BLEACH heinäkuussa, mangamaanantait huhtikuusta alkaen

Home Forums BLEACH heinäkuussa, mangamaanantait huhtikuusta alkaen

#49808
Toimitus
Moderator

Sangatsu Manga aloittaa Bleachin julkaisun heinäkuussa 2009! Japanissa sekä USA:ssa ja Euroopassa suosittu Bleach kertoo Ichigo-nuorukaisesta, jolla on kyky nähdä henkiä, sekä hänen tovereistaan niin tämän- kuin tuonpuoleisestakin maailmasta. Sattuman kautta Ichigo saa pestin shinigamina, eräänlaisena "viikatemiehenä", jonka työnä on pitää kaunaiset vainajat aisoissa… Luvassa on toimintaa, huumoria ja haamuja kuukausittaisena annoksena hintaan 5,90 euroa.
Eivätkä hyvät uutiset lopu tähän. Tammen omassa kirjakaupassa nimittäin alkavat mangamaanantait. Kuukauden ensimmäisenä maanantaina kaupassamme on aina yksi tai useampi mangasarja myynnissä tolkuttomaan tarjoushintaan. Aloitamme 6.4. One Piecellä. Kaikki OP-pokkarit 2,5 euroa/kpl! Ja kaupan päälle tulee vielä hilpeä Piraatinryönä-rintamerkki. Kauppa sijaitsee osoitteessa Korkeavuorenkatu 37 (paloasemaa vastapäätä, Esplanadilta mäkeä ylös) ja on avoinna klo 9-17.
Ai niin… Jos kaipaat Naruton tai Fruits Basketin varhaisempia osia, käväise nettikaupassamme katsastamassa hulvattomat alennukset.