Syksyn tapahtumat, Yoshihiro Takahashin vierailu sekä säästövinkki

Sangatsu Manga osallistuu syksyn aikana moneen eri tapahtumaan. Löydät meidät ainakin seuraavista:

Tracon 8.-10.9.2023

Helsingin sarjakuvafestivaalit 16.-17.9.2023

Shumicon 21.-22.10.2023

Helsingin kirjamessut 26.-29.10.2023

Kibecon 11.-12.11.2023

Kirjamessuilla olemme osastolla 6n2 (H-Town). Tunnistat kaikkialla osastomme tietenkin mangasta, mutta nykyään myös Anime Shopin tunnuksesta.

Lisäksi saimme vähän aikaa sitten kuulla, että Yoshihiro Takahashi saapuu jälleen Suomeen! Tällä kertaa hänen matkansa järjestää Yokoten Mangamuseo. Vierailu tapahtuu 15.-18.9. Takahashin voi nähdä Kampissa, jossa hän antaa nimikirjoituksia noina päivinä. Jos tahdot nimmarin, sinun on ilmoittauduttava etukäteen tällä sivulla. Se edellyttää myös erityisen, tätä tapahtumaa varten painettavan nimikirjoituslevyn hankkimista paikan päällä. Levyjä ja nimmareita on saatavilla rajoitettu määrä. Joka päivälle on varattu eri nimmarilevy, ja siksi yksi henkilö saa halutessaan ilmoittautua vaikka joka päiväksi, jos tahtoo kerätä kaikki. Levyjen koko on 272 x 242 mm, paitsi sunnuntain levyn, joka on suurempi eli 250 x 360 mm.

Huom! Mangamuseosta kerrottiin, että Takahashin kanssa asa nimmarin hakemisen ohella ottaa myös pikaisen yhteiskuvan. Mutta tähän vaikuttaa tietenkin se, onko juuri sillä hetkellä nimmarijonossa erityistä ruuhkaa vai ei. Jos haluat varmemmin kuvan, varaudu odottamaan hetki.

UUTTA TIETOA: Mangamuseon erityisluvalla sama ihminen saa nyt ilmoittautua kahdesti samaksi päiväksi, mutta vain, mikäli tilaa on. Eli voit ostaa nimmarilevyn ja hakea nimikirjoituksen myös kaverin puolesta! (Tätä kirjoitettaessa asiasta ei vielä ole lisätty tietoa ilmoittautumissivulle, mutta toisen ilmoittautumisen voi silti jo tehdä. Jos jokin aikaslotti on ehtinyt täyttyä, saat siitä kyllä tiedon sähköpostitse.) Samana päivänä saa silti vain yhtä ja samaa nimmarilevyä.

Nimikirjoituslevyjä sekä muita Ginga-erikoistuotteita myydään MUJIssa samassa Kampin kauppakeskuksessa alla mainittuihin aikoihin. Nimmarilevyn ostaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, mutta muita tuotteita voi hankkia kuka tahansa! MUJIssa järjestetään samoina päivinä myös Takahashin töiden näyttely.

pe  15.9.  (klo 11:00 – 19:00)
la   16.9.  (klo 11:00 – 18:00)
su  17.9. (klo 13:00 – 17:00)
ma 18.9.  (klo 11:00 – 19:00)

Ja sitten se säästövinkki: Kun tilaat Anime Shopista mangaa ennakkoon, tilaukseen ei lisätä postikuluja! Eli niitä kirjoja, jotka eivät vielä ole ilmestyneet, voi käytännössä tilata halvemmalla. Ennakkoon tilattavat mangat ilmestyvät tälle sivulle, kunhan julkaisupäivä on varmistunut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 kommenttia

 1. Antti Valkama

  Takahashin jatkosuunnitelmista meillä ei ole tietoa. Hän kyllä näytti viihtyvän Suomessa, koska koki, että hänen töitään ymmärretään täällä. Toivotaan, että joskus vielä…

  Vastaa
 2. D.saurus

  Onko mitään tietoa siitä, tuleeko Takahashi vielä joskus Suomeen, vai oliko tämä viimeisin käynti hänen viimeinen käynti täällä?

  Vastaa
 3. Antti Valkama

  Kaikki mahdolliset muutokset levyjen myynnissä ovat olleet mangamuseon päätöksiä. Esim. se, että edellisten päivien jämiä päätettiin myydä seuraavina päivinä. Museon väki katsoi, että se olisi hyvää asiakaspalvelua, eikä jää sitten ylimääräisiä. Levyjähän jäi, koska osa niitä varanneista jätti tulematta paikalle. (Harvat näistä vaivautuivat peruuttamaan varaustaan.)

  Mitä tulee nimmarien jakamisen tapaan, Takahashi on melko suurpiirteinen. Lähtökohta oli se, että nimmarit vain levyihin, piste. Mutta eipä häntä voinut väkisin estää kirjoittamasta esim. Ginga-korttiin, jos sellaista tarjottiin ja hän sattui ehtimään… Sitä yritettiin kyllä varoa, että mukaan ei livahtaisi niitä, jotka eivät ole hankkineet levyä ollenkaan. Mutta voi olla, että siinä ei täysin onnistuttu. Joka tapauksessa myös nimmarijonon valvonta oli mangamuseon alaa. Sangatsu autteli vain ilmoittautumisten hoitamisessa alusta loppuun.

  Vastaa
 4. Anonyymi

  Kova pöhinä kommenteissa, mutta omalta osalta halusin tulla kiittämään! Hommat pyöri oikein jepa sunnuntaina, ja oli mukava että maksuhommissa jelpittiin. Harmi että muovitaskut ehtivät loppumaan, mutta vähän uumoilin että näin voinee käydä 😀

  Mitä tuossa aiempiin kommentteihin; varmaan myivät pois ylimääräisiä levyjä, turhahan niiden takaisin roudaamisesta kuluja on hankkia. En tiedä tarkemmin, mutta lienee ihan yleistä Japanissa että nimmarit hankitaan johonkin tiettyyn määriteltyyn tuotteeseen. Voi olla että tässäkin tilaisuudessa oltaisiin haluttu pysytellä siinä, mutta ei kehdata kieltäytyä.

  Vastaa
 5. Dubbe

  Miksi sanottiin, että kullekin päivälle on oma levynsä ja niitä saa vain sinä tiettynä päivänä, mutta onkin käynyt niin, että aiempien päivien levyjä on sittenkin myyty edellisinä päivinä? Lisäksi sanottiin että nimmareita saa vain nimikirjoituslevyille, mutta ilmeisesti näitä lopulta saatu paljon muihinkin, esim. mangoihin.

  Vastaa
 6. Antti Valkama

  Ei tarvitse jonottaa.

  Nimmarilevyt ja tapahtuma muutenkin ovat mangamuseon suunnittelemia. Sangatsu Manga (ja H-Town) ei siis vastaa muusta kuin Ilmoittautumissysteemistä. Joten emme tiedä.

  Vastaa
 7. Yuki

  Sunnuntain nimikirjoituslaatta oli aika ohut, muiden päivien ilmeisesti paksumpia? Miksi näin?

  Vastaa
 8. M

  Pitääkö näyttelyyn jonottaa jos ei ole nimmaria hakemassa? Kampissa Mujiin pitkä jono niin jäin miettimään menenkö jonottamaan?

  Vastaa
 9. Antti Valkama

  Jos et onnistunut varaamaan, paikat olivat varmaan täynnä.

  Mitä tulee mahdollisuuteen saada laatta ilman varausta, kaikki tiedot löytyvät alemmista viesteistä.

  Vastaa
 10. Antti Valkama

  Voi saada tuurilla – kuten alla yritin monesti sanoa.

  Mitä tulee aikoihin ja siihen, voiko saada levyjä ilman varausta, en enää tänään lupaa vastailla. Tiedot ovat tuossa alla löydettävissä.

  Vastaa
 11. Taija

  Jos tulen pian paikalle ja ostan laatan voinko mennä nimikirjoitus jonoo.. sivu ei antanut koskaan minun varata tälle päivälle ”paikkaa” näytti vaan tyhjää valkoista ja sivu jumitti.. haluaisin haluaisin kovasti tämän päivän laatan nimikirjoituksella 🙁

  Vastaa
 12. Antti Valkama

  Tänään siis klo 13 (virallisesti), maanantaina klo 11 (virallisesti).

  Vastaa
 13. Antti Valkama

  Varausaika on päättynyt, eli varata ei enää voi. Ajoista kerronin alemmissa viesteissä. Tuurilla laatan voi saada paikan päällä kysymällä, mutta mitään emme voi luvata.

  Vastaa
 14. Otto Pynnönen

  Hei, mistä laatat voi varata? Sivustolta tai paikan päältö? Ite pyrin tulemaan myös sinne huomenna myös jos ei enää ole mahdollista. Onko myynti kl 11 tänään vai huomenna?

  Vastaa
 15. Antti Valkama

  Ei tarvita henkkareita. Oma nimi täytyy silti muistaa. Kun se löytyy listalta, kaikki hyvin.

  Vastaa
 16. Antti Valkama

  Myös huomenna on mahdollista saada laatta ilman varausta, Alla antamani ohjeet pätevät, myynti alkaa klo 11 (tai vähän aiemmin). Mutta toistan vielä, että en pysty lupaamaan kenellekään laattaa ilman varausta. Kyse on tuurista.

  Joka tapauksessa Kamppiin tulemalla voi nähdä Takahashin ihka elävänä. Häntä sopii kuvata vapaasti. Eikä näyttelykään yhtään huono ole! Siellä myös pyörii kuvaruudussa Takahashin haastattelu. Viimein on tilaisuus saada selville, mikä on T:n lempiurheilulaji (golfin lisäksi) tai mikä on hänen lempikarkkinsa!

  Vastaa
 17. Sanna

  Pitääkö henkilöllisyys todistus olla mukana? Lapseni on tulossa sinne huomenna!

  Vastaa
 18. Ap

  Saako huomisen päivän laatan jos tulee aikasin jos ei ole varausta tai sit onko niitä perjantai päivän laattoja jäljellä

  Vastaa
 19. Antti Valkama

  Myyntipiste aukeaa virallisesti klo 13, käytännössä ehkä vähän aikaisemmin. (Riippuu mangamuseon väestä, Sangatsu ei päätä siitä.)

  Vastaa
 20. Annabelle

  Monelta niitä laattoja voi mrnnä kysrlemään MUJIin?

  Vastaa
 21. Tia Lahtinen

  Kyllä! Sähköposti vaan nykypäivänä virallisesti on Outlook.com. Mutta minulla yhä säilyneenä tuo Hotmail

  Vastaa
 22. Antti Valkama

  Myös nimimerkiltä Leaf tarvitsen jotain tietoa. Meilasin vähän aikaa sitten, mutta sanon myös tässä, siltä varalta että meili ei tavoita. En voi tarkistaa listoja tietämättä mitään…

  Vastaa
 23. Antti Valkama

  Tia Lahtinen, meiliosoitteesi palautti viestini bumerangina. Siksi kysyn tässä. Ilmoittauduitko tänne kirjaamastasi osoitteesta ja tuolla nimellä?

  Vastaa
 24. Tia Lahtinen

  Minullekkaan ei ole tullut sähköpostiin ollenkaan viestiä, vaikka olen ilmoittautunut tälle päivälle

  Vastaa
 25. Antti Valkama

  Maksuttomat tarrat loppuivat jo.

  T. Kauhanen, nimesi on kyllä listalla!

  Vastaa
 26. Tytti kauhanen

  ilmoittauduin jo hyvissä ajoin tälle päivälle mutta en ole saanut sähköpostia ollenkaan :O

  Vastaa
 27. Ritu

  Jos tarroja on vielä saatavilla, niin ovatko ne siis ilmaisia ja paljonko niitä saa ottaa?

  Vastaa
 28. Antti Valkama

  Kortti käy. Oikeastaan käteinen on hankalaa, joten korteista tykätään eniten. (Hätätilassa saamme käteisenkin onnistumaan). Tuotteet eli badget ja kortit myydään samassa paikassa kuin nimmarilevytkin, ja paikan löytää kyllä helposti!

  Vaikka vahvistusta ei olisi tullut, hoidamme asian kyllä.

  Kassalla voi asioida japaniksi, englanniksi, suomeksi (paitsi jos olen wc-tauolla) sekä Kuun kääntöpuolella eläneen, jo muinoin kadonneen ng’haare-kansan mystisellä kielellä. Jos sitä sattuu osaamaan.

  Vastaa
 29. Leaf

  Nimmarikorttia siis ei tuon sivun mukaan voi maksaa MUJIn kassalla? Käykö kortti silti?
  Mujissa olevat Ginga-tuotteet kai voi ainakin maksaa kortilla?

  (Vahvistusviestiä ei koskaan tullut, mutta kai se meni silti läpi, kun silloin vielä ja sen jälkeen oli sivun mukaan tilaa. Ehkä järjestelmän mielestä ilta jona tein varauksen/sitä seuraava päivä oli kolmas päivä ennen 17?)

  Vastaa
 30. Antti Valkama

  Jos varasit mutta vahvistusta ei ole tullut, mainitse asiasta kassalla. Hoituu kyllä.

  Vastaa
 31. Antti Valkama

  Simppelisti: Jos ei varannut nimmarilaattaa, mutta haluaa sen silti, voi tulla kysymään. Emme lupaa mitään, mutta jos jämiä on, kysyjille myydään. Kannattaa tulla päivän alusta.

  Miksi jämiä voi olla? Siksi, että joku on peruuttanut. Tai siksi, että ilmoittautumisen sulkeutuessa kaikkia ei vielä ole varattu. (Ilmoittautumista ei voi pitää jatkuvasti auki, sillä emme ehdi seurata ja päivittää sitä viime hetkeen asti.)

  Laattoja luultavasti on jonkin verran ylimääräisiä, mutta muuta emme voi luvata. Kannattaa tulla ajoissa… Myynti aukeaa su klo 13 ja ma klo 12. HUOM! Myyntiä hoitaa mangamuseon väki, ja he voivat avata jo esim. varttia vaille, jos kaikki on valmista. Sangatsu ei voi vaikuttaa siihen.

  Kortteja ja badgeja oli vielä tänään lähtiessäni. Ikävä kyllä en tiedä, riittääkö niitä maanantaiksi. En ole varma varastojen koosta. Muovitaskut ehtivät tänään loppua.

  Vastaa
 32. Aurinko

  Onko oheis tuotteita enää jäljellä Huomiselle ja maanantaille? Pinssejä, kortteja yms mitä siellä pitäisi olla.

  Vastaa
 33. Kujalla

  Mites kun sunnuntaille ei ole tullut sähköpostiin mitään ilmoitusta varauksesta?

  Vastaa
 34. A

  2.
  Eli voiko huomenna sellainen saada laatan joka ei varausta ole tehnyt, tulemalla aikaisin hakemaan? Otatteko te syrjään muutamia laattoja niille jotka eivät varausta ole tehneet?

  Vastaa
 35. A

  Mites nyt tän kanssa tehdään. Laitoitte ig kuvan että laattoja myydään myös ilmoittautumattomille niin kauan kuin levyjä on. Ja jengi sitte sanelee että ei niitä ole, että kuulemma laattoja on vain jos niitä ei ole varattu tarpeeksi. Mutta tehän sanoitte että niitä on sellaisille jotka EIVÄT ilmoittautumista ole tehnyt. Eli, jos menen huomenna ajoissa paikalle ostamaan laattaa, ja vaikka en ole varausta tehnyt pystynkö ostaa sellaisen? Vähän epätarkasti infottu

  Vastaa
 36. Heisuli

  Huomenna sunnuntaina nimikirjoitustilaisuus alkaa klo 13. MUJI-liike aukeaa kuitenkin jo klo 12. Pääseekö Takahashim näyttelyä katsomaan ja tuotteita ostamaan jo klo 12 vai vasta klo 13?

  Onkohan tuotteita (netissä ainakin ollut tietoa pinsseistä) enää kovin hyvin jäljellä sunnuntaina? Onko jotenkin pidetty huoli, että niitä riittää joka päivälle? Ettei käy niin, että aikaisempina päivinä paikalle pääsevät voivat ostaa kaiken?

  Vastaa
 37. H

  Onko eilisiä laattoja jäljellä onko mahdollista ostaa sellane eilinen kun en ehtiny paikalle

  Vastaa
 38. Annabelle

  Jos huomisen laattoja on vielä jäljellä niin maksetaanko ne siis MUJIn kassalla vai miten?

  Vastaa
 39. Antti Valkama

  Ei saa.

  Nyt menen myyntipisteelle hommiin, joten vastauksia ei tule nopeasti enää.

  Vastaa
 40. Antti Valkama

  Lauantain ja sunnuntain ilmoittautuminen suljettiin, koska emme pysty viime minuutteihin saakka valvomaan sitä ja vastailemaan ilmoittautuneille. Mutta nimmarilevyjä on jonkin verran jäljellä molemmiksi päiviksi. Eli jos haluat sellaisen, tule MUJIin ajoissa ja kysy näyttelyn myyntitiskiltä! Hyvin mahdollisesti onnistuu.

  Vastaa
 41. Dia

  Huomasin, että valitsemani päivä on loppuunvarattu, onko mitenkään mahdollista saada nimikirjoituslevyä enää?

  Vastaa
 42. Antti Valkama

  Kuvat onnistuivat ainakin eilen perjantaina.

  Kukaan ilmoittaunut ei jää ilman levyä ja nimmaria, kunhan tulee ennen ajan päättymistä! Eli sen verran ennen viittä, että ehtii käydä 4. kerroksessa hakemassa levyn ja sitten palata pohjakerrokseen nimmarointipisteelle.

  Ei ole erityistä lahjaetikettiä käytössä tässä, sillä emme ole japanilaisia, eikä heilläkään ole juuri tähän ehdotonta sääntöä. Joten toimikaa oman järjen mukaan, niin homma sujuu kyllä positiivisesti. (Esim. ei kannata asettaa lahjaa T:n pään päälle tai pudottaa sitä ylemmästä kerroksesta.) Ajoitus siis vapaa!

  Vastaa
 43. Mheetu

  Jos antaa Takahashille lahjan (esim. oman piirroksen), onko ohjeita, miten lahja kannattaa antaa? Mitä kannattaa huomioida lahjaa antaessa? Kannattaako esim. antaa vasta sitten, kun on saanut häneltä nimikirjoituksen, ettei siis heti ekana anna hänelle lahjaa, kun hänet tapaa nimikirjoituspisteellä? Japanilaisilla taitaa olla omat juttunsa sen suhteen, miten lahjoja annetaan ja vastaanotetaan..?

  Vastaa
 44. Sysi

  Ilmoittauduin tuohon la 15-17 mutta olisin paikalla vasta noin 16 aikaan. Onkohan silloin mahdollista vielä saada istwttua nimikirjoituslevy? Vai pitääkö olla paikalla aiemmin?

  Vastaa
 45. Antti Valkama

  Ei hätää, mukaan vain! Selviää paikan päällä.

  Vastaa
 46. Leaf

  Luulen että varaukseni meni läpi (sen jälkeen 17. päivälle oli vielä tilaa, nyt ei enää ole), joten viimeisten joukossa kai meni. Mutta vahvistussähköpostia ei ole tullut

  (Eri sähköposti kuin kirjoitin tähän kenttään)

  Vastaa
 47. Antti Valkama

  Pitäisi tulla piakkoin muistutus! Mutta pidämme huolta siitä, että kukaan ei jää ilman nimmaria vain epäonnistuneen ilmoittautumisen takia. Olen itsekin paikalla valtaosan ajasta, ja pystymme selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

  Vastaa
 48. Leaf

  Mistä voi tietää, menikö nimmarilapun varaus läpi? Luulen että klikattuani siinä luki menneen läpi, mutta epävarmuus alkaa iskemään nyt seuraavan päivänä.

  Pelkkä edestakainen bussireissu Helsinkiin maksaa lähes yhtä paljon kuin nimmarikortti, mitäs jos nimi ei siellä olekaan listassa?

  Vastaa
 49. Antti Valkama

  Meille ei ole kerrottu, että ei voisi. Joten lähdetään siitä, että vol. Japanissa käteisen käyttö ei ole yhtään harvinaista, joten uskon, että japanilaiset olisivat kertoneet, mikäli se ei käy.
  Tietenkin on ihan hyvä yrittää varata tasaraha, jos vain mahdollista.

  Vastaa
 50. James Mielivaara

  Voikohan nimikirjoituslevyn maksaa käteisellä? Kellään tietoa?

  Vastaa
 51. Antti Valkama

  Lahjoja voi tuoda. Mutta kannattaa muistaa, että kovin isot, raskaat tai särkyvät kamat eivät ole näppäriä kuljettavaksi Japaniin saakka.

  Älkää siis tuoko koiraa, (isoa) kultakimpaletta, pikkuveljeä, olkihimmeliä taikka hapansilakkaa.

  Vastaa
 52. :)

  Onko vielä tullut varmistusta siitä, saako Takahashille antaa jotain pientä lahjaksi?

  Vastaa
 53. Antti Valkama

  Välillä läsnä on varmasti joku, joka voi muutaman sanan tulkata, mutta en osaa luvata, että jatkuvasti… Aina joku englantia ymmärtävä lienee paikalla. Varsinaisia juhlapuheita ei kannattane silti valmistella.

  Vastaa
 54. Wuff

  Onkohan Takahashin luona tulkki, jos hälle haluaa muutaman sanasen sanoa?

  Vastaa
 55. Antti Valkama

  Luulisin, että lahjukset ovat ok, mutta kysyin kaiken varalta. Varmistunee piakkoin.

  Jos jokin päivä ja kellonaika tulee täyteen eikä enempää väkeä oteta, siitä kerrotaan ilmoittautumissivulla. Eli jos tällaista ilmoitusta ei ole, kaikki kunnossa! On myös mahdollista, että jonkin ajan täytyttyä niille, jotka yrittävät vielä ilmoittautua, lähetetään tieto varasijalla olemisesta. Joka tapauksessa sitä ei tapahdu, että joku on oikeasti ilmoittautunut ja tulee paikalle mutta kuulee vasta siell, ettei mahdu mukaan. Seuraamme ilmoittautujamääriä kyllä.

  Vastaa
 56. Kyselijä

  Nimikirjoituslevyjä ja paikkoja on rajoitetusti. Mistään ei kuitenkaan näe, mikä ilmoittautumistilanne tällä hetkellä on. Otetaankohan ilmoittautumislomake pois sitten, kun paikat ovat täynnä? Ja jos jotkut tietyt ajat tulevat täyteen ennen muita, poistetaanko ne ilmottautumislomakkeelta?

  Mietityttää vain, että saavathan kaikki ilmottautuneet varmasti nimikirjoituslevyn ja nimikirjoituksen? Ettei käy niin, että paikat ovat ehtineet jo mennä, mutta pystyy kuitenkin tuolla lomakkeella vielä virheellisesti ilmottautumaan. Olisi ikävä yllätys tulla usean sadan kilometrin takaa paikan päälle ja saada tietää, että ei saakaan nimikirjoitusta, koska jotkut muut ovat ehtineet ilmoittautua ensin/ovat ehtineet tulla ensin lunastamaan nimikirjoituslevyn.

  Toivon, että tämä ilmottautumisasia on hoidettu huolella eikä kukaan joudu pettymään, varsinkaan jos tulee pitkän matkan takaa paikalle.

  Vastaa
 57. :)

  Saakohan Takahashille antaa jotain pientä lahjaksi, esim. oman piirustuksen?

  Vastaa
 58. Antti Valkama

  Kuten ilmoittautumissivulla sanotaan, ei tule saman tien varmistusta. Muutamaa päivää ennen tapahtumaa tulee muistutus. Jos on epävarma, siellä on mahdollisuus kysyä, onnistuiko oma ilmoittautuminen!

  Mutta kuten alempana sanoin, pidämme kyllä huolen siitä, että kukaan ei jää ilman nimmaria pelkän epäonnistuneen ilmoittautumisen takia! Selvitämme asiat sitten, tavalla tai toisella.

  Vastaa
 59. Anonyymi

  Jaha sinne näkyy tulleen lisämaininta vahvistusviesteistä, eli muistutus tulee kolmea päivää ennen tapahtumaa. Jospa hommat toimii.

  Vastaa
 60. Anonyymi

  Mikäköhän tää Teatteria-lafka on, kun en löydä yhteystietoja mistään? Laitoin varauksen, mutta sähköpostiin ei ole tullut mitään vahvistusta. Onko paikan päällä joku lista, että varmasti ilmoittautuneet pääsevät nimmarijonoon? Ei haluaisi varata matkoja Helsinkiin turhan päiten.

  Vastaa
 61. Hyena

  Koska Noah jatkuu? Voisiko pitkittämisen sijaan julkaista loput puuttuvat osat semi nopeasti ilman kuukausien väliä? Olisi kivaa saada Ginga-saaga päätökseen, koska ilmeisesti Noahin jälkeen ei ole jatkoa tulossa? Tällä menolla loputkin fanit kaikkoavat…

  Vastaa