Sangatsu-päivän ilmoittautuminen ja piirustuskisa 2013 – UUTTA OHJELMAA!

Ilmoittautuminen Sangatsu-päivään alkaa! Lähetä sähköpostia osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi ja kerro nimesi niin olet vieraslistallamme. Samalla meilillä voi ilmoittaa useammankin henkilön. Osallistuminen on maksutonta, samoin tarjoilut.

Vuosittaista Sangatsu-päivää vietetään tällä kertaa lauantaina 16.3.2013 Kustannusosakeyhtiö Tammen toimistolla. Osoite on Korkeavuorenkatu 37, Helsinki. Aloitamme klo 12 ja päivä päättyy noin klo 15. Ohjelmassa on piirustuskisan palkintojenjako, vapaata seurustelua Pocky- ja mehutarjoilun kera sekä myös piirrostyöpaja, jonka aiheena on näillä näkymin fantasiaotusten sun muiden mörkkien piirtäminen. Lisäksi luvassa on Sangatsun juttutuokio, jossa toimittajasetä paasaa tulevista uutuussarjoista ja vastailee kysymyksiin.

Juuri saadun tiedon mukaan paikalle singahtavat myös Sangatsun vanhat tutut lelufirma Amosta. He esittelevät ja peluuttavat kävijöillä uusia pelejä Nintendon Wii U:lla tai 3DS XL -käsikonsoleilla.

Mangan juhlavuoden kunniaksi lahjoitamme jokaiselle osallistujalle Sangatsu Manga -seinäkalenterin vuodelle 2013. Lisäksi myymme Studio Manga -piirrosoppaita, Mangakeittokirjoja ja kenties muitakin toimiston hyllyillä lojuvia kirjoja älyvapaaseen kolmen (3) euron kappalehintaan. Tällaista tarjousta ei muualta löydy!!

 

Piirustuskisa 2013

Vuonna 2013 tulee kuluneeksi 10 vuotta Dragon Ballin ja yleensäkin mangan sarjajulkaisun alkamisesta Suomessa. Juhlistamme tätä mm. tavallista hulppeammin palkinnoin. Kilpailun teemaksi on myös valittu ystävyys, joka on sekä Dragon Ballissa että monessa muussa julkaisussamme tärkeässä osassa.

 

Palkinnot:

Kummankin sarjan voittaja saa noin 150 euron arvoisen valikoiman oheistuotteita eri sarjoistamme sekä tietenkin sekalaisen setin mangaa. Sijoille 2 ja 3 päässeitä odottaa noin 75 euron oheistuotesetti sekä mangavalikoima. Kunniamaininnan saaneet palkitaan vaihtelevasti oheistuotteilla, mangalla tai jollain muulla lystillä toimituksen päähänpistojen mukaan.

 

Säännöt:

1. Kilpailutöiden tulee liittyä johonkin Sangatsu Mangan tai Punaisen jättiläisen julkaisemaan sarjaan.

2. Piirrokset voivat olla joko värillisiä tai mustavalkoisia. Tekniikan voit valita itse, mutta muistathan että kelpo välineillä saat parhaan tuloksen! Älä siis käytä ruutupaperia. Ja nuorimmat, pyytäkää aikuisen apua jos skannaatte työnne. Alkuperäinen tosin näyttää yleensä parhaalta.

3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 13-vuotiaat sekä 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Muista kertoa ikäsi!

4. Piirrokset tulee toimittaa viimeistään perjantaiksi 1.3.2013 osoitteeseen Sangatsu Manga, PL 410, 00101 Helsinki tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi. Kirjoita kirjekuoreen tai meilin otsikkoon ”Piirustuskilpailu 2013”. Mukana tulee olla myös koko nimesi sekä yhteystietosi! Mikäli tahdot työsi takaisin, laita mukaan myös kirjekuori jossa on valmiina osoitteesi ja riittävä määrä postimerkkejä. Muussa tapauksessa emme palauta töitä.

5. Valitsemme yhden voittajan kummastakin sarjasta. Lisäksi jaamme haluamamme määrän kunniamainintoja.

6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuvat Sangatsu-päivässä 16.3.2013 Helsingissä. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin kotisivuillamme, http://www.sangatsumanga.fi.

7. Sangatsu Mangalla on oikeus käyttää kilpailutöitä eri viestimissä kuten kotisivuillaan tai mangapokkareiden lisämateriaalina.

Jos jokin asia jäi epäselväksi, voit kysyä asiasta tässä ketjussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *