Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5 Huonoimpien katsomienne animeiden Top 5

#42367
intiaani
Member

Tällaiseen olenkin aina halunnut vastata. (Buahahaha) Kaksi ensimmäistä ehdottomasti ansaitsee paikkansa. Muut onkin sitten hankala laittaa järjestykseen. Niitä huonoja on tullu katsottua niin paljo!

1. Popotan
Tämä on sarja, jota katsoin 3 jaksoo ihan alkuaikoina. Ja ihmettelen vieläkin, että miten kestin sitä edes sen kolme jaksoa. Yhdellä päähenkilösiskoksista sattuu olemaan tosi isot tissit (lyhyemmin TIT) ja muutenkin kaikki siskoista nyt välillä sattuu hipelöimään toistensa rintoja ihan vaan huvikseen. Kaiken kukkuraksi he eivät ole mitä tahansa siskoksia! Joo, ei kiitos tälle. Fanservice nyt ainakin toimii tässä mitä parhaimmiten. Itse animaation laadusta en osaa sanoa mitään tai muutenkaan ääninäyttelystä. Siitä on aika kauan kun katoin tuota. Mutta nuo oli päällimmäiset asiat jotka jäi sarjasta mieleen. Suurin otakutavoitteeni onkin katsoa tämä joskus loppuun asti, mutta mulla on pieni epäilyksen poikanen, että siinä tulee kestämään ja piiiitkään. (pitää olla todella tylsää että tämän katson loppuun)

2. Kagihime Monogatari Eikyuu Alice Rinbukyoku
Tämäkin on sarja, jonka katoin myös alkuaikoina ja jossa on TIT-henkilöitä. Ja kaiken lisäks sarja uppoaa genreihin fantasia ja taika. Eikä siinä vielä kaikki! (ainakin) Joillakin hahmoista on pupunkorvat! UUuuu!! Ei oikein ollu minulle suunnattu. Animaatiokaan ei ollut niiin huippulaatuista. Tämän (ihme kyllä) katsoin loppuun asti. Oli minulla sillon nuorempana enemmän sisua…

3. Garzey´s Wing
OVA-sarja, josta en oikeen osaa olla mitään mieltä. Torkahtelin tätä katsellessani. Juonessa oli pikkasen sellaista, miten sen sanoisi, heikkoja kohtia. Alkuun ei selitellä paljoa mitä tapahtuu, kaikkea vaan sattuu sankarillemme. Myös lopetus oli mitä surkein. *SPOILER* -> Päähenkilö ei ikinä pääse kotiinsa takaisin, eikä sillä ole väliäkään, sillä hän näyttää olevan ihan onnellinen omaan asemaansa jossain menneisyydessä tai muussa vastaavassa. <- *SPOLER* Animaatio ei laadullaan mitenkään hehkunut. Sille täytyi jopa välillä nauraa. OVAt oli aika puolhutastuja. Voisin sanoa tästä, että oli aika turhaa katsottavaa.

4. First Kiss Monogatari
Eihän siinä mitään, varmaan ihan mukava OVA joillekkin, ei vaan toiminu minulle, juu ei mitekään. Kauheen repaleinen eikä meinannu saada selvää, missä oikeen oltiin menossa ja millon. OVAn repaleisuuden voisi vielä selitellä sillä, että se perustuisi mangaa, mutta näin ei valitetavasti ole (ainkaan nähtävästi (tutkin asiaa)). Animaatio oli aivan kauhistuttavaa katseltavaa, eikä ääninäyttelijät mitenkään häikäisseet suorituksillaan.

5. Kage Kara Mamoru!
Tämä on pakko laittaa top-5 joukkoon ihan vaan ärsyttävien hahmojen takia. Mikään hahmoista ei ollu mitenkää kiva, kaikki sai vaan raivon ja vihan rajamaille. Erikoismaininta meidän ihastuttavalle päähenkilölle: Yuna Konnyakulle, joka on lapsuudenystävä-itkupilli hempeän äänensä kera. Ei minulla ole mitään Mai Nakaharaa vastaan, en vain pidä hempeä äänisistä naishahmoista. Muutenkaan juoni ei ollu mitenkään omaperäinen. Aika semmonen humppasarja.

*huh* Siinä ne taiski sitten olla.