Vastaa ja vaikuta

Lyhyesti vain, pari kysymystä:

 1. Jos voisimme julkaista jonkin sarjan alkuosan tai pari Lehtipisteissä, mitä sarjaa tai sarjoja toivoisit? Miksi?
 2. Mitä pikku Velhon morsian -ekstraa toivoisit saavasi Animeconissa? Rintanappi, kirjanmerkki, setti postikortteja, jääkaappimagneetti, juliste, jotain muuta? (Turha toivoa muita kuin halpoja tuotteita, sillä emme tahdo ilahduttaa kansaa konkurssin hinnalla.) Voit vastata tähän alle taikka Twitterissä tai Facbookissa tätä koskevaan viestiin. Tai sitten lähettää aatoksesi meilitse osoitteeseen postia@sangatsumanga.fi.

HUOM! Emme siis julkaisisi satunnaisia väliosia vaan alkupäätä, ykkösen tai ehkä osat 1-2.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Marras

  Kaoru Morin fanit ihastuisivat varmasti ikihyviksi Sui Kasain Gisèle Alain -mangaan!

  Vastaa
 2. Antti Valkama

  MHA on yksi vakavassa harkinnassa olevista sarjoista. Ja näillä näkymin myös Tokyo Ghoul:re ilmestyy suomeksi. Osan 14 jälkeen tuomme ensin nopeaan tahtiin koko sarjan uusintana Lehtipisteisiin ja sitten, ensi vuoden aikana, alkaa :re. Uusintakierros siksi, että nykyisellään lukijoita on hiukan liian vähän jatko-osaa varten. Se ei olisi kovin pitkään kannattava. Mutta TG on sarja,joka kyllä koukuttaa lisää väkeä, kunhan saa mahdollisuuden. Joten kun täydennystä on hankittu, tarina jatkuu!

  Oheiskamakyselyhän koski Velhon morsian -sarjaa. Joten TG-juttuja saa toki toivoa, mutta ainakaan toistaiseksi niitä ei ole tulossa meiltä. Mehän emme saa tehdä mitään sellaista myyntiin, vaan ainoastaan sarjojen markkinoimiseksi.

  Vastaa
 3. halkaisija

  My Hero Academia -mangan käännöstä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Sarja on aika suosittu ja animestakin on kolmas kausi juuri nyt menossa, joten ostajiakin varmaan löytyy (wink wink ainakin täällä!). Ja just sen ja Tokyo Ghoulin teemaisia postikortteja, julisteita, rintanappeja ja avaimenperiä toivoisin näkeväni. Olisiko tarrat semmosia, että niitäkin voisi saada? Toivoisin myös Tokyo Ghoulille jatkoa, kun se loppuu.

  Vastaa
 4. Antti Valkama

  Hyvä vain, jos pila upposi. Kivampi tehdä niitä jatkossakin.

  Vastaa
 5. fairyking7

  Anteeksi tuosta äskeisetä… Pitää kysyä itseltä:”Että enkö osaa vieläkään lukea?” Mutta vaikka se ei ole Fullmetal Alchemist ekomanga niin aijon ostaa sen slti… Ei muuta kun hävettää nyt hirveästi ja naurattaa samaan aikaan :DD…

  Vastaa
 6. fairyking7

  Olisi mukava saada jokunen osa Attack on Titan: Before the Fall, Noragami, Assassination Classroom(yritin miettiä lisää vaitoehtoja, mutta en oikein onnistunut). Mutta muutkin käy, sillä olisi oikei kiva saada kokeilla uusia sarjoja. Ehkäpä niistä löytyisi uusia suosikkeja.
  Btw. Se Ekomanga on mielestäni ihan loistava!! Ajattelin itse käydä ostamassa ne Fullmetal Alchemistit kun en ole katsonut Animena taikka lukenut…

  Vastaa
 7. BlackRedWolf

  My hero academia olis kiva saada suomeksi, olis yes jo Tokyo Ghoulin loputtua julkaistaisiin jatkoa. Ite toivon kovasti näitten käännöksia suomeksi ja varmasti ostain ihan kaikkr manga osat, sen verran hyviä sarjoja on.
  Ohjeis tuotteet on aina tervetullut, jos kirjanmerkit, mangeetteja, kortteja sekä avaimenperiä.

  Vastaa