Kirjamessuliput & tietoa poistuvista sarjoista

Tammen mangatiimi eli Sangatsu Manga ynnä Punainen jättiläinen ovat mukana Aiconissa 8.-9.10. Nähdään siis Hämeenlinnassa! Lokakuun lopulla ovat vuorossa Helsingin kirjamessut, joita vietetään 27.-30.10. Aiconissa mukana on valikoitu setti tuoreimpia uutuuksia sekä muuta mainiota, kirjamessuilla taas kaikkea mitä varastosta löytyy. Molemmissa samat naurettavan edulliset hinnat!

Varastoista puheen ollen: Messujen jälkeen marraskuussa poistuu joitakin mangasarjoja myynnistä lopullisesti. Osa tosin on jo lähes lopussa. Poistuvista sarjoista saat tietoa Julkaisut-välilehden Poistuvat sarjat -kohdasta, tai tämän linkin kautta. Mikäli et ole vielä ehtinyt hankkia haluamiasi, tule kirjamessuille! Myös kirjakauppojen kautta voi tilata niitä julkaisujamme, joita on vielä varastossa. Nettikaupoista esimerkiksi Adlibris on edullisemmasta päästä.


Kirjamessulippujen jako on päättynyt. Ilmoitamme tulokset lähipäivinä kaikille lippuja kysyneille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Antti Valkama

  Uutisteksti palautettu alkuperäiseen loistoonsa, ja myös ehdotus huomioitu! Ensi vuonna Bleach alkaa ilmestyä joka toinen kuukausi.

  Vastaa
 2. Azdrerios

  Tätä on varmaan jo kysytty tiuhaan ja tarpeeksi, mutta olisiko mahdollista nopeuttaa Bleachin julkaisutahtia nyt kun sarja on kerran saavuttanut päätöksensä Japanissa? En millään haluaisi lukea netistä loppuja lukuja.

  Tiedän että ette nopeuttaneet esim Naruton julkaisua sen loputtua Japanissa, mutta päätin nyt ainakin yrittää ehdottaa.

  Vastaa