Sangatsu-päivän 25.3. ilmoittautuminen alkaa

Voit nyt ilmoittautua lauantaina 25.3. järjestettävään  Sangatsu-päivään! Ovet avautuvat kello 11:30 ja ohjelma alkaa kello 12. Lähetä viesti osoitteeseen postia(ÄT)sangatsumanga.fi otsikolla Sangatsu-päivä 2017. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös kavereita tai perheenjäseniä. Tilaa on rajatusti emmekä halua, että kukaan jää suotta ulkopuolelle, joten ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli huomaat, ettet pääsekään paikalle, peruuta tulosi mahdollisimman pian samaan osoitteeseen! Osallistuminen Sangatsu-päivään on maksutonta.

Tapahtumapaikkana ovat Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen emoyhtiön eli Kustannusosakeyhtiö Tammen tilat Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37.

Ohjelmassa on ainakin seuraavaa: Piirustus- ja runokisan palkintojen jako, sarjakuvaklinikka (ks. alla), pientä purtavaa sekä erityisohjelmanumerona peliesittelyitä. Tule ja testaa kevään 2017 kovimmat Nintendo-uutuudet! Lisäksi kävijöillä on tilaisuus kysellä Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen julkaisuista sekä ehdotella suosikkejaan suomennettavaksi. Jokaiselle vieraalle luvassa runsas mangalahjus!

Otamme piirustus- ja runokisan voittajiin yhteyttä viimeistään 3.3. Heille pidetään toistaiseksi jonkin verran paikkoja varattuna, joten kaikki pääsevät halutessaan mukaan palkintojenjakoon.

 

Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle!

Jos olet innokas harrastaja tai haaveilet mangakan ammmatista, nyt voit saada henkilökohtaista neuvontaa! Sarjakuvantekijä ja -opettaja Reima Mäkinen päivystää Sangatsu-päivässä. Voit saada palautetta sekä kysellä kaikkea mahdollista välineistä, sarjakuvien ideoinnista, käsikirjoittamisesta, piirtämisestä ja julkaisemisesta. Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle etukäteen, sillä haluamme varmistaa, että aika riittää. Tee se vaikka samalla meilillä jolla ilmoittaudut Sangatsu-päivään!

 

Tampere kuplii & Popcult & Hypecon

Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen ovat tavalliseen tapaan mukana Tampere kuplii -sarjakuvatapahtumassa 18.-19.3.2017. Kevään seuraava tapahtuma, jossa myyskentelemme mangaa, on Popcult Helsinki 6.-7.5.2017. Ja heti seuraavana lauantaina eli 13.5. on Hyvinkäällä Hypecon! Nähdään jossakin noista taikka jokaisessa!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *