja Akane Tsunemori 6:sta.

  Vastaa