Uutuusmangaa elokuussa

9.6.2020

Seuraava uutuussarjamme alkaa elokuussa. Kutsutaan sitä tässä vaikka nimellä X.

Yritin keksiä hauskoja vihjeitä, joita levittäisin sosiaalisessa mediassa. Vaan ei onnistunut. Tai no, totta kai keksin kaikenlaista, mutta vihjeistä tuli joko totaalisen mahdottomia tai liian helppoja. Siksi päätin, että antaa olla. Tyydyn vain kirjoittamaan piiiiitkästä aikaa blogiin asiasta.

Tulossa on suhteellisen pitkä sarja, ei kuitenkaan, uskoakseni ja toivoakseni, mitään Naruton tai Bleachin, saati One Piecen, kaltaista useamman sukupolven mittaista stooria. (Ei sillä, että en tahtoisi OP:n jatkuvan vielä vuosia. Tahdon!! Mutta mammuttisarja hiljaisilla markkinoilla on aina iso riski.) Menoa ja meininkiä sekä hupia piisaa, piirrosjälki on varsin kelpoa. Pidän X:stä ja seuraan sitä aktiivisesti.

X:ää on meille muutamaan otteeseen ehdotettukin julkaistavaksi, mutta ei muistaakseni mitenkään jatkuvalla syötöllä. Ja minulla se on ollut mietteissä yhtenä julkaisumahdollisuutena jo vuosia. Ainakin viitisen vuotta. Harkintaa vaati mm. se, että sarja jatkui aina vaan. Jos tiedän, että loppu on tulossa tai jo tullut, niin homma on selkeämpi ja riskit helpompi hahmottaa. Mutta onhan se niinkin, että jos aina pitäisi valita vain päättyneitä sarjoja, se sulkisi pois liian monta hyvää ehdokasta. Kuten esimerkiksi My Hero Academian. Tai tuoreemman tulokkaan Kun jälleensynnyin hirviönä.

Oikeastaan oli tarkoituksena aloittaa julkaisu jo keväällä, mutta japanilaisilla meni sopimuksen kanssa nyhertämisessä harvinaisen kauan. Mutta nyt ollaan jo hyvässä vauhdissa. Juuri äsken lähetin kannen ja copyright-sivun hyväksyttäväksi. (Osa teistä jo minun valitusteni perusteella tietääkin, että meidän täytyy jok’ikisestä pokkarista lähettää nuo japanilaisen kustantajan taikka agentin tsekattavaksi. Joskus niitä pitää säätää paljonkin, joskus taas menevät läpi helposti. Ja hei, copyright-sivu on se, jolta löytyy tieto alkuperäisestä kustantajasta ja kääntäjästä ja painopaikasta ja muusta.)

Tarkoituksena on järjestää Instagramissa ja Twitterissä jotain kivaa arvontaa, kuten sarjan Kun jälleensynnyin hirviönä kanssa tehtiin. Figuureja tai muuta sellaista. Jos ei olisi koronaa esteenä niin olisimme erityisesti Traconissa myyneet X:ää niin maan peevelisti, ja teettäneet jotain jakotavaraakin. Ei ilmaiskama kuten kirjanmerkit tms. ole vielä pois suljettu vaihtoehto, mutta pitää keksiä, missä niitä saisi näppärästi tyrkytettyä mangarahvaalle.

X:n ykkösosan ilmestymispäivä on 18.8.2020. Silloin se iskeytyy lehtipisteisiin. Tosin yritetään saada kirja painoon sillai, että niitä saa ainakin nettikaupoista jo hyvissä ajoin ennen tuota.

Siinä se.

……Hä? Jaa että sittenkin pitäisi tarjota vihjeitä…? No, hyvä on. Tuossa alla on yksi. (Turha urputtaa! Minähän sanoin, että en keksinyt kuin ylivaikeita tai -helppoja! Arvatkaa itse, kumpi tuo on.)

Ja niin joo muuten. Edellä mainitut Bleach ja Naruto ovat verkkokaupassamme halvennuksessa, kuten linkkejä klikkailemalla saattoi havaita. Bleach sekä Neiti Koume, tiikeriraita ja Resident Evil Marhawa Desire katoavat varastostamme joskus vuodenvaihteessa. Eli nyt on aika ostaa niitä, halvalla! Naruto on muuten vaan tarjouksessa. Ja niin on myös Trinity Blood. Oikeastaan kaikki kirjat ovat pienessä alennuksessa, mutta kesäkuun loppuun saakka koodilla MANGA30 saa 30 prossan alennuksen normaalihinnoista, mutta sitten nuo edellä mainitut ovat vieläkin halvempia. Sekavaako? Olennaista on tämä: Kaikki on halpaa tai vielä halvempaa! Jos koodi ei vaikuta hintaan, se tarkoittaa, että saat isomman alennuksen kuin 30 %.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Fujiwara No Sai

  Itse veikkaisin OnePunch Mania

  – Yuusuke Muratan hienompi versio jatkunut jo 7-8+ v, sen 5 v vanha anime oli ilmestyessään Ilmiö isolla I:llä eikä ole mahdottoman pitkäkään

  – Suosittu ja nähnyt varmasti joskus käännöspyyntöjä

  – Toimintaa on ja etenkin huumoria

  – Ekan osan kannessa Saitaman kauppakassista pilkottaa purjo

  Vastaa
 2. VampireNaomi

  Olisin eka veikannut Kimetsu no Yaibaa, mutta se ei taida olla niin vanha, että se olisi voinut harkinnassa viisi vuotta. Veikataan sitten vaikka Negimaa.

  Vastaa