Sangatsun & Puniksen lahjuspäivät 24.-31.8.2017 sekä alennusmyynti

Toimistomme muuttaa! Vuosikymmenen aikana nurkkiin on ehtinyt kertyä kaikenlaista roinaa aarretta. Kantaminen uuteen toimipaikkaan monen korttelin päähän olisi liian työlästä, joten lahjoitamme rakkaille lukijoillemme ison erän näitä kalleuksia. Kyllä, lahjoitamme. Maksutta. Ilmaiseksi. Jokainen paikalle vaivautunut saa mukaansa erän mangaa sekä jonkin oheiskaman tai muun vimpaimen. Jos haluat osalliseksi näistä aarteista, lue alempana oleva ohje tarkkaan ja toimi sen mukaan! Jakoaikoja on kaksi erilaista.

Tässä kuvassa ei ole läheskään kaikkea, mutta se antaa osviittaa jaettavan tavaran laadusta. Eli sarjojen oheistuotteita, dvd-levyjä, muutama DS-peli, hämärää kamaa (kuten jättisivellin)…

 

 

Erikoisjako torstaina 24.8. klo 11-17:30

Haluatko päästä valitsemaan lahjuksesi? Totta kai haluat! Mutta se onnistuu vain, jos käyt toimistollamme torstaina 24.8. kello yhdentoista ja puoli kuuden välillä. Lähetä meili osoitteeseen postia@sangatsumanga.fi ja sovi käynti! Tarkalleen sovittuna aikana toimituksen Antti-setä on sinua vastassa kirjamyymälässämme, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, Helsinki,  ja opastaa sinut aarrekammioon. Saat valita sieltä yhden minkä tahansa esineen, ja kaupan(?) päälle saat myös kassillisen yllärimangaa. (Mangakassit on pakattu etukäteen, ja ne sisältävät sekä vanhoja että uusia pokkareita. Sisältöä ei voi valita, se olisi meille liian työlästä.) Muista sopia ajasta ja tulla tarkalleen sovittuun aikaan, sillä mangasetä ei odottele ketään! Myös samana päivänä voi sopia käynnistä, mutta jos teet sen kovin vähällä varoitusajalla niin varaudu itse odottamaan.

 

Perusjako perjantaina 25.8. sekä ma-to 28.-31.8. klo 8:30-17:00 

Kun käyt kirjamyymälässämme, Korkeavuorenkatu 37, otsikossa mainittuna aikana ja sanot taikasanat ”vaadin lahjuksen” niin myyjä antaa sinulle maksutta yhden yllärikassin. Kassi sisältää vähintään yhden jakotavaran sekä lisäksi erän sekalaista mangaa. (Kassin sisältöä ei voi vaihtaa.) Huomaathan, että kirjamyymälä on auki vain arkisin, ei viikonloppuna!

Mikäli jakotavara loppuu kesken, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian tällä sivulla. Näin tuskin käy, mutta vilkaise silti tätä sivua ennen kuin lähdet Oulusta liikkeelle..

 

Kirjakaupan alennusmyynti

Lahjonnan lisäksi kirjamyymälässämme on mainittuina arkipäivinä klo 8:30-17:00 menossa hurja poistoalennysmyynti. Syksyn uutuuskirjoja lukuun ottamatta kaikki Tammen ja WSOY:n teokset myydään 60 prosentin alennuksella. Valikoimassa on tällä hetkellä niin Potteria ja Tolkienia kuin keittokirjoja ynnä Keltaisen kirjaston klassikoita – ja kaikenlaista siltä väliltä! Tuotteita ei tule lisää, joten nopeimmat vievät parhaat päältä. Äkkiä ostamaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Antti Valkama

  Meidän julkaisemaamme Titaanien sotaa, siis vanhoja osia, saa kirjakaupoista kysymällä (he tilaavat hyllyyn) tai nettikirjakaupoista kuten http://www.adlibris.com ja tietenkin coneista ja vastaavista. Seuraavan kerran Helsingin kirjamessuilla lokakuun 26.-29. päivinä. Valitettavasti harva kirjakauppa pitää mangaa hyllyssään valmiina. Hesassa Akateeminen kirjakauppa on iloinen poikkeus.

  Vastaa
 2. smiigu

  tietääkös kukaan mistä saisin Aot sarjaa kun en oikein mistään löydä?

  Vastaa
 3. Antti Valkama

  Voi hyvinkin olla. AG jätti mm. sen perinnöksi eikä huolinut mitään mukaansa, joten uhkasin hankkiutua eroon… Tosin jos se on palkinto, niin ehkä pidän tallessa muiden joukossa. Kun nyt tuli tietoon. Mistä hän sen sai?

  Vastaa