Piirustuskisa 2019 sekä manga-ale 8.-12.5.

TIEDOTUS: Kaikki kirjat, manga mukaan lukien, vähintään 40 prosentin alennuksessa verkkokaupassamme www.wernerjarl.fi! Alennus on voimassa keskiviikosta perjantaihin myös kivijalkamyymälässä, osoitteessa Lönnrotinkatu 21, Hesa. Siellä tosin ei ole mangaa, paitsi My Hero Academian osat 1 ja 2. (Mutta kaupanpäällisiksi saa MHA-postikortin.)

————–

Sangatsu Mangan piirustuskilpailu palaa jälleen kuvioihin!

Tällä kertaa teemana on uutuussarjamme My Hero Academia. Tervetuloa mukaan! Tässä ovat säännöt:

 1. Piirustuskisan teemana on My Hero Academia. Töiden täytyy siis jotenkin liittyä siihen, jotta ne voivat osallistua kilpailuun. Muita rajoituksia ei ole.
 2. Tekniikka on vapaa. Työ saa olla käsin tai tietokoneella piirretty, mustavalkoinen tai värillinen, suuri tai pieni.
 3. Töitä saa lähettää sekä meilitse että kirjeitse. Jos skannaat työsi lähetettäväksi, muista tarkistaa, että jälki on hyvää! Skannissa laatu ei yleensä ole aivan sama kuin alkuperäisessä työssä, mutta kun hoidat homman huolellisesti niin kyllä se siitä.
 4. Muista liittää meiliin tai kirjeesen mukaan omat yhteistietosi! Muuten emme tavoita sinua, mikäli satut voittamaan.
 5. Saat osallistua kisaan vain yhdellä työllä.
 6. Töiden on oltava perillä meidän huostassamme viimeistään 15.7.2019. Sen jälkeen tulleita emme lupaa ottaa mukaan kisaan. Voittajat julkistetaan kotisivuillamme 15.8.2019.
 7. Raatimme valitsee palkintosijoille kolme piirustusta. Lisäksi jaetaan kunniamainintoja.
 8. Voittajat palkitaan erilaisilla My Hero Academia -oheistuotteilla sekä mangalla.
 9. Lähettämällä työn hyväksyt, että voimme julkaista sen kotisivuillamme sekä muissa sopivissa medioissa. (Tarkoituksenamme on julkaista ainakin osa töistä My Hero Academia -pokkareissa, mutta siihen tarvitsemme Japanista luvan, ja neuvottelut ovat vielä kesken.)
 10. Palautamme lähetetyn piirroksen vain siinä tapauksessa, että lähetät sen mukana valmiin palautuskuoren postimerkkeineen ja osoitteineen.
 11. Ethän kopioi jonkun toisen piirrosta! Emme valitse palkintosijoille tai kunniamainintoja saamaan sellaisia töitä, joista havaitsemme, että ne ovat kopioita. (LISÄTTY 7.5.2019)

 

Töitä voi lähettää näihin osoitteisiin:

postia@sangatsumanga.fi

tai

Sangatsu Manga

PL 410

00101 Helsinki

Saatamme vielä päivittää ja tarkentaa yllä olevia tietoja esimerkiksi palkintojen suhteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Tatjaana-83

  HEI VIELÄ!!! -nyt tuli tänään: 16.8.2019 (Pe) Postin kautta työni takaisin ja yllätyin + pienenä lisä yllätysetuna mukana tuli: My Hero Academia-postikortteja (isoja, 2 kpl:tta) ja pieniä kirjanmerkkejä Velhon Morsian (2kpl:tta), kiitos näistä lohduttaa vaikken pärjännyt kilpailussa, mutta seuraavaa odotellen ja pitää laittaa nämä taulun kehykseen talteen!!! (piirustukseni yläreuna oli hieman taittunut, muttei pahasti, eikä sitä huomaa äkkiä.) Hyvvee Elokuut vuan kaikill!!!!!!!!!!!!!!!!

  Vastaa
 2. Tatjaana-83

  ISO KIITOS TIEDOSTA ANTTI!!! -hyvä tietää, että on tulossa kun kerkiää Postin kautta ja Hyvää Elokuuta-2019 kaikille!!!!

  Vastaa
 3. Antti Valkama

  Kaikki työt, joissa oli palautuskuori, on juuri pantu postiin. Eli niiden pitäisi olla perillä ensi viikon aikana.

  Kiitos kaikille osallistujille! On kiva järjestää kisoja, kun piirroksia tulee paljon. Täytyy ottaa uusiksi taas.

  Vastaa
 4. Tatjaana-83

  HEI! -onko työni tulossa takaisin itselle palautuskuorella, riittävin postimerkkein? Vai onko se lähetetty jo matkaan? Laitoin mukaan kuoren/3kpl:tta postimerkkejä, kun otin osaa kilpailuun ja siinä on siis täydellinen oma osoitteeni??? Toivotaan, että saan sen ennen 30.8. Perjantai-päivää, sillä se pääsee näytteille erääseen taide-iltaan kotikaupungissani!! -No eipä muuta 🙂 🙂 🙂

  Vastaa
 5. Mellama

  Vastataanko sähköpostiin vai voinko olettaa että osallistuminen on onnistunut?

  Vastaa
 6. Shoto Todoroki

  Onko kilpailuun mahollista osalistua digitaalisella työllä?

  Vastaa
 7. Tatjaana-83

  HEI! -huomasin tänään: 16.6.2019 (Su) ensimmäistä kertaa My Hero Academia-pokkarit, osat: 1-2 oman kotikaupunkini kaupassa!!!! (hyllyssä) Tarjous/tutustumishintaan. I LOVE NIPPON !!! 🙂 🙂 🙂

  Vastaa
 8. Tatjaana-83

  Antti Valkaman ohjeiden/infon mukaan näyttäisi siltä, että olen älynnyt oikein tämän piirustuskisan ohjeet! Nyt sitten innolla odottamaan miten käy ja Hyvää Manga/Anime Kesää kaikille + sinulle Antti Valkama myös!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

  Vastaa
 9. Antti Valkama

  Aikaa on heinäkuuhun saakka, joten tuskin myöhästyy. Tuo sääntöjen kohta siis tarkoittaa sitä, että teoksen aiheen pitää olla My Hero Academia. Muita erityisiä rajoituksia ei ole. Sopii käyttää vesivärejä, lyijykynää, tussia, väriliituja, öljyvärejä… Ja alustakin on vapaa: suuri kangas, normaali A4-paperi, käsintehty paperi, tarralappu, kiviharkko – mikä tahansa käy. No, mieluummin ei esim. radioaktiivista tai muuten vaarallista kamaa kuten uraani- ja asbestilevyt.

  Vastaa
 10. Tatjaana-83

  Ny mie laitoin eilen: 3.6.2019 (Ma) työni matkaan, toivotaan, että tulee ajoissa perille!!!! Se vielä, että olenko oikein älynnyt tämän?? LAINAUS: ”Töiden täytyy siis jotenkin liittyä siihen, jotta ne voivat osallistua kilpailuun. Muita rajoituksia ei ole.” Mukana siis!!!! Työni on tussityö ja A4-koossa ja erikoislaatuiselle paperilla.

  Vastaa
 11. Tatjaana-83

  JES!!!!! se on taas täällä, mahtavaa, huikeaa ja ihan parasta!!!!!!!!!!!

  Vastaa