Uuden sarjan äänestys, uusia julkaisuja & tulevat conit

Nyt pääset vaikuttamaan! Äänestä seuraavaa mangasarjaamme elokuun loppuun mennessä ja voita palkinto! Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme mangapaketteja ja oheistuotteita.

Osallistu täällä.

————————–

Sangatsu Mangan kevään ja syksyn uutuuksiin kuuluvat Kirjeitä koirien maasta sekä Kani nimeltä Mulko. Kauan kaivattu Meteor Gin -uusintapainos on myös myynnissä! Lisäksi julkaisemme kolmeosaisen, animeleffaan perustuvan Summer Warsin (linkki vie elokuvan wiki-sivulle)  sekä Emman tekijän eli Kaoru Morin uusimman, jap. Otoyomegatari. Jälkimmäisen suominimi ei vielä ole varmistunut. Mori on tulossa kunniavieraaksi heinäkuiseen Animeconiin!

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että One Piece -sarjan uusintakierros Lehtipisteissä lopetetaan osan 48 jälkeen. Syynä on hiipunut menekki. Pokkareita saa jatkossakin hyvin varustetuista kirjakaupoista, sekä fyysisistä että nettikaupoista kuten Adlibriksestä. Uudet pokkarit tulevat normaaliin tapaan myyntiin Lehtipisteisiin joka kolmas kuukausi.

Kevään ensimmäisiä coneja on Cosvision Turussa 10.-11.5. Heti seuraavana viikonloppuna eli 17.-18.5. samassa kaupungissa järjestetään Kirsikankukkacon. Ja myös Mikkelissä tapahtuu samaan aikaan: Mimicon! Vanhan tutun, Lahden Desuconin, vuoro on 6.-8.6. Vain viikko jää lepoaikaa, sillä Hyvinkäällä 14.6. ilmentyy Hypecon. Kesäkuun lopuksi eli 28.-29.6. pääsee vielä Suomen villiin itään eli Joensuuhun Kawaconiin. Savon eksoottisilla mailla, Kuopio cityssä, järjestetään myös Animecon 12.-13.7. Hetkeksi tahti hiljenee, mutta syyskuussa, tarkemmin sanottuna 13.-14.9. Tampereen Tracon viihdyttää taas maamme japanaatteja.

Mainittakoon, että Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen myyntipöydät löytyvät ainakin Desuconista, Animeconista ja Traconista. Muiden osalta suunnitelmat ovat vielä auki. Jos luettelosta unohtui jotakin, kertokaa! Pienempiäkin tapahtumia sopii mainostaa. Mistä puheen ollen: Porvoossa Taidetehtaalla on 9.5.-1.6. näyttely Mangaa ja animea ja 16.5. Bileet. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. manga on ihanaa

  ja äkkiä oottamaan kaninimeltä mulkoa jos siitä tulee osa2 :3

  Vastaa
 2. ginga_legend1

  Piirustuskilpailun teemaksi sopisi mielestäni todella hyvin Weed aiheinen piirustuskipailu!
  Itse olisin osallistunut Hopeanuoli piirustuskilpailuun mutta meni vähän ohi…. Joten Weed-piirustuskilpailu olisi mieleeni^_^

  Vastaa
 3. Tatjaana-83

  TERE ANTTI! Hyvä tietää, että mikä tilanne, kiitos siitä tiedosta! Olisiko sellainen hyvä teema, jossa sinä olisit itse (mangana) toive-ammatissasi??? Työ voisi joko olla väreissä tai mustavalkoinen? A4-paperilla.

  Vastaa
 4. Antti Valkama

  Piirustuskisaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Mutta jossain vaiheessa järjestämme kyllä. Mutta jos se on maaliskuisen Sangatsu-päivän yhteydessä, joudumme aloittamaan ja lopettamaan sen hyvissä ajoin ennen tuota päivää. Muuten emme ehtisi valita voittajia ja tiedottaa heille voitosta ajoissa. Joskus palkintojenjakoon Helsinkiin on tultu Pohjois-Suomesta saakka, ja siinä tarvitaan jo hiukan valmistautumisaikaa… Mikähän olisi hyvä teema seuraavalle piirustuskilpailulle?

  Vastaa
 5. Tatjaana-83

  TERE!
  -Rupesin vain kysymään sitä, että tuleeko tänä vuonna ollenkaan Sangatsu Mangan piirustuskilpailua? No viime vuotinen meni ohi suun, voi vihne soikoon, koska se oli jo Helmikuussa. Sangatsuhan tarkoittaa Maaliskuuta. Se vielä, että se oli juhlavuoden kilpailu monen asian suhteen. olisi hienoa tietää tästä jotain lisä infoa, kiitos näin etukäteen! No eipä muuta iloista Kevään alkua kaikille ”sangatsumangalaisille”!!!

  Vastaa
 6. Mina-kun

  Voi ei! Nyt siis tulee One Piece-sarjaan 20 osan uupuminen :(! No, kunhan ei sarjan suomentamista kokonaan lopeteta niin kaikki on hyvin. Ei tässä muuta, mutta kun joutuu etsimään noita puuttuvia osia kissojen ja koirien kanssa… T.T

  Vastaa