Sangatsu Mangan ja piirustuskilpailu SEKÄ Punaisen jättiläisen Hopeanuoli-kisa alkavat!

Tänä vuonna Sangatsun piirustuskisan teemana ovat eläimet. Lisäksi käytössäsi ovat kaikki Sangatsun sekä Punaisen jättiläisen hahmot! Naruto ratsastamassa kamelilla, Al ja Ed kanafarmilla, Yotsuba kohtaa jättimangustin – vain mielikuvitus on rajana! Ja tietenkin voit käyttää myös sarjojemme eläinhahmoja. Palkintoina on erilaisia oheistuotteita T-paidasta tarroihin ja pelikorteista pikkufiguureihin sekä tietenkin kasoittain mangaa.

Säännöt: 1. Kilpailutöiden tulee liittyä johonkin Sangatsu Mangan tai Punaisen jättiläisen julkaisemaan sarjaan. Lisäksi eläinteeman on oltava näkyvissä. Sarjat näet esim. kotisivultamme www.sangatsumanga.fi sekä Tammen nettikaupasta www.tammi.fi. 2. Piirrosten tulee olla mustavalkoisia. Tekniikan voit valita itse, mutta muistathan että kelpo välineillä saat parhaan tuloksen! Älä siis käytä ruutupaperia. Ja nuorimmat, pyytäkää aikuisen apua jos skannaatte työnne. Alkuperäinen tosin näyttää yleensä parhaalta. 3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 13-vuotiaat sekä 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Otamme toki aina tekijän iän huomioon arvioinnissa. 4. Piirrokset tulee toimittaa viimeistään maanantaina 1.3. osoitteeseen Sangatsu Manga, PL 410, 00101 Helsinki tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi. Muista kirjoittaa kirjekuoreen tai meilin otsikkoon ”Piirustuskilpailu”. Lisäksi tarvitsemme yhteystietosi, jotta voimme tarpeen tullen ilmoittaa voitosta! Jos tahdot työsi takaisin, laita mukaan myös kirjekuori jossa on valmiina osoitteesi ja riittävä määrä postimerkkejä. Muussa tapauksessa emme palauta töitä. 5. Valitsemme yhden voittajan kummastakin sarjasta. Lisäksi jaamme haluamamme määrän kunniamainintoja. 6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuvat Sangatsu-päivän yhteydessä 12.3.2011 Helsingissä. Sangatsu-päivästä tiedotamme lisää kotisivuillamme.                                                                                                                            7. Sangatsu Mangalla on oikeus käyttää kilpailutöitä eri viestimissä kuten kotisivuillaan tms.

——————————————————–

HOPEANUOLI-PIIRUSTUSKISA

Haluatko Hopeanuoli-aiheisia töitäsi esille ja kaiken kansan nähtäväksi? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä suomalaista Hopsu-historiaa!

Punainen jättiläinen järjestää Hopeanuolen lukijoille mahtavan kisan, jossa palkintona on SAADA OMA PIIRROS HOPEANUOLI-POKKARIIN!

PALKINNOT: Kolme raadin valitsemaa työtä pääsee Hopeanuoli-pokkariin osa 17 ja kolme osaan 18. Urumin valitsemat voittajatyöt palkitaan Ginga-aiheisilla oheistuotepalkinnoilla.

Sarjoja on kaksi:

Sarja 1 Alle 12-vuotiaat

Sarja 2 Yli 12-vuotiaat

Kisaa tuomaroivat Antti Valkama (Sangatsu Manga) ja Antti Grönlund (Punainen jättiläinen) sekä Helena Lipponen (Urumi).

Lisäksi kaikki kilpailuun osallistuneet työt laitetaan esille Kaksoissola.net -sivulle.

OHJEET:

1. Kuvan tulee olla mustavalkoinen ja kooltaan A4. Tyyli, toteutus ja tekniikka on täysin vapaa. Kirjoita kuvan taakse oma nimesi, osoitteesi ja ikäsi. Älä toimita kuvaa sähköisessä muodossa!

2. Jos toimitettu kuva on värikuva, se muunnetaan mustavalkokuvaksi (tällöin kuvan laatu voi kärsiä).

3. Huomaa, että osallistumiseen käytettyjä töitä ei palauteta ja osallistuneita töitä voidaan esittää palkintojentarjoajien medioissa/verkkosivuilla jne. Jos tahdot, että kuvasi palautetaan, liitä sen mukaan kirjekuori, johon on valmiiksi liimattu postimerkit palautusta varten. Kirjoita palautuskuoreen myös osoite valmiiksi, jotta työsi palautuu varmasti oikeaan osoitteeseen.

4. MAX 3 työtä/osallistuja.

Piirustukset voi lähettää tähän osoitteeseen 30.6.2011 mennessä:

GNG-piirustuskilpailu / Sarja 1 TAI Sarja 2
Urumi
Tulliportinkatu 27
70100 Kuopio

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *