Aprillipila: Sinustako ääni mangahahmolle

Kyllä vain, tämä oli aprillipilaa. Eipä sarjakuva pelkkänä äänenä toimisi… Tosin voisi olla hauska kokeilla videota, jossa näytettäisiin mangan sivuja ja ihmiset taustalla lukisivat repliikit ym. ääneen. Tekijänoikeussyistä emme silti voi testata, joten jätämme sen yksityishenkilöiden kokeiltavaksi.

Digitalisaatio on jo pitkään ollut trendinä myös kirjallisuusalalla. Niinpä Sangatsu Manga on päättänyt tarttua uuteen haasteeseen ja julkaista vähitellen kaikki sarjansa digitaalisesti – äänikirjoina! Jotta tulos ei olisi tylsä, emme jätä äänipuolta vain toimituksen varaan vaan värväämme paljon avustajia. Ilmoittautuminen alkaa välittömästi. Tarvitsemme paljon väkeä, jotta kaikki eri sarjojen hahmot sekä myös efektit ja ns. kertojat (yleensä laatikoissa olevat selostustekstit) saisivat oman, persoonallisen äänensä.

Kerro siis meille uutisen alla tai sosiaalisessa mediassa seuraavaa:

1) Minkä sarjojen mitä hahmoja tahtoisit esittää?

2) Miksi juuri sinulla olisi siihen edellytykset?

Voit halutessasi hakea useampaan kuin yhteen rooliin. Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjoissa kyllä riittää hahmoja… Otamme sitten yhteyttä ilmoittautuneisiin, jotta voimme tarkemmin sopia ääninäytteen antamisesta, työehdoista ynnä muusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksi kommentti