Tampereen kirjamessut (ynnä kantasolurekisteritempaus)

Tampereella vietetään ensimmäisiä Kirjafestareita 4.-5.12.2021. Tapahtumapaikkana toimii Traconista ja Tampere kuplii -tapahtumasta tuttu Tampere-talo. Sangatsu Mangalla ja Punaisella jättiläisellä on festareilla oma myyntiosasto! Lisäksi sekä lauantaina että sunnuntaina on tarjolla manga- sekä muuta sarjakuvaohjelmaa Duetto 1 -salissa. Tervetuloa ostamaan & seuraamaan! Huom: Tapahtumassa on käytössä koronapassi, ja se vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä osallistujilta.

 

KANTASOLUREKISTERIIN

Taannoisen verenluovutustempauksen saama palaute oli sen verran positiivista, että päätimme repäistä uudelleen. Tällä kertaa kannustamme ihmisiä liittymään Kantasolurekisteriin. Lue ohjeet ja osallistu, jos mahdollista! Tiedämme, että rajoitusten vuoksi se ei onnistu kaikilta. Mutta asia on niin tärkeä, että emme siksi jätä tätä järjestämättä… Jokainen luovuttajaksi rekisteröitynyt saattaa joskus pelastaa jonkun hengen!

OHJEET

1. Tutustu Kantasolurekisteriin. Mikäli täytät edellytykset, täytä myös liittymislomake!

2. Lähetä meille jonkin sortin selfie esimerkiksi näyte- eli liittymispaketin, jonka saat myöhemmin postissa,  kanssa. (Ei tarvitse näyttää naamaa, jos et halua!) Muunlainenkin kuva käy, kunhan se jotenkin yhdistyy rekisteriin liittymiseen.

3. Lataa kuva Twitteriin tai Instagramiin ja tägää mukaan @sangatsumanga sekä @veripalvelu. Lähetä sen jälkeen Sangatsu Mangalle yksityisviesti, niin toimitamme sinulle maksutta jonkin alla mainituista mangapokkareista, valintasi mukaan:

Astra – Avaruuden haaksirikkoiset 1

Kingdom Hearts Final Mix 1

Weathering with You 1

Ravintola maailmojen välillä 1

Judge 1

4. Jos olet jo Kantasolurekisterissä, tee Twitter- tai Instagram-päivitys, jossa kerrot kuuluvasi rekisteriin, ja tägää @sangatsumanga. Lähetä sitten meille viesti, niin palaamme asiaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *