Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#42370
intiaani
Member

Tällä hetkellä hyllyyn tulee lisää (eli oon keräämässä) vain Fruits Basket, Absolutely Boyfriend & Full Metal Alchemist. Ja noista on sanottava parhaaksi FMA. Tykkään Arakawan piirrustustyylistä. Samoin juoni on ihan mukavaa luettavaa, vaikka kulkeekin niin HEMMETIN hitaasti. Vähän sais joku nyt potkasta sitä piirtäjää persauksille ja tokaista että vauhtia! Huomaa kyllä, että jotain suurempaa on juonessa kokoajan tulossa mutta…grr….Arakawa onnistuu( /osaa) luomaan joihinki kohtauksiin sellasen tunnelman, että uppoutuu ihan kokonaan FMAn maailmaan. Sillon on pakko nostaa katse pois kirjasta. Mielenkiinnolla odotan, että miten veljeksille tulee käymään. Samoin odotan innolla joulupukkia, josko se tois jonkun uuden pokkarin mitä pitää alkaa keräämään…
En osaa itekään sanoo, miks ihmeessä mä oikeen ees kerään Absolutelyy. Se ei ees ole mitenkää kummosen hyvä. Kait se vaan jotenkin on lähellä miun syräntäin. Semmonen mukava humppa sarja (joka on nähtävästi kerättävä kokonaan (4/6 hyllyssä)).
Ja Furubaa nyt kerään ihan vaan Kyo-kunin takia. Se on ehottomasti yks lempihahmojani ollu alusta asti.