Vartijat-sarjan jatko sekä My Hero Academian ennakkomyynti

Pitkään tauolla ollut Vartijat tekee paluun! Neljäs osa on työn alla. Se ei ole Sangatsu Mangan julkaisu emmekä me hyödy siitä senttiäkään, mutta haluamme tukea hienoa työtä mm. mainostamalla. Koska kyseessä on omakustanne, se tarvitsee rahoitusta ennen julkaisua. Mesenaatti-sivustolla voit halutessasi osallistua operaatioon tilaamalla kirjan ennakkoon. Luvassa on myös kutsu julkistustilaisuuteen! Kyseessä on rahoittajan kannalta turvallinen systeemi, sillä mikäli minimitavoite ei täyty, rahat palautuvat automaattisesti.

Vartijat 4:n julkaisuajankohta selviää tuonnempana. Mekin tiedotamme aiheesta, mutta kannattaa seurata myös Facebook-sivua. Siellä voi esittää kysymyksiä ja toiveita suoraan tekijöille!


Kansainväliseksi hitiksi kohonnut muikea supersankarisarja My Hero Academia ilmestyy lehtipisteisiin 5.3. Tarjolla on kerralla kaksi ensimmäistä osaa! Sitä ennenkin niitä on saatavilla rajoitetusti, ensin Desucon Frostbitessa 16.-17.2. Ennakkomyynti jatkuu kahden viikon ajan Urumin verkkopuodissa sekä omassa Werner & Jarl -kivijalkamyymälässämme osoitteessa Lönnrotinkatu 21, Helsinki. Niin lehtipisteissä kuin muuallakin osat 1 ja 2 ovat tutustumistarjouksessa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Antti Valkama

    Tällä hetkellä näyttää siltä, että Fullmetal Alchemistia voidaan jatkaa onnellisesti(?) loppuun saakka.

    Vastaa
  2. Marras

    Tullaanko FMA näillä näkymin uudelleenjulkaisemaan kokonaan eli 27 osaa myöten?

    Vastaa