Sangatsu-päivän ilmoittautuminen & Mangamaanantai 7.3.

Akateemisen kirjakaupan myymälä Helsingin keskustassa on jälleen Mangamaanantain näyttämönä. Maanantaina 7.3. kaikista mangahinnoista 20 prosenttia pois! Lisäksi jaossa on kaikenlaista Sangatsun ja Punaisen jättiläisen oheiskamaa (julisteita ym.). Paikalla on myös piirtäjä, joka esittelee piirrosvälineitä. Ja saattaa kaupassa törmätä muutamaan cossaajaankin… Lisäksi kaikki cosplay-asussa klo 15:n ja klo 17:n välillä paikalle tulleet saavat Chi’s Sweet Home -rintanapin sekä lukujärjestyksen!

———————————————–

Sangatsu-päivää vietetään lauantaina 12.3.2011 klo 12-16 toimistollamme osoitteessa Korkeavuorenkatu 37. Ohjelmassa on ainakin seuraavaa:

1. Piirustuskilpailun palkintojenjako. Voittajat on valittu ja heille tiedotetaan asiasta viikonlopun kuluessa!

2. Mangamyyntiä: tuhansia pokkareita lähes kaikista Sangatsun ja Puniksen sarjoista, vain 3 e/kpl!

3. Sokerina pohjalla Nintendo 3DS-pelikonsolin esittely! Tule kokeilemaan!

4. Punaisen jättiläisen Antti Grönlund paljastaa seuraavan julkaisunsa!

5. Muutakin ohjelmaa saattaa vielä ilmaantua. Tarkkaile tätä sivua ensi viikollakin!

6. Piirustustyöpaja

Lisää S-päivästä: Osallistujille jaetaan Chi’s Sweet Home -rintamerkit sekä -lukujärjestykset. Lisäksi tarjolla on vaatimatonta mutta energiapitoista välipalaa.

Ilmoittautuminen: lähetä viesti osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi ja kerro tulostasi. Voit ilmoittaa samalla kertaa useammankin henkilön. Saat myöhemmin vastauksen varmistukseksi. Paikkoja on rajatusti, joten pidä kiirettä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *