Sangatsu-päivä 17.3. klo 12 sekä TIEDOTE FOORUMIN HÄIRIÖISTÄ

Sangatsu-päivää vietetään siis lauantaina 17.3. Kustannusosakeyhtiö Tammen auditoriossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37. Aloitamme kello 12! Ohjelmassa on ainakin seuraavaa: chibityöpaja, jossa opetellaan chibien eli karrikoitujen pikkuhahmojen piirtämistä; arvonta, pääpalkintona Portgas D. Ace -pöytäkello ynnä lisäksi kaikenlaista mangasälää toimiston hyllyiltä (ja lohdutuspalkintoja yhtä paljon kuin osallistujiakin); vaatimatonta tarjoilua; mangan pilkkahintamyyntiä; vähintään yksi julkaisu-uutinen.

Koska tilaa on rajoitetusti, ilmoittauduthan ennakkoon tähän osoitteeseen: postiaÄTsangatsumanga.fi! Samalla meilillä voi ilmoittaa useamman henkilön. Tässä ketjussa voi esittää kysymyksiä, toiveita, ehdotuksia ja vaatimuksia!

Ja asiasta toiseen: muistattehan, että Tammen nettikauppa toimii nykyisin osoitteessa www.adlibris.com. Omilla sivuillamme on enää sarjojen esittelyjä.

———————-

FOORUMIHÄIRIÖT: Tällä hetkellä ainakin osalla Interner Explorerin käyttäjistä on vaikeuksia pysyä kirjautumisen jälkeen foorumilla. Ongelmaa selvitetään paraikaa! Firefoxin käyttäjä: klikkaa foorumisivun alalaidan ”Poista evästeet” -linkkiä ja kirjaudu uudelleen. Sillä tavalla pitäisi toimia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *